DN-galan

kvällen har varit jätte mysig kväll med familjen , dn-galan var kul , men väldigt synd att musse ramla på sista varvet ..

snart äre sängen för ska upp tidgt imrogon eftersom min barndomsvän caroline konfimerar sig imorgon så ska dit på dagen ,
sen blire till fridis på kvällen , så fullspäckad lördag .
puss bye

friday

sovmorgon , skippade golfen idag , snälla mamma kom med frukost på sängen . <3
nu ska jag och mamma iväg coh kolla på färg coh så till mitt rum och sen åker vi till sthlm , ska titta på DN-galan ikväll med familjen , mys .
pysss

torsdag

kvällen gick så rysligt fort igår så helt plötsligt vra klockan två och så skulle man upp klockan halv tio , inte bra , inte bra alls . men kämpade mig upp imorse iaf och har varit på golfbanan hela dagen med mamma och pappa . roligaste rundan på länge , var länge sen vi skratta så mtk tsm .

nu äre snart iväg på tärning , vte inte hur jag ska orka , menmen .
sen senare ikväll ska jag nog dra en film med maria ,
pysssss

loocking back

efter att ha legat och myst med cornelia halva dagen så bar de av till stan för en fika med filippa . efter det så tog shopoholicen inom mig tag och drog iväg och köpte en bikini och ett par rosa shorts . :)

hade sedan den första träningen efter uppehållet och det märktes att vår tärnare ville kolla hur pass bra tränade vi var ......
köpte emd mig kebab och gottigotta för kvällen och snart kmr cornelia och jannica hit så ska vi chilla på balkongen med musik och mys .
 tack och hej , leverpastej

.

en vecka kvar. en vecka kvar. en vecka kvar.

vattholma gangstas

nu är jag på landernas land. v to the attholma . chillin' med janne och corre , otroligt mys eftersom vi inte varit på ett tsg när jannica varit borta .. men nu är hon hemma (yeeyi) ch snart drar jag och corre, hihihi .

på stan shoppa ja en del , de blev ett mönstrat linne från monkey , en rosa jacka från jc och en vit tunika från jc . finfint .

nu blirer chillerill med mina kära vänner .
pössssss

i'm back

and i'm back in town .
 ska snart ner på stan och träffa cornie , shoppa lite innan de är av till vattholma (?) haha .
mkt att göra den här veckan , den kmr gå superfort , men det har inte jag gnt emot efter sen nästa vecka äre krooatien som gäller för min del . längtar till värmen , för den svenska sommaren kan man ju inte lita på . usch och fy .
men ändå skänt att vara tillbaka i civilisationen igen för en vecka .
pysss

en mysig sommarkväll som slutade i regn

hard work work

det går så fort ,
var med min joffie igår , harry potter ikväll , grönan imorgon ,
sen landet en vecka , hemma en vecka (träna, vara med cornie, eliiots dop , carros konfimering , DN-galan, match) , sen krooooaaaatiiiiieeeeeeeeeeen .
har precis dragit på mig mina nya jeans , fast att dte är jätte varmt ute , men vill så gärna ha på mig dom ändå . haha .
pyssssss


min grymma "styv"kusin !


i wish , i wish , i wish

åker bort i några dar nu .
ha de bra i uppsala

söndag , och jag drar till gymmet

sitter coh chillin' lite vid datorn , ska snart bege mig till gymmet, fjärde gången den här veckan , känner mig superduktig !
tomorrow åker jag neråt i sverige med mina kära föräldrar , borta till torsdag . ska bli skit kul att träffa släkten igen , har inte träffat dem sen farfars begravning .. så de blir några mysiga dagar nere i ullericehamn coh göteborg .
ikväll får vi se vad som händer, inget som tar på krafterna iaf , lugn och skön kväll , kanske australia filmen ? . är total kär i den filmen , tittar på den hela tiden .

idag håller vi tumamrna extra mkt .

pyss


jag och min käre vän josefine <3

saturday

chillar framför tvn , får se vad som händer idag , träffa joffie coh saris , det är ett som är säkert iaf =)
pyss


friday, i'm in love

ja, regent fortsätter ju att ösa ner .. men jag måste dra mig ner på sta och inhandla en födelsedagspresent ! passar samtidigt på att träffa en gammal kompis också , och det är ju alltid roligt .
ikväll blire 18års middag , för min grannie maria granat-hamberg  fyller 18 bast idag ! grattis stumpan !!
puss på´t

sög musten ur en

snacka om att sova dåligt , vaknade stup i ett av att det knastrade mot fönstret , jag brukar aldrig bry mig om sådant , brukar sova som en stock , men inte inatt inte ..
försov mig , så han inet äta ngn riktigt frukost heller när min käre vän väntade på mig i regnet på stationen för vi är ju biffar som ska gymma för tredje gången den här veckan ,
men man kände att man inte alls hade samma kraft som nrä man sovit gott och ätit en ordentlig frukost .
skönt att man fick skjuts hem av henens päron iaf , direkt när ja kom innan för dörren coh gick och satte på tvn , så somna jag i soffan fram quack pack . sov bort nstan hela dagen ,
ikväll ska ja tärffa bea , de blir mys . '
pyss

<3


S och J , de finns inga ord för er två . <3

-.-

jag har en sak att konstatera !
jag hatar datorer, jag frstå verkligen inte hur de fungerar ! om man råkar klicka på en knapp fel så akn de bli värsta grejen av det . nej usch och fy !


städis

sov bort halva dagen , men de kan behövas ibland , inte haft ngn sovmorgon på länge . har haft klockan på ringning nästan varje dag hela sommarlovet. så de va skönt att få sova ut .
dagen blir en städdag , mamma har fått ngn knäpp och vi ska ha familjestäd dag/kväll idag , fast de e ju egentligen bara halva familjen som är med , men ändå . usch vad jag saknar att ha bror i rummet bredvid. nu är det alltid så tyst här hemma , ingen att retas eller skämta med . usch usch.
nej , u ska ja lägga mig framför tvn ett tag .
pyss

jag , mamma och bror -05

<3

min brori har flyttat hemifårn , usch vad jag inte gillar att vara det sista syskonet kvar hemma =(

.


rumba

jadu , sommarlovet har varit nice ända tills den här veckan när det börja regna ?!?!?!?! men det rä bra väder för tärning iaf , så har pallrat mig iväg till gymmet både idag coh igår , man känner sig alltid så duktig efteråt och det är skönt.
sarisen kmr hit snart och vi ska chilla hela dagen , sen ska vi träffa de andra ikväll . de blir nice.

sommarlovet har gått supersnabbt och jag umgåts med mina vänner,  badat ,solat nästan varje dag , tillochmed haft tid för golf, och en islandshäst som heter frosti . ni närmaste vet hur det gick .. haha
den här veckan håller jag tummarna , och ni får gärna hjälpa till . hejahejaheja .
nu vill jag ah sol igen !  pyss


min ursnygga vän jannica!


RSS 2.0