vanlig tisdag

just nu är skolan så dötråkig.. orkar ingeting, kommer sänkas i spanska.. förmodligen kmr de gå skit dåligt på matte nattionella på torsdag. hööken prov nästa vecka som ja inte heller kommer klara. usch .. tyck synd om mig ! gick halva dagen idag innan jag drog iväg till tandläkarn, känns som om jag bor där nuförtiden.. haha' fick beröm för att ja skötte mina tänder så bra, så de va väl en liten sak som gjorde mig gladare iaf :) skulle komma efter halva idrotten och sen bara matte som jag akn göra hemma, så kändes ovärt att åka tillbaka tilld en där äckelskolan. längtar till de blir sommarloooooov ! 
så nu sitter jag här iaf, tar de lite lungt innan jag ska sätta mig ch "jobba" matte, borde faktist göra det eftersom jag inte alls känner mig säker inför torsdagens prov, men rä såå otaggad !  ska på siriusmatchen ikväll med martini (som jag har alldeles för tlite tid för, saknar den bruden) , & om pojken min kan slita sig från att träna 24/7 så kanske man ser skymten av honom där också, hoppas kan man ju alltid göra :) 
men nej , nu ska ja blanda farmors saft och ta fram en maraboou och sätta mig och plugga lite iaf,
ha de gött

babe

ingen har ju ngt imot att få en massa fina smycken , pengar, godis och en massa annat fint :) , tårta är inte fel de heller. gårdagskvällen var till att ha gäster hemma och bara vara social mot alla som tagit sig tid att fira min dag. evelina tog med sin pojkvän  fredrik morger, som också går i min klass och min egen älskling titta också in några timmar, annars vare bara släkt och vänner till familjen som var här. kul är det alltid , men känslan av att alla äntligen har gått hem är underbar ! tittade en stund på "en prinsessas dagbok 2" innan jag slumrade sött i sängen. var tvungen att gå upp tidigt idag eftersom mina tränare är så snälla och vill ha tärning och teori klockan tio på en lördag. pain ! , men slapp springa iaf, så det gjorde min dag lite bättre. kom hem för ett kort tag sen och skulle egentligen gå på bio med älskling idag , men ingen av oss va sugna på det längre, så de blir en hemmakväll med mys och film. det är ju nästan bättre än bio de =) . vill springa ner på stan och köpa jeans, men orkar verkligen inte. så de får bli en annan dag. ha en trevlig kväll people.
pöss på er

16 barre

idag fyller jag 16 barre dåråå , :)


<3

image28

ett stort + till dig gumman

on my way back

efter en sömnlös natt så känner jag att jag håller på att friskna till nu, finaly! men var hemma idag också , pappa tyckte det var bäst så , men konstigt npg skulle jag hellre gått till skolan , så tråkigt oh bara vara hemma och göra ingenting. ska iväg till kvällen iaf, familjen ska över till en gammal barndomskompis =) kan bli riktigt trevligt .
micha och lisa kom förbi igår med skolböcker, dillan älskling så sött av dig att skicka med min favorit nötkräm, yamyam =) . dagen blir väl till att plugga lite , kolla på film och sen börja göra mig ioordning för kvällen. jag fattar inte vad som hänt med min handled, har så sjukt ont. kan inte skriva, inte lyfta , kan inte göra någonting med den handleden. och läkarn fatta inte heller var det var. måste nog åka upp igen och kolla . haft såhär i 1,5 vecka nu. konstigt. =S
byeee

image27
längtar tillbaka..

.

det är så svårt att inte längta tillbaka till dom tiderna. när det bara var du och jag. alla våra utflykter , kom hem sent om kvällarna, satt ute i stugan och bara mös. va hände egentligen. en dag bara packade du väskan och kom aldrig tillbaka. träffat dig en gång sen dess, fast det kändes helt obetydligt att ha skickat alla brev och kort till dig, för inte ett enda var uppsatt, bara på en massa andra barn. borde inte sakna dig efter allt, men det går inte att bara lägga åt sidan, råkade ringa dig för ngra dar sedan, hörde hur du svara in ja hann lägga på,
jag saknar dig

wowowow

alltid lika mysigt oh vara sjuk.. NOT . hatar det, finns inget man kan göra, inget man orkar göra. varit på sjukhuset och fått medecin och sitter bara och gör ingenting . roligt roligt..
hejs på er friska människor


come back

nu är redan helgen förbi, en fredagkväll som jag vill ha varje fredag, älskling vi måste börja ses oftare. saknar dig så mkt gumman. lördag vare första matchens med d. 3 laget som gällde. förlora, menmen vi va inte värda att förlora med de vi gjorde. kvällen var så bäst , underbara tjejor . jag älskar er! tack för eran fina present (; haha' michabarton sov kvar oh vi har bara slappat hela dagen, hon är hemma nu och kmr hit snart igen så blire filmkväll. =)
skitungen har haft läger hela helgen , så honom har man inte sätt röken av .. dummis. -.-
men helgerna går alldelws för fort, tror tillochmed att ajg tar en dag hemma imorn , börjar bli riktigt förkyld ockås , uschh....... pussbaajjj

=)

fredag, fredag. underbara fredag.
fast så underbar har den egentligen inte varit , inte förmiddagen iaf, nationellt prov i engelska. ushc oh fy! men slutade klockan tolv och åkte ner och käkade på uníco med tjejerna i klassen , det gjrode verkligen dagen bättre =) träffade sedan min underbara vän micha och gick på stan med henne och shoppad elite smått, sedan blev de lyx på mc donald´s med bönan och bindan ;) gusk tjejor kom en stund också , trevliga flickor de där .
drog mgi hemmåt och packade uppe n massa lådor i rummet eftersom snickarn varit här idag och satt upp min tv och min bokhylla , så nu äre bara en låda kvar , otroligt! ska strax springa ner till willys för att köpa gladd, ikväöll blire glasskalas med min joffie som kmr hit snart, så länge sen man träffa den sötsaken. saknar att vara med henne. <3
fredag, fredag, underbara fredag.

welcome home

tiden går fort nrä man har roligt, hinenr knappt med att sätta med vid datorn och skriva några rader längre. inte bara roligt har det varit , men mkt :) underbar där borta i värmen , älskling fyllde år när jag kom hem och annars hare varit plugg och så. justja ! får inte glömma gårdagen, spelad emin första match på 4 månader ! , underbar att vara tillbaka på plan igen , känns hemma. =) vann med 6-1 så är vidare i dm, annars dagen har vart okejj, förutom ett äckel prov första timmen , kemi . seriöst IG TILL MIG . så dåligt gick det.
var på stan efter skuulan en stund med emilia den store och sen träffa vi bea också. drog sedan hemmåt och ska tar det lungt hela kvällen med mami o papi , dom åker till finland imorn och är borta hela helgen. så de e soft =)
men nu ska ja dra mig till köket coh ta gnt att äta.
see ya

RSS 2.0