shuhu

nu är det bara tre skoldagar kvar för dne här veckan , sommarlovet är inte så långt borta längre !
dagen har varit lugn , handboll på idrotten ( jag ska ALDRIG börja på handboll , om jag någon gång vill det , snälla alla , stoppa mig , jag är verkligen inte skapt för det ! )
håltimme , sen två lugna lektioner innan det var hemgång . snabbt käk och sen träning .
nu har jag precis ätit middag och ska snart börja plugga innan det blire sängen.
måndagar är ingen bra dag coh jag tror nästan alla håller med mig.

vinst

seriepremiären gick bra , vi vann med 4-1 ,

live

helgen har gått fort och idag är det seriepremiär !
tjohej !

dream dream dream dreeeeeam dream

sovmorgon , matte , samhäll , luunch , engelska, svenska , spanska , vår show , stan , hem , äta, träning , hem , plugga , tv , sova .
aa så ser min dag ut kära vänner :)
 vårshowens bästa var när en tjej som heter jane sjöng " i can do is dream" eller var den heter, skönt att höra den gamla elvis låten !

pys

p.s. jag förstår inte hur ajag lyckas med precis allt :p . d.s

finfin

utvecklingssamtal imorse , sen ner på stan och vara med pojkvännen . köpte en finfin klänning :)
ikväll bär det av till middag och farmor , de bjuds på välrdens godaste köttfärssås . jag lovar dig , det finns ingen godare .
inge plugg och sen desperate housewifees !
puss och heeej !

a beautiful day

spelade halva matchen igår , vi vann med 3-2 så det var nic e. sen softa jag framför söndagsparty med mina vänner  filip och fredrik.

dagen gick fort , innebandy på irdotten , håltimme med glass och sen organiserade vi lördagen som kmr när alla nya ettor ska kma till vår skola . nu blire käk och träning , inge plugg , SÅÅÅ SKÖÖNT !


man är ju stjärna !

us against the world

tagit det lungt i helgen , födelsedagen vra toppen , fast det känns inte att man är ett år äldre .. haha :)
match idag mot skiljebo . ska bara spela en halvlek eftersom jag varit sjuuk , men det ska nog gå bra .
puss och hej !

P.S . jag har världens bästa vänner ! D.S

grattis till mig

IDAG 13.32 FYLLDE JAG 17 ÅR !


torsdagsvofflor

skolan var som vanligt , sat och analysera real madrig - bayen munchen från 2007 på fotbollen , snabbt hem , käka dunder vofflor och sedan vvidare till match , fast inte spela =( fick titta på idag när det var danmark mot danmark . alltså a-laget mo b-laget .  0-0 stod det när jag gick..
nu ska ja bara chilla ikväll och sedan vakna upp ett år äldre , nice va ? :)
pyss

sick

dagarna går , och när an inte får träna  och inte har något plugg och alla andra är upptagna med sitt plugg och tränande är det inge kul . jag vill bli frisk !
men bara jag är frisk tills fredag , då är det min 17årsdag ! :)


"/

Jag hatar att vara sjuk , men filmen män som hatar kvinnor var urbra !

ma boy

påsken rinner på och snart börjar skolan igen.
i fredags så var det familjemiddag här på tullgarnsgatan och det var super mysigt med hela familjen samlad . elliot och folke bara växer och det är så kul att se allt . nu när folke blivit så pass stor att han vet hur han drar till sig uppmärksamhet är ännu roligare , alla samlades runt elliot eftersom han bara är två veckor gammal , snabbt var folke framme och började göra grimarser och slängde sig framför kameran . han är ju egentligen inte så gammal heller , bara 1 år och 3 månader , men grimarser , det kanhan göra !

igår så vaknade jag förkyld och åkte ner på stan och gick ens tund med dillan som också blivit sjuk . så vi gick där som ett gammalt par som var runt 80 år gamla om inte äldre , vi tog en fika och sendrog vi hem till honom. hans mamma blev helt till sig när hon såg hur vi mådde så hon tog hand om oss hela dagen och kvällen. somnade fort nrä jag väl la mig i sängen.

vaknade vid elva idag och mådde lite bättre idag som tur var , har hjälpt mamma med att görarent ute möblerna på balkongen. det är ju vår nu så snart kan man börja sitta ute och mysa på kvällarna. 
snart kmr familjen kjellberg hit och det blir en trevlig kväll med dem.

glad påsk !


idag blire påskkärringar i huset !

skärtorsdag !
gick upp vid halv tio och åt frukost med mamí sen satte jag mig vid datorn och gjorde klart en uppsats om alkohol inom idrottsutövandet. så det va skönt att de är gjort nu . nu är det bara en grej kvar jag måste göra innan skolan börjar igen.

lovet går så fort fram , hade besämt att träffa en massa vänneer men hinenr knappt med. kan inte lovet vara en vecka till ? :)

blir en chill dag , kanske träffa någon vän och så . dillis är på fyrishov och badar med laget så honom blire inget idag. ikväll kommer mammas barndomskompis med familj , kulkul ! de va ett tag sen vi träffade dem. & nu är saris och joffie uppe i kylan och åker skidor . saknar dem !

nej , men nu ska jag lägga mig och titta på en film och mysa .
kram på er


balen <3

love love lift me up to the sky

lovet går så fort fram så man hänger knappt med .
i måndags så gick jag upp och gjorde lite skolarbete , sen tog jag en lång promenad och solade en stund , dillis kom och vi hade de mys i några timmar innan han drog iväg och firade mannes födelsedag :)
igår så gick jag upp super tidigt och åkte till sthlm med några tjejer , shoppade loss. ett par jeans från zara, jeansjacka från gina, gladiatorskor från vila, rutiga tygskor från din sko, bikini från hm , höga blommiga shorts från åhléns aa de va det :)
dillan kom på kvällen efter att vi provat ut våra overaller med laget. vi hade de mys och tittade på vänner och life of brian.
gick upp för några timmar sen och åt mysfrukost med brori, snart ska vi åka ner på stan och möta dillan sen ska vi åka till farmor som fyller hela 78 jordsnurr idag ! ska fira henne , och äta goood mat . sen blire vidare till träning sen får vi se va som händer på kvällen.
ikväll åker joffie och sara till fjällen ockås .. avundsjuk ! :)
puss och heej

danmarks if - rikmik

kom hem vid halv ett tiden igår och hoppade i säng.
vaknade av att mamma var igång med att städa hela lägenheten. hon gör det hela tiden känns det som , verkar som att det är hennes hobby . haha :)
snart är det samling för match . tagga tagga ! danmark - rikmik. vi ska krossa !
sen efter kmr jag säkert vara helt sjukt trött, ( har inte den bästa kondisen nu efter skadan) så de blir nog en lugn kväll sedan. älskling kanske kmr hit en stund , vi får se .
ha de gött !

love it !

äntligen lov !
igår fick jag tillbaka samhällsprovet som ja hade förra veckan , mvg . så de va nice . sen vare staden en stund med några vänner och mös i solen. träffade min älskade pojkvän och vi gick också på stan ens tund . fick en jätte fin tröja av honom .
sen vare hem coh äta middag och titta på film .
vid nio åkte jag iväg till min vän josefine och spenderade min natt där . the notebook blev det in på småtimmarna.
vaknade vid nio coh låg och drog mig till tio och när jag väl hade gått upp och tagit mig ner för trappan så hade sötnosen gjort iordning en brakfrukost till oss. så gulligt !
vi gick ut med sigge en sväng innan hon drog och skulle träffa sin pappa och jag drog hem.
men kände att jag inte kunde bara vara hemma så jag åkte till min syster i årsta och gick på lång promenad med henne, cilla, peter , och småfisarna nikola, emma och min lillfis. mysigt vare i vårsolen
vi gick hem coh åt lunch och sedan drog jag mig hemmåt.
ska snart springa ner på willys och inhalnda det sista inför kvällen, de blir tacokväll med josefine och sara. myspys .
pojken är i sthlm och möter aik. hoppas det går bra.
nnu ska ja göra mig iordning.
puss & hej

grattis min älskling

idag fyller min älskling dillan år , grattis på 17 årsdagen min älskling !!! <3<3
nu sitter jag i skolan och över ppå min spanska redovising . wuhuuu . hade matteprov imorse , ig för mig =)
ja tyckte det gick bra fram tills fter¨åt när alla sa va de hade svarat och jag inte svarat som ngn av dem .. kuuuuuul !

snart äre spanska och engelska redovisning , och sen är fotboll . love it ,
sen snabbt hem och byta om för att åka och fira pojken min .
det är min dag det .
puss på er !

when i'm losing myself

vi förlorade tyvärr igår med 3-2 mot fyris. fast vi va värda mer , de gjord emål i sista minuten då vi tjabbla bort det. men med tanke på att vi är ett d. 3 lag och mötte ett lag fårnd en övre halvan i d.2 så var det väldigt bar gjort av oss. menmen , det kmr fler matcher , och fast att vi förlorade var det skit kul att vara tillbaka på plan igen , det är där jag hör hemma !

nu har jag och linnéa pluggat i typ tre timmar, men det har verkligen inet varit våran dag . först så när vi suttit i 45 min och skriver en power point så precis när sista ordet är skrivet så dör hela datorn ! jag börja gråta och linnéa som tar allt med ett skratt började as garva. sen när jg tänkte att nu går jag och äter , så märker jag att jag själv har kööpt köttbullar med gluten i . hur dum är jag ?! så jag grät en skvätt till .
men nu är iaf plugget klart , såska ja iväg på tärning , sen hem direkt och plugga igen . wohoo.
pusssssss

RSS 2.0