SISTA DAGEN I SVERIGE

Klockan 23 igår kväll blev jag jätte hungrig.. Gnällde lite och drog på hundvalpsminen och så tog vi bilen till Max. TACK! Idag har jag och Joffa kilat runt på stan och fixat grejer inför imorgon. Lunchade med Alle och Payam och drog en kaffe med Emelie och Elina var förbi en stund också.
Nu har jag försökt packa och snart kommer pojken så ska vi laga mat. Kommer sakna honom otroligt denna vecka som kommer. Lyssnar på Teenage dream och fixar listor på Spotify, veckan kommer bli grym!
CIAO
Bilder från helgen, fina ni är.

PUSS

Ja, och där var helgen nästan slut. Det har varit jobb till stora delar, en utgång, mys med min fina kille, fotboll med vänner och till sist Wall Street på bio. Sängen väntar snart, och sen när jag vaknar imorgon är det bara 1 dag kvar tills jag och min bästa vän drar till Gran Canaria. Kommer bli så JÄVLA skönt att komma bort och bara ha det bra.
En hambujjaje tack! mej ooossst!

LETS DO THIS

Förar hemma hos Vickan med Mickan och Olle. Jag och Olle jobbar imorgon, kommer gå bra, tur att vi har varandra att klaga över hur vi mår. Vi jobbar ju tillsammans jag och Ollie. Birger sen. UNTZ UNTZ UNTZ.

Fredag

Jobb, träffa Mickan och förmodligen utgång om Mickan får som hon vill!

.


jag vet vad jag vill och det vet du också

Min sista skoldag på två veckor är gjord! Hade bara en lektion idag och vårt företag går sakta men säkert framåt! Välgörenhet och klockor. Kan inte gå fel. Efter tog jag och min kompanjon Ida oss ner till stan för en lunch på Panini, fikade sedan med Mickan och promenixade med Anna. Henne var det allt för länge sen jag träffade! Mysig stund.
Har nu strykit, rensat datorn och ätit vofflor med pappa. Jag är aktiv och duktig. JADÅ! Ikväll blir det en lugn kväll, kanske mysa ner mig under täcket tidigt framför en film och packa lite eftersom jag jobbar hela helgen.
Jag har för övrigt världens bästa vänner som gav mig ett jätte fint halsband igår, ni är bäst! LOVE U

Tragiskt

Vaknade på RIKTIGT bra humör, trött som tusan men ändå glad. En lika trött kille som jag skjutsade mig till skolan, trippade in i skolan och skrev svenskaprov. Som kändes grymt. Men sen hände det ofattbara, det som gjorde att allt rasa. Jag tappade min iPhone i dillsåsen.. Kommer aldrig mer äta fiskpanetter och sås i skolan.. Ett mörker har lagt sig över världen.. Traskade sakta med huvudet i baken hem och städade mitt rum.. Jag städar aldrig mitt rum, dammade till och med. SORG kallas det. Ligger nu och tittar på klockan och väntar på att jag ska kunna gå till jobbet och dränka sorgerna i pengar ist.
Efter jobbet ska jag fika med mina bästa vänner. Sista gången vi alla ses på typ två veckor.. Tråkigt men jag och Joffa kommer ha det grymt i värmen och förmodligen vår tredje kompanjon som kommer befinna sig på Cypern.
LATER

CASHFLOW

Tog mig till stan och träffade min pluggmate Ida och gick igenom svenskan inför provet imorgon. Gick sedan mot bussen när jag träffa på min chef och han ville äta lunch så det var bara att infinna sig och sitta och prata en stund. Han tycker det är riktigt bra att jag drar iväg en vecka och solar och badar, men vill att jag ska jobba mkt fram tills dess. Det tackar jag inte nej till så det blir jobb: onsdag 16-20.30, fredag 14-17(?), lördag 11-20.30, söndag 11-17. Skönt med lite extra cash.
Pluggar lite nu sen får jag se vad vad min eftermiddag/kväll har att erbjuda.

Hard work work

Skola, äta och nu jobb. Jobben drar i en. Man får prioritera helt enkelt. Efter ska jag träffa älskling, honom har jag saknat under helgen!
1 VECKA!

MÅNDAG 09:50

Orkar inte gå till skolan idag, sjukt trött. Men om en fucking vecka drar jag och min bästa vän till Gran Canaria. Det är ett STORT + i denna vardag!

I'll wait for you til you come home

Jag är trött och sliten, vart och röstat idag. Vuxenpoäng till mig! Sen drog hela La familia Liljestrand till Nynäshamn för namngivning och födelsedagsfirande. Jag är helt död i hela kroppen nu och vill bara att det ska bli måndag eftermiddag. Tack och hej, leverpastej.

I wanna boom bang bang with your body yo

Massa pussar tog man idag innan man gick från bilen in till skolan. Min älskling jobbar hela helgen, men inte deppar jag för det! Fullspeckad helg blire;
Idag: Mickan kommer hit och kikar på idol, sen senare vill hon till Birger den partypinglan, får väl offra mig... haha ;)
Lördag: är det jobb 11-20:30. Markus kommer från Sthlm så det pratas om att styra ihop ngt med honom och Joffa.
SSSöndag: Rösta, fira min fina syster som fylller 29 år och dop för Tyra.
Och där var helgen slut.
en bild från min 18årsdag

Grattis bäste vän!

Idag fyller bästa Josefine år, så har bjudit henne på en födelsedagsfika på stan nu i eftermiddag. Hon ska ut och slå klackarna i taket ikv, men jag får vänta ett år till på nationskort . Annars har vi arbetat på vårt företag idag och haft religion. Lång dag? Nej inte direkt. Jag och Joffa har ockås bestämt att det blir en sista minuten om 2 veckor. NICE.
Snart kmr älskling, då blire käk och sen ska vi på bio. Salt med Angelina Jolie. Fredagsmys idag ist eftersom han jobbar hela helgen.
PEACE OUT

we have to take our clothes of

Sitter i soffan och kikar på tv, två lektioner idag så nu är det lugnt i några timmar innan jag ska springa iväg till jobbet. Jobb hela kvällen. Sen mysa med min älskling. Grått ute, tråkigt, vill krypa ner under täcket nu på en gång!

Thuesday's gray

Kikar på idol hemma hos min fina kille. Vi har vart hos syrran och fikat och jag busa lite med min lilleman. Annars idag har jag vart på stan med Mickan, mysig stund och ett par tiger-jeans fick jag med mig hem. Skönt med jeans nu till hösten.

Film, cola, chips och vindruvor blir det snart.

Peace out.


Svenska och Realism. Denna text har jag knackat ihop.

De målade blommorna har vissnat på väggen i dunklet. Rummet osar av rädsla och matthet. Flickan som sitter på sängen har en sliten blond hästman och armar smala som pinnar. Hennes ögon saknar trygghet och glansen framkallar tår efter tår. Hennes rygg saknar stolthet och hon lägger sig ner i fosterställning på de orena lakanen. Kudden är redan blöt av sorgsna tankar och hon spänner hela kroppen med all sin kraft som hon har kvar när hon hör dörren öppnas i hennes huvud. Golvet har ramlat ner runt om hennes säng, en svart valgrav ringar in henne i sin säng. Hennes sönderrivna trosa lyser ensam på hennes kropp. Hon är ensam som ett vattenglas i Saharaöknen. Telefonen får hela rummet att darra när dens kalla och isiga signal börjar ringa. Musiken i högtalaren har slutat spela för länge sen.

En ganska jobbig men rätt så enkel uppgift. Ser du realismen i det hela?

.

I wish

I don't care if Monday's blue

Ligger och kikar på The hills. Skolan va ingen hit för mig idag, var inte där så länge. Käkade på Uníco med Alle och hans två biffkompisar. Ska möta upp Joffsan om ett tag för att köpa godis och sen titta på fotboll. Ligger och småkikar på weekends också, så sjukt sugen på att komma bort!

SÖNDAG

Riktigt kul i Sthlm idag! Skön match, härlig stämning och skönt gäng. Kom precis hem och nu ska jag bara rycka åt mig lite kläder för morgondagen. Ska till pojken min och kika på Mamma mia. Imorgon ska jag kika på fotboll igen. Fotboll är så sjukt jävla kul. LATER



DJURGÅRN

Ramla in hos Alle vid två tiden inatt och nu har vi myst här på morgonen, ska strax iväg och möta upp ligan på stationen så ska vi ta oss mot Stockholm och kika på Djurgårn. Så ser min dag ut, TJOHEJ!

Jobbjobbjobb

Uppe med tuppen. Elr njaa... Nästan iaf... Ska sticka till jobbet alldeles strax. Jobbar till tidigast 17, kulkul. Känns jätte bra att en kille kan ligga kvar i sängen och sova hela dagen om han vill. Morrmorr. Nej nu måste jag sticka.
PEACE OUT

FRRRREDAG

FREDAG hela veckan känns underbart. Jag är värd helg eftersom jag städade ur hela min garderob igår, Svarta sopsäckar bara flög ut! En lektion idag, inställd idrott. Lite deppigt eftresom jag för en gångs skull verkligen packad väskjäveln och tagit med mig den. Menmen! Life goes on! Hängde lite med Ida och Timmie och tog sen en lång och mysig fika med min fina vän Sofia Sörling. Vi hänger för lite du och jag.
Sprang sedan vidare och träffade Elina och Joffsan en stund. Sitter nu i soffan och vilar. Alexander kommer väl om ngn timme, då blir det middag, film och fredags mys. Oj vad jag tycker om dig. Fredagsmys idag, jobb och utgång imorgon!

Vi har några år på nacken tillsammans bäste vän

En oförglömlig sommarkväll i juni
Jag kan inte kalla oss normala
Harry Potter, lika sugna som vanligt
Uppsalas fina å
Min absoluta favoritbild på oss, metall i käften och ren lycka
Jag fyllde 18 och du hann precis tillbaka från Berlin
Du är du, och det tackar jag för.

TORSDAG 18:16

Har precis kommit hem. Träffade Sara efter skolan och tog en sväng på stan och sen åt vi middag. Fina vän. Köpte två ringar. Mötte upp Anna och solade, kände att det var dags med tanke på min liknelse av snövit. Sprang sedan vidare och handlade och nu är jag här. Sitter i min säng och samlar kraft för att börja städa min garderob, måste börja slänga ut gammalt skräp m.m. Har för mkt kläder.. Joffsan kommer hit senare och då blir det film och mys.
Nej, nu ska jag få ngt gjort! Tjingeling.
Ungefär så här såg ringarna ut, men diamanter på korset ist för helt i guld.

Sleeping to dream

Blev kvar i sängen så missar första lektionen. Sitter och äter en stor frukost och bara tar det lugnt. Jason Mraz i högtalarna. Bra morgon helt enkelt.

Alexander bestämmer över mig

Ligger i sängen, älskling kom och hämtade upp mig på jobbet och har precis ätit det godaste som köket hade att erbjuda. Kebab och pizza alltså. När jag tittar honom djupt in i ögonen så blir jag alldeles knäsvag, han är det bästa jag har (enligt honom själv alltså). Nu ska vi titta på Righteous to kill. Han har tjatat om den så länge nu, så får väl vara världens bästa flickvän och offra mig. Så godnatt!

TEENAGE DREAM

Is off to school, två lektioner sen hem en kortis innan det blir jobb. Riktig slapp dag, kepa, hood, jeans och sneakers. BIG LIKE



MISS SECRET AGENT

Miss secret agent på tv. Bra tisdagsfilm. Smålyssnar på nya spotifylistan som jag knacka ihop under naturkunskapen under pauserna. Tomt i sängen, älskling jobbar natt igen. Suger. Imorgon har jag honom igen. yey! Idolpremiär nyss och måste säga att vissa verkligen gav mig gåshud. Men jag är mes, så ska kanske inte säga så mycket. Saknar min egna sångröst, de är ett som är säkert.

Nattinattt 

Spotifyfreak

Kämpade mig till skolan, hade en lektion och sedan lunch. Under lunchen så överraskar min fina man mig med att helt plötsligt ringa och säger att "jag står utanför din skola och tänkte sno en puss". Det gjorde min dag. Efter skolan mötte jag upp Joffsan och fikade och åt några timmar. Nu ligger jag och grinar i sängen över att jag inte har kanalen som fotbollen går på ikv. Jag är depp.
Hörs då!

23:16. GODNATT

att sova utan dig känns konstigt.

9 månader

9 månader kvar tills studenten. 9 månader kvar tills jag blir så kallad vuxen. Önskar det var nu, vill springa ut från den här skolan och känna att jag aldrig behöver komma tillbaka hit. Fast att jag har ca 11 lektioner i veckan högst, sovmorgon nästan varje dag och bara lugna ämnen så har jag blivit otroligt skoltrött. Vill inte gå till skolan, vill bara ligga kvar i sängen och mysa tills man känner sig utvilad och redo för dagen. Skönt att få skjuts till skolan imorse.
Kvällen blir till att umgås med mina kära föräldrar, som jag träffar allt för sällan nu för tiden.
Peace out

17:26

Jag har blivit pensionär. Jag skippade Linnros igår, orkade helt enkelt inte. Och det säger ju det mesta. JAG skippade Linnros. Jag ÄLSKAR Linnros. Men jag var hemma ist och tittade på film med Alle, Ida och Johannes. Tidig sänggång och idag har jag och älskling vart i Sthlm. Han är iväg och fixar en jobbgrej och jag tar det lugnt hemma ett tag. Han hämtar väl upp mig om några timmar så åker vi hem till honom och lagar middag och myser. Han är bäst.
En bild från i somras :)

PAPERWEIGHT

Ja, kvällen spenderade först hemma hos Payam framför fotboll, Sverige vann självklart och sedan blev det birger. Landade hemma hos älskling vid tre tiden efter en förd med världens största taxi.
Vaknade upp idag vid halv elva och åt en riktigt helgfrukost innan vi hämtade upp Johannes och Joffa och drog iväg på utflykt till Barkaby. Nu ligger vi döda i sängen och vilar. Oskar ikv, men frågan är om min kropp orkar detta. För sliten för mitt eget bästa..
En bild på mig och fina Mickan från igår.

FRIDAY NIGHT, AND I'M IN LOVE

Idag har vart en dag på stan. Åkte till skolan i tron om att jag började 11.10, men icke. Började tydligen 10.00, det var min enda lektion för dagen. Kul, det var bara att dra sig ner mot stan med Ida, vi tog en mysig lunch på Uníco. Sen strosa vi runt på stan i några timmar. Fick med mig en halsduk, en blus och en höst/vinter kappa. Tog en fika på Waynes med älskling och Joffa och Sara kom förbi en stund. Nu ligger en trött kille här brevid och grinar över att jag försöker pigga upp honom. Kul kille. Han ska snart iväg på personalfest och jag iväg på förfest. Utgång ikv.
TONIGHT PEOPLE.

Slut

Så nu har man slutat i Danmark. Klart.

A

And no need to wonder what's been on my mind
It's you

Sjukis

Hatar att va sjuk, så tråkigt att bara ligga hemma och inte göra någonting. Men hoppas på att det kommer en fin kille och tar hand om mig snart. Annars ska jag ta det lugnt och städa lite i lägenheten idag. Måste bli frisk fort som tusan. Lite mysigt är det att vara sjuk iaf, ligga i soffan framför Disneychannel med täcket omkring sig. Inte helt fel.
Nu är det Den lilla sjöjungfrun. LATER


kikade på min man igår. Tur att pappa är en filmfanatiker så att han köper hem nya filmer hela tiden.

Onsdagkväll

Detta måste nog vara min längsta dag på länge. Riktigt skönt att bara sitta i soffan och äta farmors köttfärssås framför Fångarna på fortet. Låter det bra? Ja men det tycker jag.
Fotboll första timmen imorse, och jag är glad att Alle var snäll nog att skjutsa mig, annars hade jag nog stannat hemma. Slutade skolan och börjar jobba 13.30. Jobbat till för ca en halvtimme sen. Trött i benen, snuvig och ensam. Älskling jobbar natt. Suger. Gillas icke. Men ska sova tidigt ikv iaf, så man får många timmars sömn. Pigg imorgon är tanken!
Nattinatt!
Vi bor inte grannar längre.. kommer sakna dig!

Lever, jag lovar

Min dator är äntligen levande, men dygnet är för kort för mig just nu. Går i skolan, umgås med mina vänner och Alle, jobbar och spelar fotboll. Det är det jag sysslar med just nu. Inlägg börjar väl komma när jag känner fört. Oskar Linnros på lördag. GRYMT.


RSS 2.0