DÖD

Jag lever, men min dator är död. Så hejsan svejsan så länge!

Beautiful monster

Tiden bara springer iväg. Nu är det tisdag.. I lördags var det jobb och sedan mysmiddag med tjejerna på restaurang. Hemgång tidigt pga match i söndags. 2-2, dom gjorde mål i sista minuten, ngt jag hatar. BAH.
Sen hängde jag med Jeppe några timmar och spelade fifa, innan jag mötte upp min man som var i det sämsta skick jag någonsin sett honom i och gick på Karate Kid. Will Smith's son är sjukt söt!
Jobb igår och sedan kikade jag på Sirius med Joffa, somnade gott bredvid Alle. Idag efter jobbet hämtade Alle mig så drog vi till Max och unnade oss och sen en sväng in på Ikea och handlade ljus. Sen nu hela kvällen har vi städat och fixat så Alle blivit helt svettig, jobbigt att diska tycker en del...

Nu blir det mys.

FREDAG

Kollade på film hos Jesper igår med Jocke och Alle. Fatta ingenting. Fyra poliser som höll på med olika grejer. fatta Nada. Vi gick hem och la oss hyffsat och kände mig utvilad när jag vakna. SJUKT SKÖNT. Jobbade hela dagen, lite över också. Tydligen jobbade vi riktigt bra idag också. Go go go. Snyltade middag hos Maria nyss och har lånat lite böcker. Orgasmboken, Fitta och Sex och kärlek.  Låter det bra? Ja men det tror jag! Nu blir det film, sen Alle. Jobb imorgon.  Bbbye

Fotboll

Jag är helt slut idag. Och nu ska jag iväg och träna. Lyssnar lite på musik och tar det lugnt nu. Ska nog hem till Alle sen. Jobb imorgon igen. NO life är tillbaka.

ONSDAG=LILL-LÖRDAG

Vi hyrde Snabba Cash igår och åt middag hos Joffish på Rififfi. Jag har blivit besatt också. Av Markus Krunegård. ÄLSKAR HONOM. Har hängt med Frida, Fille och Anna på stan idag. Köpte en tröja, en klänning och örhängen. Tog en lång lunch på Ahlbergs också. Hann med en sallad på Riffifi också, jag bara äter, äter och äter när jag är ledig haha. Nu ska jag iväg på träning. Sen ikväll blire utgång med Mickan och hennes vänner + Joffish.
Puss och hej!
min vackraste sida

DU har vart ihop med Leonardo DiCaprio

Var med Joffpoff efter jobbet igår, alltid lika bra. Alle hämtade mig vid halv tolv och då åkte vi hem till honom. Ledig idag, skönt med tanke på 6 dagars arbete förra veckan och blir jobb till helgen också. Hängt med Syster m. familj hela dagen. Lilleman var lika underbar som vanligt. Han lyser verkligen upp hela mitt liv. Vi var och åt på ngt mysigt fik i Årsta sen promenerade vi till Gränby och jag köpte ett skal till min IPhone. Rött blev det, kände att det behövdes innan det krashar. Ska strax springa iväg och möta upp Alle och äta på Rififfi troligtvis.
LATER

BARNKALAS

Mysig kväll igår. Middag, bio och allmänt mysigt. Vaknade för en timma sen och har precis ätit söndagsfrukost. Ska ut och springa med grabben snart innan det bär av till Rimbo för barnkalas. Mina småkusiner har fyllt år i dagarna så det  blir tårta. @ Sagas place ska jag spendera kvällen. Blir kanske hämtad av läderlappen.
Cool tjej.

RSS 2.0