I GET DRUNK WITH THE THOUGHT OF YOU

Nu sitter man här i skolan och lyssnar på musik. Har precis gjort prov och nästa lektion börjar inte förens om 50 minuter. Nu har jag bara 2 prov kvar sen är det sommarlov! UNDERBART.
så här snygga va vi som kiss!

Godnatt


Söndag - BIO

Precis hemkommen från en mysig stund med pappa på stan. Ska plugga lite innan det blir bio med Frida. Sex and the city 2. Gårdags kvällen var hur mysig som helst, min lilleman lyser verkligen upp hela mitt liv. Han lyfte mitt humör till tusen. Nu väntar företagsekonomi B. Sista provet i det på tisdag. Ska bli så jävla skönt när det över!
så här såg jag och brudsen ut i fredags.

16.10 - sliten

Natten blev lång, ramla inte i säng förens vid halv fyra. Sjukt rolig kväll igår, jag gick inför temat om man säger så! Nu har jag precis varit på gränby med min kära syster med familj. Fick med mig en skjorta hem. Det gillar vi. Kvällen blir troligen lugn på ngt vis på ngt håll.

FREDAG

Skönt att man gick hem tidigare igår och så när man väl vaknar imorse för att upp och träna så får man ett sms om att den är inställd. KUL. Menmen, fick sova ytterliggare 4 timmar, så man ska inte klaga! Idag äre myskläder som gäller och jag älskar att ha mammas stora tröjor som man bara myser in sig i. Match ikväll, sen skiva. Jag måste fan sluta gå på skivor, ute alldeles för mycket. Fy fan, men roligt är det, haha!


KIZZ

Man går ju knappt i skolan längre känns det som, längtar så mycket efter sommarlovet! Jag var med Maria och Emma på stan en stund, fixade lite grejer inför imorgon, då deras skiva äger rum. Jag och Anna kommer vara HETA. Ikväll är det också skiva, Toves. Temat är K, så vi ska gå dit som gruppen Kizz. Men relativt tidigt kväll för mig. Tidigt träning imorgon. LATER



Up and away, träning nu


SMILE LIKE YOU MEAN IT

Tror fan att det var rekord igår på skivan med folk. Hur mycket folk som helst. Nästan lite för mycket kan tyckas! Men en kul kväll med vännerna, verkligen! Linn och jag tog taxi hem vid tvåtiden och jag somna som en stock med huvudverk. OCH NEJ - inte pga alkoholen! Fick en flaska i huvudet + ngt annat skit under kvällen. Såg tydligen ut som en pricktavla, menmen så kan det vara!
Kom inte upp imorse som tänkt, men kom iaf till brännbollen på klasskampen, men inte gjorde det något. Min klass sög, rent ut sagt. Tog en lunch på stan och köpte min efterlängtade röda kepa, så ja slipper låna Koffes hela tiden.

OUUUH, CHECK MY FLOW

Va på stan nyss, tröstshoppa och åt. Nu ska jag fixa och trixa lite innan det bär av till Petter för förfest. Sedan är det skiva på BJ som gäller. Ha en grymgrym kväll! Peace out!
denna tös har skiva ikväll!

JOSEFINE OTTOSSON

Ligger här i sängen och hitta precis en gammal bild på mig och en av mina absolut närmsta vänner. Bilden symboliserar lycka för mig. Imorgon är det tösens skiva också. RÖJ.

Vad gör Maria en måndagkväll?

Jo hon sitter och försöker plugga svenska. Romantiken. Så sjukt jävla tråkigt om ni inte visste det! Samtidigt är det Dum Dummare på tv. Kan jag låta bli att inte titta? Nej, självklart inte. Det är ju jag liksom..

Mamma och pappa sitter och dricker vin och firar deras dag. För exakt 24 år sedan gifte dom sig. Jag tycker att det är väldigt fascinerande och mysigt när kärlek varar så länge och fortfarande är lika starkt. Undrar om man själv får uppleva det! Nej nu ska ja plugga vidare. Puss på er!

Träning nästa


Shutter Island...

... är en sjuk film och jag blir själv psykiskt sjuk när jag tittar på den. SÅ nu var det uppklarat.

SARA 19 ÅR

Det var kul igår, ni är för bra. Jag har världens bästa vänner. & nu har 3 av dom hakat på ålderståget. Mår som jag förtjänar, och snart kommer grabbarna grus. Ingen match för mig idag, fortfarande sjuk. PALLA.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Gårdagskvällen var mysig. Jag mötte upp Joffa och åt middag på en mysig uteservering på stan, åkte sedan till Salabacke för Solsidan maraton, åh vad jag skulle halshugga Ove om han var i min bekantskapskrets.

Tagit en lång promenad nu i solen på morgonen och ska alldeles strax åka ut till landet och bara mysa hela dagen. Ikväll ska det firas, för Frida och Linn fyller 19 år idag och Sarisen fyller imorgon! Jag fick iaf vara lika gamla som er i en månad och det tackar jag för. Ni är grymma! GRATTIS SNYGGINGAR!

HEEEELG

HELG, UNDERBARA HELG. Solen skiner och jag sitter på balkongen och njuter. Drog ett Orginalmål på Max, så länge sen och oj vad gott det var! Ska snart hjälpa mor min för hon ska på 80-tals fest ikväll och oj va snygg hon kommer vara! Ikväll är det solsidan maraton som gäller, lugnt pga mig kära förkylning.
ha de bääääst

LISTEN

lyssna på de tynga bröderna.  / W

KLICK


Sjukling talar ut

När man ligger hemma sjuk och blir väckt av att telefonen ringer 11.25 så är det inte mer än rätt att man får baka en kladdkaka, kladdigare än vanligt och smaska i sig. Yummi, Jesper kom för ett tag sen och tycker att han får äta ur mitt kylskåp.. Nu ligger han och solar på min balkong, sen när bor han här? Sen när får han komma och gå som han vill? Ja inte fan vet jag. Nej nu ska ja kika på Wallander och kurera mig. Så jävla SWEET att ja har fått MVG i slutbetyg i Specialidrott A.

MVG

Åh jag fick MVG på mitt slutprov i Specialidrott! WOOOOOOOOOHOOOOOOOOO

Natt

I'm falling apart a little more each time,
you can never say thoose three damn words.
Five years. Five fucking years.

Bad day

Ligger i soffan, provet gick inge bra imorse och jag mår inge bra alls. Dåligt på alla vis. Invirad i en filt ligger jag och kikar på Love actually. Inget pluggande idag, utan sömn och film..

BRA MARIA BRAAAA

Min kväll: Jepser och jag skulle gå ner och handla nyttig mat, sallad för honom, kebab för mig. Sen skulle jag plugga. Det blev Avatar, chips och dip (med plugget i knät). Efter filmen tog jag mig i kragen och gick hem. Kollade på klockan. 20.41, nice DH börjar om 19 minuter. Alltså 19 minuters plugg innan det. Nu ligger jag i min säng och försöker plugga till monsterprovet. Men känner att ja ger upp. Godnatt
nej men tjääänaa hottie

Ledsen

Tragiskt föresten. Idag när jag satt nere vid ån så kom det nästan ett tiotal människor som plocka burkar för att panta. En liten pojke som kanske var 6 år gick och leta.. Tycker att det är tragiskt... Vill bara gå fram till den lilla pojken och krama honom. Var bara tvungen att säga det.

Tisdag

Matte nationella idag, fy fan vad jag inte har ett matte-huvud.. Menmen! Livet går vidare och jag åkte ner på stan och kolla runt lite, mötte upp Jocke efter ett tag och åt glass. (Kommer gå upp i vikt nu när glass-säsongen kommit igång) Ska snart börja plugga inför monsterprovet i Spanska imorgon, men först kommer Jesper och vi ska keka. Tjingeling!
DU

kubbarkubbarkubbar

Vattenkrig hann man med i sommarvärmen

Mammas födelsedag

Ligger i min säng och snorar. Dagen börja med panik över att jag trodde att hag hade missat mitt nationella prov i matte, men det är imorgon.. haha. slten.com i skolan, åkte hem. Ingen träning för mig idag. Plugga, sova, äta vitaminer och bli frisk. CIAO
Vill passa på att gratta min fina mamma som fyller år idag! Du är bäst!
Grattis grattis grattis

SOMMAR FAVORITEN


VINST

Vinst 2-0. Vi ska fan ta den här serien. Intervjun gick bra, men tänker inte ta jobbet. Tacos till middag. Mulan och Kejsarens nya stil. Promenad hem, nu ska jag plugga matte. Wiho. Godnatt

maaaaaaaaatch

Gårdags kvällen var mysig, traskade hem vid tolv tiden eftersom ja har match idag. Ska strax åka iväg till samlingen. Rimbo är motståndet idag och det finns inget annat än vinst! Efter matchen är det arbetsintervju, håll tummarna för mig! Sen ska jag förmodligen tillbringa min kväll i Luthagen. Gooddaay

UNDERBAR DAG...

...ja det är rätta orden! Varit på landet hela dagen med familjen och bara myst i solen, var nära på att bada för första gången för i år, men nej lite för kallt för mig. Stekt hela dagen så har fått lite färg hoppas jag! Ska snart klä på mig för att gå ner och handla. Favoriterna kommer på middag, så ska duka lite mysigt på balkongen hade jag tänkt. Sen senare ska vi möta upp resten och gå ner till Framfickan. Tidig hemgång, match imorgon men känner att kvällen kommer bli urmysig.
Bbbbbye
Jag och Joffa förra sommaren

T to the unabackar

Tjockiskväll i Tunabackar hos Gunnarssons med Niclas och Joffa. VÄRT!

STÄDHELG

Vad gör jag uppe nu? Jo det är städhelg på landet med släkten, WIHO.



Trötter

2-2, riktigt jävla bra match! Hjärta kallas det. Nu blir det en lugn kväll med chirre, dirre och cola. Tjingeling!

FOTBOLL

Sov ut idag, riktigt skönt. Första gången på flera veckor.. Nu ska jag strax till Danelid och kika på Danmark-Djurgården, Svenska cupen. Sen äre mat och taggning med laget innan match mot Rosersberg/Märsta. Vi ska fortsätta våran vinnarsvit! HA EN GRYM DAG!

Bakisdag med träning och utgång

Fick lite för mkt av det goda igår, men humöret var iaf på topp från början till slut! Krigade mig till skolan och hade psykologiprov, inga kommentarer om det. Sitter i soffan hemma nu och bara är.. Kan vara skönt ibland. David Gray i högtalarna och ja känner mig lite som en människa igen.. Ska iväg och träna snart, sen får vi se om det blir utgång. Inte så taggad just nu, plus att jag har match imorgon så blir en spiknykter utgång isf!
Med David Gray säger jag Gooddaay

TISDAAAAG

  • Skola
  • Stan
  • Till Maria
  • Förfest hos Jesper
  • Malin och Sörlings skiva på BJ!
NU KÖÖÖÖÖÖÖR VI

INGEN VILA HÄR INTE

Man har hunnit med mycket idag! Fixat nytt pass (ser ut som en krigsfånge), tog en sväng på stan med mamma, sen en tacotallrik på det. Sen fick mamma för sig att vi skulle prova stå-solarium, jahaja då vare bara att lyda. Efter denna långa tripp på stan så blev det tvättstugan och vara en hjälpsam dotter. SEN så fick jag mitt eget liv och åkte till Luthagen och pluggade och kollade på Herkules. Disney slår allt!



Say hello, wave goodbye

Att vara vaken till 04.08 dagen före ett slutprov är inge bra, får helt enkelt göra det bästa av situationen och skippa infolayouten och plugga med Maxen. Jag ska fan få bra på det här jävla provet! Efter skolan ska jag och mamma fixa nytt leg till mig, känns dags eftersom jag ser ut som en 5åring på mitt gamla. Ikväll blir det att plugga, vara med mamma och ta en tripp till Sävja, någon som har lust att haka på? Ba att slå en pling, haha.
Nu ska jag på lurre, TJOFLÖJT

SÖNDAG & VINST

OCH VINST BLEV DET. 3-2, riktigt skön vinst. Åkte hem till kära syster och lilleman efteråt. Tacos till middag och sen har jag bara myst med min älskling hela kvällen. Kan inte vara ledsen eller sur när jag är med honom.
Nu blir det film och plugg. LATER
min lilleman för några månader sen

MATCH

MATCH borta mot Håbo. Nu jeevlar! Pigg som satan och nu ska det krossas!

GODNATT

Hemma efter en kväll med godis och Kenny Begins med mina syskonbarn. Niclas har klippt tuppkamm på Folke, sen dagen till ära hade de sprayat hans hår grönt. Coolkille.se
Mysig lördag och nu är det sängen som gäller! Match mot Håbo imorgon, VINST är det ENDA som gäller!

LÖRDAG

Vad ska Maria Liljestrand göra idag?
Jo, nu ska hon strax ner på stan och äta lunch. Vid tre tiden bär det av till Nynäshamn för födelsedagsfirande, självklart följer mina trogna böcker med i bilen.. Kommer hem någon gång ikväll och vad ska jag göra då? Jo plugga, chockad? Ja, det är jag iaf! Match imorgon så tidig sänggång!
ADIOS

Fredagsmys och det sa KLICK


och så trosan till den korallfärgade också =)

FRIDAY

Nu är Engelska B Nationella klart. SÅ JÄVLA SKÖNT. Ska strax träffa Maria så glider vi ner till stan, det ryktas om att Malin hakar på och att jag är feting shoppingsugen idag.. =)
Kvällen är oklar, borde egentligen bara vara hemma och plugga.. Sugig fredagkväll? Svar: JA. Har annars två biobiljetter om någon vill övertala mig att gå på bio istället för att plugga?
saknar min lilleman, ses imorgon pussegull

FOTBOLL

Ska snart iväg på träning, mat efter så är inte hemma förens typ halv nio, nio. Drygt.. Behöver plugga.. menmen! Har aldrig varit så fokuserad och jobbat så mycket som på lektionerna idag. Hårt.
Nu ska jag iväg och sparka boll! Bbbbbbye!
Alla dar i veckan

Innan gårdagens utgång-snygga vänner?Jag vet!


JAG VILL

Jag är trött. Jag vill gå hem. Jag vill sova. Jag vill hoppa av skolan. Jag vill få mer fritid. Jag vill sova mer.

STAN-TRÄNING-BJ

Om cirkus 1 h och 48 minuter slutar jag, då blir det ner på stan och fixa lite grejer på banken och köpa lit e grejer. Träning på käre danelid kl 18. Hem och fixa sig med Annabanana och Fille-pippa och sen BJ. Skiva idag igen. Den här gången är det Ekonomerna och Företagarna på Fyris som har, alltså Sara, Frida, Linn, Saga och hela den raddan, kommer bli grymt!
VI SKA RÖJA PÅ BJ IKVÄLL!


GOLF

Sitter i soffan och njuter med Bonde söker fru och chirre och dirre såklart! Har vart ute och spelat årets första golfrunda. Pappa hade smygit ner en ny drive i min bag när jag inte såg, tack papi! Det gick hyffsat, 17 poäng. Golf är faktiskt riktigt kul, ska försöka spela mer i år än vad jag gjorde förra året. Snart äre Svenska Hollywoodfruar och sist men absolut inte minst Roast på Berns, superbt!

MYS

Sitter i sängen med nybäddade lakan, det är mysigt. Cola, chirre och dirre joinar mig självklart. Kom hem för snart en timme sen och njuter av söndagskvällen. BBT på tv, GILLART!

SÖNDAG och jag ska jobba!

Min gym-mate dissa mig, så får se om jag hittar någon annan. Gillar inte att gymma själv, så tråkigt! Ska iväg och jobba vid fyra, sen fika om jag orkar och hinner. Filmmys ikväll, älska Söndagar!

01.10

Jag är hemma och lever. Trevligt med nya bekantskaper ikväll, men Hello Kitty Jimmy får lugna sig. Ska hoppa i säng och gå upp hyfsat tidigt imorgon och träna hade jag tänkt. Får se om planen spricker.. Nattnatt!

1 MAJ 2010

Kom hem vid tre inatt, däcka direkt. sova till tre idag och var inte överdrivet bakis. SKÖNT. Nu har jag laddat om efter en grym valborg med finfina vänner och ska iväg om några timmar igen. Lugnare blir det ikväll iaf, men inte för lugnt. Igår inledde jag 2010:s shortsperiod också!

RSS 2.0