sunnyday - grattis på namnsdagen alla marior - grattis till mig

Nu har precis alla gäster dragit sig hemåt. Otroligt mysig eftermiddag men är helt slut efter allt lekande med mina knoddar. Sitter med bror och slöar i soffan och försöker njuta av den sista kvällen på lovet. Film, mysbyxor och familjen vid min sida. Familjen är det bästa som finns, vi ses alldeles för sällan. Ångest med tanke på morgondagen, menmen.. Skola är väl bra på något sätt, jag måste ju följa min brors fotspår och komma in på juridiklinjen sen. Kommer jag lyckas? Bra fråga.

Lördagskväll med Max

Har spenderat kvällen med Max. Vi har kikat på en bedrövlig melodifestival, en rolig komedi och halvsov framför en tredje. Kom hem för en stund sen och är sjukligt trött, sängen nästa för min del. Imorgon är det prova fotbollsskor och födelsedagsfirande dag 3 som gäller.



Sirius

Var och gymma imorse, trevligt med träningsverk.. sen va det direkt till ishallen för att titta på Henka som lira, så gulligt med små 7åringar som kör runt på isen och gör sitt bästa.
Nu sitter jag med mina päron och tittar på Sirius-Hammarby på tv. Pappa är måttligt nervös eftersom han är sjuk och inte kan vara på plats. Just nu leder Sirius med 2-1. HEJA SIRIUS! Ikv ska jag förmodligen hem till max.

GRATTIS PAPI 53 ÅR!

Imorse vad jag uppe och sjöng (skrocklade) för pappa med min morgonröst, för han fyller år idag! Grattis papi! Sen somna ja om, men vakna av ett sms.. Tack Sundsvall! Sen somna jag om igen, och då ringde Maria och väckte mig, för vi skulle tydligen spela hockeybockey idag med Patrik och hans kompisar. Kan inte säga att jag vad duktigt, men fick till några fina passningar och några fina fall också för den delen!
Sen tog jag och Maria en promenad ner på stan för att inhandla mina jeans. Snygga som tusan! Självklart är dom tighta som fan vid vaderna och lösa vid midjan. Jävla fotboll..
Nu försöker vi plugga matte och snart är det födelsedagsmiddag för pappa. =)

sleep tight

Kollar på film, känner mig allmänt sliten och trött. Tänkte försöka städa ur min garderob imorgon, den går inte att stänga längre.. Måste plugga matte också, fattar ingenting. Någon som är duktig och vill hjälpa mig? Trodde inte det heller. Nej kommer somna snart, kommer aldrig orka titta klart på den här filmen.
pyss


sirius

Duktigt som tusan var jag idag, köpte bara med mig lite underkläder hem och inga onödiga plagg. yey me.
Håller på att klä på mig nu för att åka iväg på Sirius-Hammarby på Zinken. HEJA SIRIUS!



25 februari

Det blev en kväll hos Tanya innan jag och Joffa drog hem till henne för ett försök att hålla oss vakna under alla kvartsfinaler. Jag somna efter en halvtimme.. men uppe med tuppen var vi och tittade när vårt svenska lag åkte ut. Arga somnade vi om och vaknade inte förens för en stund sen, lönen har kommit idag kom jag på så nu ska vi ner på stan en stund och fixa lite hemlisar till papi som fyller år imorgon och kanske ngt till mig själv. =)
peace out

onsdag

Att sova i 13 timmar, är det nyttigt? Do no. Ska kika på Sagan om ringen med pappa nu, sen är det träning i vinterkylan. NICE. Sen är det filmkväll hos Emelie med fina människor som gäller.
emelie och jag

HEJA SIRIUS

SIRIUS VANN MOT HAMMARBY MED 5-3. NU ÄR DET BARA TVÅ VINSTER TILL SÅ ÄR VI I SEMIFINAL.

Lilleman

Snart kommer min kära syster hit så ska vi promenera till Fågelsången och ta en fika. Länge sen man umgicks med dom, lilleman följer ju självklart med. Sen senare så är det Sirius-Hammarby, kvartsfinal. HEJA SIRIUS!



Kväll hos Emelie

En skrattfylld kväll. Niclas måste vara en av de roligaste personer jag träffat i hela mitt liv. Spenderat kvällen hos Emelie med Joffa, Sara, Niclas och systrarnas pappa kom förbi en stund. Underbar.
Nu tänkte jag försöka sova, nattinatti.

Maria x2 trotsade kylan i solen


Solsken

Jag undrar om mamma blanda i ngt konstigt i maten igår, jag och Maria var totalfreakade hela kvällen. Tycker synd om Alex som fick lida av detta. Jag somnade sent och vaknade sent, men det är väl så det ska vara nu på lovet eller?
Funderar på att ta en promenad i solskenet. Man kanske ska njuta av vintern lite granna ändå..

Sandor/Ida

Nu är hyllorna uppe och ljusen tända. Sitter med Maria i sängen och tittar på film. Sandor/Ida. Söndagsmys. Jag tycker om mitt rum och jag tycker om ljus. Just nu har jag 10 ljus tända i mitt lilla rum. Tyvärr så är ju inte syret på topp pga det, menmen gillar man mys så gör man.

söndag

Hemsk film, jag tänker aldrig se den igen. Spenderade natten med Anna och nu kom jag precis he, ska sätta upp lite hyllor och sen har jag date med Maria.
Ciao

Precious med A

Jag och Anabanana har köpt biljetter till en snyftfilm ikv.Precious.  Den verkar bra, så vi får hoppas att den är värd the time. Mamma är och hämtar ut mitt H&M paket. yummi.

Vissa har det bra, vissa har det som mig :)

Ligger i sängen och kikar på reprisen av let's dance. Mamma kom med frukost på sängen för ett tag sen. Ibland har man det bra. Fixa lite i mitt rum nu på dagen. Sen får vi se vad jag är sugen på för kvällen.
Adios!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

ÄNTLIGEN lov, men fick ett förjävligt besked på fekke lektionen idag. De har tydligen gjort någon miss så vi måste lägga in två timar extra från och med veckan efter lovet och fram till sommaren. Just nu hatar jag Celsius.
Tog en fredagsfika med girlygirlsen efter skolan och nu klär jag på mig varmt för att först käka med Joffie och sen är det Sirius-Bollnäs.
Får se vad som händer efter det. Bybye
snygg tjej? JA FAN

Storbölarn

Hur tragisk är man om man sitter själv en torsdagkväll och tittar på film, en typisk amerikansk kärleksfilm.En sådan som man bara vill spy på.) och storbölar TVÅ ggr. Det är inte okej. Fan klipp dig och skaffa dig ett jobb Ida Maria Dessirée Lilljestrand!

Träningen tog i benen, nu är det käk och OS.


kattigt

Håltimme efter håltimme sen är det prov. wiho!
Kollade på dansuppvisning nyss, max tyckte det var riktigt kattigt. Varm i hela kroppen blev han. Träning ikväll, sen är det halv åtta hos Maxi. Undra hur det går..
Peace brotha

23.54

Jag är trött. Sover jag? Nej. Varför? Bra fråga.

OS

På träningen insåg jag att jag har muskler på min överkropp. Jag är tydligen stark.
Känn på den! OS är det som gäller för min familj just nu, 3 dagar i rad har vi glott på tvn
hela kvällen. Igår var det Ferry och idag visade Anja att hon satsar på att backhoppning i fortsättningen. Jag tycker däremot att hon ska hålla sig till marken(backen). Pappa hade köpt hem semla till mig. mumma. Tack papi.
Ett av mina hm paket har kommit nu, ska nog hämta det imorgon, wiho för vårkläder!

Snöar ute. Kan denna äckliga snö försvinna? Kan de bli vår? Jag orkar inte med tjocka kläder och att man alltid måste ha en massa jävla lager varje dag??? Lite aggressioner som kom ut bara.. Tim har gjort mig arg också. Den äckliga lilla minin.


6-3. stor och tung. BLÅ SVART PUNG

Vinst med 6-3 mot Edsbyn, så nu är det slutspel nästa! Nu blir det te och mackor med mamsen. Stackarn har ont, så myser lite med henne innan ja kryper i säng.

14.22

Skolfri dag idag, kan säga att jag mått bättre än när jag vakna imorse.
Mamma opereras just nu..Hoppas det går bra. 
Ligger och småkikar på vänner och halvsover. Måste jobba ikväll, Sirius-Edsbyn, så missar min träning, men frågan är om jag skulle kunnat träna som jag mår nu. Egentligen borde jag bara ligga i sängen hela dagen, men sånt är livet. Om några timmar blir det att ta sig ner till studenternas.
Babye



KLADDKAKA

Har precis ätit och håller på att baka kladdkaka. Eftersom jag har träningsfrikväll så passar jag på att bygga på fettet istället. Joffa håller på att ge mig en massa bra musik som ska in i mobilen också, skön kväll helt enkelt.
Vissa har det bra, annars har det bättre.

K to the ingen

Ja, vad ska man säga. Min mate fick damma av hönan igen.. Vad ska man säga? Är jag förvånad? Nja inte riktigt. Börjar bli van när de gäller henne.
Att sitta i skolan på en måndag och tänka tillbaka på helgens bravader är lite små nice. Med tanke på att man vann shottävling, tre unga männ bugade för mig, Anna och Fille-pippa och jag byggde på min muskler så jag är inte långt ifrån att se ut som hulken.
25 minuter kvar av denna lektion sen är det fotboll. Är jag taggad? Lite smått; Jao.


saknar min lillgrabb också..

Jag upptäckte idag...

.... vilken abstinens jag har.. Inte bra, in på vårdhem nästa!
Jag och Fille mös idag, tittade på Top gun, vi rös. Nu är det sängen som väntar, så man orkar gå upp till skolan imorgon.
Godnatt på er!

Alla hjärtans dag

Det är härligt att se par som har det bra, det bringar hopp. Samtidigt gör det en total deppig en dag som denna. Jag får se vad jag hittar på, slutar väl med att jag gråter mig till söms med en kärleksfilm framför mig. Tragiskt, hah. Japp :)
Nej Filippa räddar mig, så åker och myser med henne hela kvällen.

Äktenskapen utvecklas fortfarande

Jag tycker att min syster och hennes man har kommit långt i äktenskapens utveckling. De kommunicerar via facebook när de sitter bredvid varandra.
Peter Sahlgren till Johanna Sahlgren Liljestrand - Älskling, kan du skicka Polly skålen?
Johanna Sahlgren Liljestrand till Peter Sahlgren - Den kan du hämta själv, latmask!

Jag har ett liv

Jag kommer från: Uppsala
Jag heter: Ida Maria Dessirée Liljestrand
Hur gammal är du: 17, 18 om 2 månader!
När fyller du år: 17 april
Är du kär i någon just nu: Haha, nej
Jag samlar på: Kvitton
Gröna eller röda äpplen: Gröna, lätt!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
Gillar du golf: På sommaren, jao
Vilken tid gick du upp idag: 10.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Japp

Hur svarar du i telefon: "Ah, de är Maria" eller "Ja hallå hej"
Vad ska du göra ikväll: Kollar just nu på film med två fina vänner.
Vad ska du göra imorgon: Sova, sova och söndags mysa
Var vill du bo när du blir stor: Göteborg
Är det okej att gråta: Såklart!
När grät du senast: Tidigare ikväll när jag upptäckte att Eric Saade är tillsammans med Molly Sandén. Han är min
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar nights
Laddar du ner musik och film från Internet: Så teknisk är jag inte..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en trisslott
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, kan jag inte påstå
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon: Runt tolv
Har du piercing: Räknas hål i öronen?

Vill du gifta dig: Inte vad jag känner nu iaf.
Vill du ha barn: En pojke och en flicka
Solar du ofta: På sommaren nästan varje dag det är sol, jao
Är du bra på att laga mat: Ingen har klagat hitintills iaf
Gillar du att dansa: Dansar aldrig nykter
Är du flygrädd: Bara när jag tänker på 11 september
Hur vig är du: För att vara fotbolls spelare är jag väl det
Vad dricker du helst när du är törstig: Alltid COLA
Vilken är din favoritglass: Magnum, twister
Tror du på ett liv efter döden: Gillar inte att prata om döden..

Tycker du om sushi: Mums!
Vad äter du helst när du ser på film: Sourcream chips och taco dip, hela dan varja dag
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, fast de är aldrig hemma
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska: Inget av det
Vilken ögonfärg har du: Blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej blä
Är du beroende av något: Tacodip
Röker du: Nej, har aldrig tagit ett enda bloss
Hur ofta tränar/motionerar du: Varje dag
Senaste låt du hörde: Dear Mr. President - Pink (underbar låt)

Vad gör du på helgerna: Tränar, festar och tar det lugnt med vänner
Brukar du bädda sängen: Yes
Har du kysst någon under den senaste veckan: Har väl hänt
Vad var det senaste du sa: "Jobbar hon ens? NEJ"
Önskar du att du bodde någon annanstans: Göteborg isåfall
Vem kramade du senast: Frida när hon kom hit tidigare ikväll
Saknar du någon nu: Ja, farfar
Vem ringde dig senast: Granaten
Var du glad igår: Alltid glad
Vad är din favoritfärg: Blå
Sminkar du dig: Ja
Har du somnat i skolan någon gång: Jo, det har hänt

MIN NYA POJKVÄN ÄR SJUKLIGT SNYGG


Lördag

Tröttare tjej får man leta efter. Precis gymmat i 2 ½ timme med Frida. & vi hann inte ens göra klart programmet. Kommer ha en så sjuk träningsverk imorgon. Kvällen blir en ren myskväll. Jag kommer inte orka lyfta ett finger. Gårdagen var rolig, men kom i säng alldeles för sent.. Så min kväll blir i soffan med bra filmer och maria kommer nog förbi också. Chill.


Spenderar natten hos sörnan

skönt med helg, farsan och krök. ciao bella

Tunnel, OLÉ

Trött dag, men underbart med fredag. Jag tunnla Firas idag på fotbollen också, det var nice. Den var fin. hehe.
Sugen på cola, det blir nog en till FeB lektionen. Drar nog med mig Ida till gluggen. Nu ska jag försöka få fram några spanska ord ur min mun.
ADIOS


JAG VILL HA SOMMAR

Grekiska (?)

Generalisering - "beteende sprids till liknande situationer". Tendesen att reagera på samma sätt på olika men liknande stimuli.
Diskriminering - "ser nyanser". Reagerar på olika sätt inför liknande stimuli.

It's a miracle

Zlatan är här idag, ett mirakel! Grabbarna grus är slitna idag, rödsprängda ögon och en hade till och med kavaj på sig när han kom till skolan. Stiligt! Anton kom till cellan idag, han var generös och bjöd på cola. Sånt gillar vi!
Träning ikväll. Ovanligt.. Pappa och jag är ensamma hemma också, undra hur det ska gå. Kanske blir kladdkakebak? Nu ska jag lyssna vidare på Zlatans otroliga kunskap och intressanta information. Eller?

skridskor

Skridskor på idrotten och jag måste säga att det är tragiskt hur dålig jag är, men kul som satan var det! Jag och Ida samåkte, kände att vi låg på samma nivå. Anton fick hjälpa till att knyta ett antal ggr innan jag var nöjd, men han gjorde det med glädje!
Nu sitter jag och lyssnar på Salling, sen blir det ner på stan för att kolla om mina converse kommit in, sen jobb ikv. Sirius-Sandviken.


mina klassisar; Max och Ida

<3


OTH

Så trött på skolan som jag var idag har jag inte varit på länge. Nu är det mat, oth och träning som väntar. Kan någon vända upp och ner på mitt liv så något händer. Just nu är det samma sak dag ut och dag in. Behöver något som förändrar något.

PEPPAD TJEJ

PEPP just nu. Middagen var jätte god och trevligt att prata och umgås med mina föräldrar som inte händer allt för ofta nu för tiden. Sen var det extra trevligt för vi börja planera min 18årsdag som inträffar om 9 veckor. Kändes dunder när pappa sa:
- Bestämt dig för vad du vill göra så fixar vi. Det är din dag och det ska firas lillflickan!
Längtar tills ja kan joina mina favoriter när dom gör stan osäker!

Peppar peppar

Aggressioner sprudlade i mig under fotbollen. Ville bara slå ner någon, men jag tyglade mig och höll mig lugn(utåt vill säga). Jag har ett märke på min hand sen helgen också, när "någon" råkade fimpa på mig. Jag som är en icke-rökare tycker inte att det känns bra att ha ett fimpmärke på handen. Gillas icke.
Städar mitt rum lite smått och ska snart iväg till Peppar peppar där mina päron väntar.

9 veckor kvar

Jag känner att min och Idas fuskning på infolayouten kommer bli påkommen inom snar framtid, men vi jobbar på som små arbetsmöss! Fotboll snart, sen ikväll är det middag på Peppar peppar med familjen. NICE!
Med tanke på gympasset jag körde i lördags borde jag ha tränat i sju timmar hårt och svettigt. Nejnej, jag körde en och en halv och har ändå träningsverk som en elefant som försökt nudda rumpan med snabeln. Nacken, axlarna och ryggen tar kål på mig.
sugen tjej? Svar: JA

Ice age 3 har förgyllt min kväll

-När blev du skvatt galen?
-För tre månader sedan. Jag vaknade en morgon och var nygift med en ananas. En grymt ful ananas!

SKÖNA SÖNDAG

Gårdagen blev inte riktigt som jag trodde, men kul var det. Började hos Sara och sen drog vi till en fest vid snerkes. Traskade hem till Anna vid tre när hon kom hem från en annan fest. Skönt att vi inte setts på hela kvällen med ses och sover med varandra, haha. Frukost på sängen av pinglan som vanligt, sen rörde jag mig hemåt. En lugn dag med mamma, vi tar nog en sväng till gränby centrum och bara allmänt umgås.

Lördag 19.34

Gymmade imorse och sen var det vidare till syster som fyller 30 år på måndag. Tog mest hand om min lillgrabb medans hon fick en massa gäster och presenter. Av mig fick hon ett par converse =). Min andra syster och hennes två knoddar följde med hem på middag. Kollat på¨Tarzan med Folke och myst med Thyra som har blivit hela 5 veckor nu! Kvällen ska spenderas i tunis hos sara med trevliga flickor sen somnar jag förmodligen hos Anna. En super lördag helt enkelt.

min fredag

har precis kommit hem efter en runda med min maria. en finfin mockajacka blev det :) ska ner och träffa mina flickor och klockan 17.30 är det samling för trion på stora torget.
Sen blir det en kväll med mamma och bror hemma. Har inte haft en hemmakväll med dem sen jag vet inte när. Första gången jag är hemma på en fredagkväll sen skolan började i höstas. Herregud. Måste ändra på det, skönt med mys iaf!

Förvirrad och psykiskt störd

Sitter på en av mina två 40 minuters lektioner för denna dag. Jag har glömt skåp nyckeln och trodde nyss att jag tappat bort min mobil. Förvirrad tjej? Jamen jag tror nog det, behöver tas in på psykvård för att kunna överleva iaf en 10 år till i denna värld. Ska på hockey ikväll när Max och Gurri spelar, sen blir det väl någon sorts chill kväll med dem eller kanske drar hem till mamma, sugen på en riktig chillerill kväll.
ADIOS

given tordag

Psykoologi nu, efter det blire kebaba med Ida, Max och kanske Hammarn. Träning ute i kylan. Låter som en given torsdag. JADÅ.
Vi har ett fint par i klassen som bråkar väldigt ofta, borde nästan gå i parterapi. Under lunchen så var det en vild diskussion om deras morgon hemma. Jolle och Jan, vilket radarpar.

12.35

Grattis på födelsedagen Evelina Sparf, hoppas du får en underbar dag!

16.24

Lugn skoldag, stan med Ida efter skolan sen sprang jag på mina favoriter Joffa och Sara och vi tog en sväng vi också. Nu blir det att läsa, käka chirre och dirre och sen dra ner på studenternas för att jobba. Sirius-Hammarby ikväll. Blir nog en riktigt bra match.
STOR OCH TUNG. BLÅ SVART PUNG



21.57 två laxar i en saxask

Kommer ha en underbar träningsverk imorgon. MYSIGT. Nu ska jag läsa boken som jag måste ha läst typ 140 sidor till i till på torsdag. Känns lovande. Förhoppningsvis så får jag sova inatt också, utan att fingret ska pulsera som om alla snickare i denna värld sitter där inne och snickrar. Godnatt, hoppas ni sover bättre än vad jag gör.

Tack till Monica Salling

Monica Salling förgyller ens dag ännu en gång. Hon är sjuk. UNDERDUNDER. Alla fick ju inte damma av hönan i helgen, men vissa fick ju. Nämner inga namn, men hon sitter bredvid mig nu. Grattis till Max också, som lyckades ta på sig sina tisdagsstrumpor idag! Stan en kortis efter skolan, sen träning ikväll. Jag och Frida "ska döda" som hon sa och det är inte ofta hon är så taggad, så nu jeevlar. Sista lektionen nu, skönt. dunder, superduper, faboules, amazing, awsome, marvilous

Godnatt

fridisen såg så söt ut i sina sjukhus kläder, hon kommer hem imorgon. skönt det! kollar på 13 snart 30 och myser i sängen. det är i sånna här stunder man verkligen älskar sin sääng, saknas ju bara en sak egentligen.
och min darling kan stååååå

Maria Grega är mitt namn

Intressant dag, eller? En mer komisk lunch än va vi hade idag kommer nog aldrig att inträffa på Celsiusskolan igen. haha. Inte händer det mycket i vår skola inte, men när det händer ngt, så är det samtalsämne för resten av månaden, och synd för Ida att det är 1 februari idag, haha.
Snart är det fotboll och då ska jag examineras i Avsparkskursen. Passningar är mitt tema. Ikv blir det att besöka Frida på sjukan, städa och käka chirre och dirre, muuuums.
Tjoofrääs


RSS 2.0