t-shirt

nu är den av , och fy tusen va skööönt !
idag så gör maria liljestrand debut efter sin långtidsskada . hurra för mig !


kom nyss hem från en skön dag i skolan , gjrod einte så mkt utan att göra klart min spanska. elevrådsstyrelsen har försökt vara roliga med att gömma två påskägg i skolan varje dag den här veckan . seriöst , två st . jag kmr aldirg hitta ett ! de kunde iaf ha gömt flera.. så jag får ngn chans. menmen , va ska man göra . jag får ta fram min rönkensyn imrogon och hitta ett och gotta mig med .
 

baby goodbye ,

imorgonbitti kl. 07.30 åker min tandställning av , so loong !

cold summer

22.06 igårkväll blev jag moster på nytt, min syster födde en liten pojke . ! :D
idag har vi firat jocke, så har umgåtts med min familj.

superwoman

usch och fy för let´s dance ! laila var så jävla mkt bättre , så det är inte sant , så kmr muskelknutten och ba : "hej , vill du känna på mina muskler ? (; " så får han alla röster , bläääääää. men sällskapet var trevligt

ska strax ner och möte mina vänner på willys så ska vi bunkra upp för kvällen . sen får man se om man får nattbesök eller inte , hoppas att du kmr iaf , men gör som du vill .

.

In bed I lay, with nothing but your t-shirt on
With nothing but your t-shirt on


5 dagar kvar

ibland är livet inte som man vill .. man känner bara att allt går neråt. längtar tills lördag, då jag ska ha en underbar myskväll med mina bästa vänner. sara och josefine , jag älskar er

i don't like enything in my closet

somnade ine förens efter tre inatt så de blev en sovmorgon idag . åt en brakfruksot med min bror innan jag satte mig för att plugga samhäll. prov på torsdag , men känner mig ändå ganska säker , samhäll är ett ämne som ja har ganska lätt för , vet inte varför . har pluggat sen klockan halv ett och tog en snabb dusch nyss. pratade med martini om gårdagen när tjejerna var ute och röjde , men jag stannade hemma . det kan man också behöva ibland :)
västerås slog edsbyn igår med 5-4 underbaaaaaaaaaaart ! nu är de inte så kaxiga längre där uppe i hälsingland !
ska om några timmar åka iväg till årsta fotbollsplan och titta på laget nrä demöter västerås . vill så gräna spela , men e får vänta ett tag till . sen blire snabbt hem till beck - guds namn . jag är nog ett av de största fan av beck som finns .
sen är det sovmorgon imorgon till klockan tjugo i elva , så jävla skööönt !
men hörni , pyss och myss

you go girl !

SM- final ! Edsbyn - Västerås . hoppas västerås kan bryta edsbyn svit !
sedan blire myskväll med pojkvännen . <3

nothing feels right when i'm not with you

heeelg , eftersom det är studiedag tomorrow så är det helg nu , duuuuunder !
fast ska strax uväg och jobba , så så kul äre väl inte , menmen =)
var på stan med pojkvänen min efter skolan och hittade en fin skjorta till mamma som hon ska ha imorgon ellerpå lördag , det är ju sm helg i bandy ! mamma ska först imorgon på bandygala och sen på lördag på sm - banketten . så aa , de blir en ensam hemma kväll helg . inte för att jag kommer vara hemma så mkt  , menmen , hihi
tränade igår , första tärningen på länge som jag var med heeela utan att ha ont någonstans , så underbart ! hade adrenalin kickar hela kvällen och kom inte i säng för ens jätte sent när jag äntligen hade lugnat ner mig , haha . men det är suuuuper !

jag och min suuperduper söta vän som jag snart ska joina i klubben att blivit av med tandställningen

i got you, you you you you you , i got you

mådde inte bra igår så var hemma från skolan .. hade historia redovisning idag , annars vare inte så mkt . har varit hemma i ngn timme nu och pluggat lite engelska .. förhör imorgon . uuuuussscccch !
ska ner på stan strax och ta en fika med michelle och beatrice. länge sedan man träffade bea , men micha vare bara några dagar sen man stötte på henne på stan . så de blir nog en mysig stund .
sen ivkäll är det den rätte för rosing coh desperate housewifes !
pösss !


the worlds greatest <3

.

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
how can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

min kärlessång till dig

tyvärr åkte sirius ut igår mot edsbyn , men det är endå en bragd av dem att ta sig ända till semi ! det har dom inte gjort sedan 70 - talet . så go sirius !
kvällen spenderades hos jannica , men önskar att jag var med min pojkvän istället .
dagen blir plugg , oh mys med pizzakväll framför beck .


jag kommer alltid att älska dig.

sirius bandy här och nu , sen 1907

varit så otroligt duktig här på morgonen ! gick upp klockan kvart i nio , åt fruksot , och åkte iväg och gymmade ! har nu precis duschat och ska snatrt dra ner på studan ! där allting händer ! sirius - edsbyn ! semifinal !
kvällen kommer inhålla middag och en massa kuul hos jannica ! så skoj  , så skoj :)
puss och gull !

jag ska slåss i dina kvarter !

jaduu , dagen har varit bra . sovmorgon , historia , drama ( där vi bestämde att remiären är den 17 april , alltså på min fördelsadag ! ) , mentorstid där vi fick tårta av studierektorn för att vi tydligen varit den trevligaste och varmaste klassen av ettorna i år . de va ju chill' vem tackar inte nej till tårta liksom ?! :D
sen vare svenska och sen slut för dagen och helgen är på ingång !!
var på stan med martini och köpte ett spel till imorgon plus ett par finfina jeans från weekday ! mötte upp mamí och vi handlade mat och sedan fick vi skjuts hem av mina käre bror som kom ner och hämta oss. slöa vi är ! vi orkad einte ens gå i tio minuter hem , haha, nästan pinsamt ! 
kom hem och märkte att soffan och soffbordet har kommit , tummen upp för det !
kvällen blir en mys hemmakväll med min pojkvän som kommer snart , efter att han tränat klart . så ser fram emot en myskväll med let´s dance, taco dipp , godis , chips och en massa läsk . hihi
ha en trevlig kväll mysisar !

call

var väldigt tröttigt imorse när man var tvungen att ta sig till skolan.. usch, 2,5 år kvar.
fick tillbaka spanska provet idag ... blev besviken. blir så irriterad när man slarvar och får ett betyg när man egentligen borde ha ett annat. annars hände det inte mycket idag , på fotbollen gymma jag och cornie hornie . sen vare direkt hem för plugg och vofflor ! muuuuuums ! har precis tagit en lång dusch och sitter nu och tittar på vänner . blire en myskväll ikväll. inge plugg alls. så skööööööönt !

snart tystnar musiken

pratar med martini bambini i telefon just nu . :)
slutade klockan halv tolv idag och varit på stan efter dte , lunchade med älskling och fikade med saris . kom hem typ nyss . så de har varit en trevlig eftermiddag . kvällen blir mys . sirius - edsbyn ! tredje semifinalen idag , HEJA SIRIUS !

midnight train

teori imorse .. målvaktsspel . oj så skoj ! haha , men fick titta på målvakts blunders och andra roliga grejor som hänt i fotbolls världen . man skratta så man grät !
annars vare inge viktigt idag ,  tittade på lejonkungen på spanska och börjad eläsa boken flyga drake på svenskan.
tod bussen hem i snöyrat och drog snabbt på mig ett par mysisbyxor och kröp ner framför lejonkungen 2 och historiaboken . haha
kvällen blir en tv kväll .
kl 19 . vänner
kl. 20 den rätte för rosing
kl. 21 desperate housewifes
dunder ! 
              

SIRIUS <3

SIRIUS VANN RYSAREN UPPE I HÄLSINGLAND MOT EDSBYN MED 5-4 ! NU VÄNTAR NÄSTA SEMIFINAL PÅ TORSDAG BORTA OCH SEDAN HEMMA PÅ STUDENTERNAS PÅ ANITNGEN LÖRDAG ELLER SÖNDAG ! HEJA SIRIUS ! STOR OCH TUNG , BLÅ SVART PUNG . SIRIUS !   


=(

idiot..

right

tröttig dag och en myskväll rä det som väntar . myyyyyyyyyyyyyyyyyyyys !


hot'n cold

jag är så otroligt duktig !
jag vaknade vid  halv tolv av att mina söte pojkvän skickade ett gulligt sms  , det gjorde så hela dagen blev braa.  åt en stor och lång frukost framför filmen " dig vid min sida " väldigt bra gfilm , sedan tog ajag en dusch innan jag satte igång med dagens syssla. städa hela min garderob ! två stora kassar åkte ut och vikt allt och sorterat . känner mig så jävla duktg !
pratde med pojken nys ssom spelat match mot sandviken . vann med 3-0 . min fotbollsstjärna !
nu blire familje middag , och sedan en kväll framför beck . kladdkaka blir tilltugget . muuuums :)
det är danmark - mariehamn klockan 20.00 på årsta , heja danmark !  kan tyvärr inte kma dit , men hejahejaheja ! ni krm va bäst tjejer !

if a were a boy

inte haft tid att skriva tyvärr . sirius vann mot vetlanda i torsdags så idag är det semifinal ! stor och tung , blå svart pung !
igår var jag med minaa tjejor , först på basket och sedan vidare. det var nice .
idag blir först bandy coh sedan min pojkvän , myspys . får se vad vi hittar på .
puss och gull !

äntligen , äntligen idag , solen går upp över stan

den 31 mars , ja då händer det . då åker den jävla tandställningen äntligen av ! WOHOHOHOHOHO !
fick redfa på detta imorse så svävade som på moln hela dagen , visst det kan ockås ha varit för sptrutan imorse , men ändåå . dagen gick fort och den slutade med spanska prov .... usch och fy ! åkte direkt hem för att slappa framför tvn , inge plugg ikväll . så skööööööööönt !

klockan halv sju så äre match på stenhagen , danmark - börje ! vill så gärna spela med får vänta till söndag , får inte spela än .. men är på väg tillbaka iaf , och det är underbart ! 
fotboll är bäst , puss och hej

awful

dagen har inte varit bra , usch , känns som bara stress och usch..
började med en stressig morgon eftersom jag kom i säng så sent. jag var på bandy igår kväll efter romme med skolan. sirius vann i förlängning med 2-1 och har nu chansen påtorsdag att ta sig vidare till semi . :)
träning imorse , bättrade på vänster foten , sen när vi skule till skolan märkte jag att jag gkömt min sminkväska , så de va bara at springa tillbaka och sen springa till skolan , jag var svettigare då än under träningen !
nu sitter jag här pch pluggar spanska , har spanska prov imorgon . usch och fyyyyyyyyy !
det enda pluset idag är att desperate housewifes börjar idag . väntat så länge ! wonderful !

clocks

igår var skit kul !
dagen började med träning coh sen firade vi pappa , tårta muuuuuuums !
vi har också sålt våran soffgrupp nu , så det är lite tomt tills det nya kmr .
kvällen blir beck , och mys med mamma och pappa . tomorrow blire romme .

RSS 2.0