TOPPEN DAG

Bästa dagen på länge! Fick tillbaka spanskaprovet och jag klara det! Så sjukt lycklig! Kämpar glöden är tillbaka igen! Har gått med ett leende på läpparna sen dess! =)
På idrotten var det femkamp och jag visa mina kunskaper i balans på bom, på ett ben samtidigt som jag blundade. Jag vann, mot cirkus 30 elever. Good job Maria! Nästan klar med satiren, lite kvar på engelskan och rapporten och imorgon kväll börjar påsklovet med firande av min kära vän Ebba!
Nu ska jag byta om för träning! TJOOHOO vilken bra dag!



Onsdag

Sitter och äter brakfrukost. Ingen engelska, tidigt lunch och 40 minuters matte på morgonen betyder sovmorgon till 11.25. Andreas Grega flödar ur högtalarna. Biptestet snart, är jag laddad? Till tusen!
Han är cool, ja coolare finns nog inte. Väldens bästa 1åring.

GODNATT

Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag känner att träningsverken kommer sitta fint imorgon på biptestet.
här kommer mina plågor för tillfället
Lilly, Adam och Daughtry

14.23

Skoldagen har vart hyffsat lugn. Sitter på psykologin nu, alltså sista lektionen. Stan med Flippan sen. Chill i grillen. Träning ikväll.. ovanligt.. känner att jag måste bränna lite fett, har ju alldeles för mycket på min stora, fläskiga, hängiga, slappa kropp. Eller? Niet.
Skulle vara skönt att få vila någon gång faktiskt.
Bbbbbye


sommar? Ja tack!

CONVERSE

Mami is home (!) och hon hade med sig två par converse till mig! + en parfym, Ralph Lauren! TACK MAMMA!

Jag försöker skriva en satir.. Funderar på att skriva om kärlek för terrorister, men får la se hur det blir med det. Engelska uppsats och en rapport. Skolan är ju bra fin alltså. Nu är det mindre än tre veckor kvar till jag blir myndig också och våren är på väg. Livet är bra gr8 just nu!



bättre än originalet? Svar: JA

MAMMA kom hem, för jag längtar efter dig

Min kära mamma ringde för en stund sen. Hon är i London på affärsresa, men hon har också hunnit med att kolla Chelsea - Aston villa igår och shoppar idag, och hon har hittat två par converse till mig , både låga och höga. OTROLIGT! Mina fötter är ett mysterium, bara krymper. Provade st 33 i veckan på converse och det passade.. Inte okej.. Saknar mamma!
Dagen har vart bra, men tröttigt. Elliot firades stort och tårtan var hur söt som helst! Men det passade perfekt, söt tårta till söt grabb.
Nu vilar jag lite och snart ska ja på date med min pojkvän Joel.
Visst är han snygg? Det tycker jag med. Bio ikväll alltså. CIAO

E L L I O T 1 Å R

Igår var nice, vi körde roadtrip, filmer, spel och hade det allmänt trevligt. Problem med att sova efter vissa filmer så det blir att sova med sällskap för att ens kunna somna. Kom hem för en stund sen efter att snälla Lansen skjuta hem mig. Snart kommer min syster och min systerson. Så fart kommer det bli i vår lägenhet, tur att vi har några rum som vi inte använder som han kan röja runt i. Kl. 15 är det födelsedagsfika hos min andra systerson som fyller 1 år idag! Så grattis lilleman! Ikväll blir det bio med pappa.
peace brothers!



Saturday 18.27

Jobbade först runt ett, sen vid tre åkte jag ner på stan och träffade Anabanana och köpte en väska, love. Vi tog sedan bussen till fyrishov där det var mässa. Mina flickor vann 4 priser. Snacka om att man var stolt =) Nu har jag precis duschat och ska snart röra mig mot andra regioner.
Tjoflöjt!

Fredagsmys

Riktigt skönt med en hemmakväll, ont i benen och alldeles slut så det passa mig perfekt. Efter skolan åkte jag ner med tjejerna och hade den traditionella fikan. Sen sprang jag och Flippan vidare för att köpa födelsedagspresent till min lilla prins som fyller 1 år på söndag och sen tog vi en tacotallrik. Sprang också på tre fina flickor vid namn Joffa, Emelie och Tanya. Saknat dom så satt och prata en stund, innan jag drog mig hem.
Kom precis hem igen efter att ha kikat på Let's dance med Jesper, pojken ska ut och parta och jag ska mysa med tvn och cola. Mattias vann och det var så rätt! Nu ska jag kika på film och mysa. Jonte håller på att fixa ihop mig med en snygg italienare också, det gillas. Mjiaaao
PEACE

friday i'm in love

Äntligen fredag! Gårdagskvällen var jätte mysig med syster, vi gick och strosa lite och jag fick med mig ett par jeansshorts hem! Sen vare teater med Peter Magnusson och Pernilla Wahlgren. Skit rolig faktiskt, över förväntningarna.
Imorse var det fotboll, mkt teknik och foten känns rätt okej. Skönt med helg och få vila ut sig! bara tre timmar kvar!

GODNATT, tack syster för en skitbra kväll!


LÖN

Fick sluta tre timmar tidigare pga att två lärare var borta. DUNDER. Tog en sväng ner på stan och inhandla lite saker.

Leggins och ett linne från Monki. Alltid lika trevligt när lönen kommer! Maxen bjöd mig på kebab och kära Jan Alf Bo Söder var också med.
Nu ska jag byta om och fixa lite sen åka till huvudstaden.
vill ha sommar och vara bruuuuun

Systeryster

Just nu finns ingen det energi inom mig. Precis gjort spanskaprovet och visst jag gjorde mitt bästa, men frågan är om det räcker. Jag är tveksam.. Ida messa och sa att hon är hemma också, bra start på denna dag. Min syster ringde mig nyss och pigga upp mig lite iaf, hon och jag ska på teater ikväll i Estocholmo. Något som skiner upp denna dag. Så tack systeryster.
min vacka syster

ONSDAG (?)

Lååååååååååååååååååååååång skoldag. Jag har blivit senil. Eller iaf utbränd. Idag i skolan så satt jag och plugga med några klassisar på hålen. En av dom säger:
S - Är det racketsport idag?
Jag - Vadå racketsport? Varför det?
F - Idrotten Maria?
Jag - Vilken dag är det idag? WHAT? Är det onsdag???
Jag hade alltså helt glömt bort att det var onsdag och att det var idrott, och pricken över i:et så trodde jag att andra delen på psykologin var imorgon, men nej den var tydligen idag. Min hjärna går på högvarv.. Träningen är inställd idag och tur är väl det, måste plugga hela jävla kvällen. Español imorgon. Med Adam Lambert, Tokio hotel och john mayer i öronen så pluggar jag som en liten råtta. Borde kanske få i mig lite mat snart? Nej, idag prioriteras plugget.....



FILIPPA "FYLLE" FOLKESSON 18 ÅR

Det är ju så att detta inte är en vanlig dag, utan att en av mina kära vänner fyller 18. Blir alltså myndig och har fått typ 10 kg mjöl extra på sina axlar. Grattis kära vän, hoppas du haft en superb födelsedag och att du såg lika brun ut som vanligt! CONGRATZ, CUMPLEAÑOS FELIZ, HAPPY BIRTHDAY! Om tre veckor följer jag med dig in i vuxenlivet! Puss på dig min fina vän!


Grabbarna grus

Efter en kebab med mina pojkar Max, Gustaf och Hammarn så lyssnar jag lite på musik och byter om inför träning. Tejpa foten och sen får se hur det känns. Hoppas det känns bra. peace out

dödstid 11.29

Upptäckte precis att jag har spanska prov på torsdag. panik Panik PANIK. Måste klara det, jag bara måste det. Nu blir det till att plugga sate varenda sekund som finns. Skönt att svenskan är inställd idag iallafall så man får lite mer tid till att plugga till psykologiprovet. Whataya you want from me

Självmordsbenägen med tanke på psykoanalysens fader Sigmund Freud

SÅ, då har jag sett min första innebandymatch för denna säsong. Trevligt var det, Storvreta vann också, det var ju ett + med det hela. Blev lite sugen på att börja spela igen, men fick snabbt komma tillbaka till verkligheten där jag vet att det inte finns tid.. Tyvärr. Pluggar psykologi och försöker sätta mig in i Sigmund Freuds värld med flera, inte det lättaste att ge sig in på. Prov imorgon och jag känner mig inte redo. TACK Maria Granat-Hamberg som inte kommer ihåg vad som kom på det provet hon själv har gjort för ngn vecka sen. Stort tack till dig din senila kvinna. Nej nu ropar min sängkamrat. Boken alltså. Tudiluu


Lägger även in en bild på Maria, om det så illa att hon glömt bort hennes eget utseende. Så kika exta noga nu unga(?) fröken

SKOLAN

Sitter på fekke lektionen med timmie och en cola på var sin sida om mig. Relativt kort skoldag, skönt det. Ögonen ville inte öppna sig imorse när klockan ringde, så jag tvinga min snälla mamma att köra mig till skolan. I eftermiddag är det läkar och dietist besök. Ikväll. Innebandy.

TRION

Favoriterna kom över och vi hade myskväll.
hahaha, vi hittade en bild på oss för typ tre år sen. ni två är bäst!

Lugnet

NU. För första gången på hela helgen så sitter jag i soffan och tar det lugnt. GG på tv, alltid lika bra. Gårdagen var toppen, grattade filippa. Överaskad och glad är nog bara förnamnet på henne. Diggar den tösen! Sov med Anna, och när jag väl vakna och titta ut genom fönstret så var den som en stor sten som sjönk inom mig. SNÖSTORM? Vad hade jag på mig igår..? Skinnjacka och converse..? JA. Iskall hemresa, byta om och sen snabbt ner till Studenternas. BAJEN vann detta år och det var alldeles rätt. Skönt att man satt inne istället för att stå ute i snöyran.. Ikväll blir det Falk, godis, chirre och dirre, cola och förmodligen få jag sällskap också.

Bbbye

Stressig tjej

Hinner knappt med att andas just nu.. hela tiden äre jobb eller ngt liknande.

Igår: Sista dagen på praktiken, tråkigt.. Var med familjejuristerna, fikade och fick en present av min handledare. Sen en snabb sallad med min Filippa innan det var iväg till Studenternas, där det var jobb hela kvällen.. eller iaf till klockan halv elva. Drog hem till Granaten och kolla på en halv film innan jag höll på att somna så gick hem och la mig.

Idag: Ska strax iväg till Studenternas. Jobb fram till halv sju, sen troligen till Anabanana.

Tjoflöjt!

19.28

Foten klarade sig knackigt, men skönt att få vila ut sig i soffan/slängen ikväll. Charlie och Berith saknade mig när jag var i butiken istället så efter min lunch med min kära syster, lille elliot och pappa på ahlbergs, så kom Charlie och kidnappa mig tillbaka till bocity. Sista dagen imorgon, trist.. Skulle gärna stanna en vecka till och slippa skolan, menmen.. Life isn't fair. Justja! Är skit nervös, det är ju SM-finaler i bandy denna helg och det blir jobb i matchsekretariatet fredag och lördag på alla matcher, men på söndag så ska ja jobba för Svt på den stora finalen! Ska bli skit kul! Något jag aldrig gjort förut, så ser fram emot det! Men det negativa är att hela min helg går åt bandy. Det är ju iaf en gång per år som det är så här mkt, men ändå.. Nu är det 2 and a ½ men på tv, k to the lockrent!



Torsdag

Kämpa sig iväg haltande till praktiken är ju ingen hit, men jag ska kriga. Blå skepparkavaj, jeans och converse är det som pryder min kropp idag. Have a nice day!



Fittfot

Livet är ju allt bra.. Stukade foten på träningen och fy fan vad ont det gör! Bandage och högläge, och ingen match i helgen.. jätte kul? Inte alls..

Rolig dag på praktiken, var med mäklarna på två visningar och sålde faktiskt en jätte fin lägenhet i fålhagen. Fick hjälpa till med en objektsbeskrivning och hade medlyssning. Kanske jobba som mäklare i framtiden? Det är faktiskt kul, så kanske kör en blandning mellan jurist och mäklare då.. haha.
Grey´s på tv nu. Gillart!

17 MARS

OM EXAKT EN MÅNAD BLIR JAG MYNDIG. 17 APRIL SMÄLLER DET. HEJHEJ HALLÅ MINA VÄNNER!



Tisdagkvällar

Träning till halv nio. Sen Desperate housewives som är så bra, och sen cougartown på det. Tummen upp!

My love, john mayer

I'm perfectly lonely
Cause I don't belong to anyone
Nobody belongs to me

Första dagen

Dagen gick fort, men nu är jag trött som jag vet inte vad. Charlie och Berith är snälla så det är en riktigt skön praktik plats, kortare dagar är väl de enda jag saknar. Jag och Charlie satt och lyssna på älskade Winnerbäck sista timmen när det var ganska lugnt och det knappt kom några kunder längre. För dig. Går inte att tröttna på den underbara låten. Det blir en filmkväll för min del, börjar tio imorgon. Smutt. =)

SUNDAY

Firat min bror i förskott hela dagen, och snart hämtar Mackan mig så ska vi och Anna kika på fotboll. Blir en tidig kväll ikväll fast att det är studiedag imorgon, för jag är inte ledig. Nej, nej.. Jag har praktik. KUL? NEJ.

Night @ Bergakungen

Kvällen har varit dunder. Vi har sjungit, dansat, skrikit, gråtit och skrattat. Fel låt vann, men vi kan den riktiga vinnarlåten utantill. Förstår inte varför det alltid slutar med en massa sång och dans till en massa nostalgiska låtar när vi är hos mig. Men nice äre! Godnatt, imorgon ska jag fira min bror :)


dom här tre flickorna och becka har spenderat sin kväll @ bergakungen

Lördag

Uppe med tuppen, eller nej men mkt tidigare än jag brukar g upp på lördagar iaf! Ska ner på stan en kortis och inhandla min jacka, sen är det iväg på match borta i sthlm mot aik. Melodifestivalkväll hemma hos mig ikväll med ett gäng sköna tjejer. PUSS

Fredagsmys

Nice eftermiddag, la undan en jacka på HM. Kvällen ska spenderas med mina favoriter. Fredagsmys kallas det.


TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL



00.07

Äntligen är det fredag imorgon, super! Gym på morgon och traditionell fika på eftermiddagen. you know you love me.
vill ha sommar och vara brun

BRA DAG

Trött tjej i skolan idag, Janne lekte gatutrummare och låten vi lyssna på ett antal ggr idag var: "Tuttar upptaget". Fick ett roligt besked nyss som jag ska göra på lördag så är på superbra humör. Ska strax iväg på träning också, fotboll är dunder! CIAO AMIGOS



Nice soldag i Romme :)

Jag är totaldöd i hela kroppen efter en rolig dag i backen. Perfekt väder och trevligt sällskap. Många skratt och Marcus var en hejjare på att härma Lotta på bråkmakargatan i backen. En pina att vara tjej när man är med Henke och Lans men ja stod ut.. men nu är jag totaldöd iaf och ska strax äta middag med mamma, sen är det en myskväll i soffan med mina vänner chirre och dirre som gäller :) Tack för idag grabbar!

ROMME

Nu är väskan packad och skidorna framställda. Imorgon bär det av till Romme med skolan. Skidåkning är bland det bästa jag vet! Godnatt!

EFTERMIDDAGSFIKA

Efter ett helvettesprov och en debatt så tog jag mig ned på stan med Max för att fika med Gustaf som jag inte träffat på åååår, ett kärt återseende och fick med mig min favorittröja hem. Saknat den grabben! Hammarling hängde på tåget och så sprang vi på Amanda och Stina så det blev en riktigt trevlig fika.
Har precis bytt om och ska nu iväg på träning, tjing!

23.49

Jag är lycklig, för en av mina bästa vänner är det. Jag älskar dig. Har pluggat hela kvällen och jag hoppas på att göra bra ifrån mig imorgon. Godnatt!










Daughtry

Måndagar är alltid lika jobbiga, speciellt när man känner sig som en komplett idiot på FeB, prov imorgon. Plugga som katten ikväll. Lagar mat nu och sen blir det plugg plugg plugg.

and when you fall apart
I am the reason for your endless sorrow

Död

Totalt död, kroppen ville inte. Hade inga krafter, förlust med 3-2 blev det tyvärr och min insats var en total katastrof enligt mig. Vila vila vila. Det är vad jag ska göra ikväll.

GAMETIME

12.30 , om två timmar är det samling. GAMETIME. Första träningsmatchen för året coh kan ju säga att jag inte kommer vara på topp idag pga min sjukliga vecka, men men får la göra det bästa av situationen. Ytterback blir där jag spelar, gärna vänster. Får se om Hasse lyssnar på mig, haha. Nu ska jag laga pasta, tagga, lyssna på musik och plugga.

17.48

Träningspass med Frida, en kebab hos kebabgubben, plugga FeB och nu umgås jag med Maria. Det vankas bio ikväll, Brothers. Tror den kommer vara riktigt bra. En stoooor godispåse ska jag köpa också, har inte ätit godis på snart tre veckor! Sara ska hänga på whiteroom ikväll , undra om hon kommer in, eller justja! Hon kommer ju knappt ut.
jag vill ha sommarkväll nu!

01.467

Hemma välbehållen efter en kul kväll hos Emelie, fantasin var på topp under charaderna från min sida. Vad får jag allt ifrån? Glöggen :) . Marcus och Jajje var dagens änglar när dom åkte ända till Salabacke bara för att köra hem mig, thanks for that! Nuuuuuuu är det sleeeptiiiime foooooooor meeeee.

LYCKLIG CONVERSETJEJ

Sitter i skolan, känns lite kul att vara tillbaka men orkar inte gå hela dagen.. Ida sitter bredvid och insisterar att jag ska nämna henne så.. IDA"AMERICANO"MARQUARDT.
Gjorde frukost till mina föräldrar (bästa dottern) imorse och var på stan en snabbis innan min första lektion och köpte mina converse! Dom ringde igår och äntligen har st. 34 kommit. DUNDER. Lycklig? JA! LÄngtat så mkt, grät ju tårar när någon ohederlig människa tog mina i höstas. Fredagsfika på Chagge efter skolan och vinmys hos Emelie ikväll. Nice första dag som frisk. =)

Brandon Walters

Har tillbringat kvällen framför tvn med mamma och pappa, vi har kikat på Australia och jag fullkompligt älskar Brandon Walters som spelar Nullah i filmen. Helt underbart söt, skulle inte banga på att adoptera den lilla krabaten. Kolla på honom, sjukligt söt!

15.11

Jävla sjukdom, jag har inte kunnat resa mig från sängen idag så det blir ingen resa till Sälen. Fanfanfan.. Aja, vecka 16 är det iallafall skidåkning. Deppig som tusan nu, denna vecka är inge rolig för mig. Fick ett litet glädjebesked imorse iaf. Mina converse har kommit så kan hämta dom imorgon. D U N D E R.
Pappa har iallafall lovat att det ska bli en bra helg ändå, de är lediga imorgon så det blir en mysdag hemma, men jag mste nog förbi skolan och hämta några böcker.. menmen

Drömmen om Italien

Sitter och kikar på Drömmen om Italien, konstigt program och jag förstår inte alls vad de går ut på eller någonting. Känner mig mkt kryare nu och det blir nog några lektioner imorgon, måste iaf hämta böcker för att kunna plugga under helgen, för imorgon kväll drar jag till Sälen!

onsdag

Mår lite bättre idag, men är fortfarande helt slut. Skola imorgon förmodligen och sen drar jag till Sälen på kvällen. Vänner på tv nu, klockrent program. Sen ska jag nog sova en stund till.

DH is back

Blir ingen skola imorgon heller, så missar matteprovet..
Sirius förlora idag så det blir Sälen till helgen.Både bra och dåligt..
Ligger och kikar på DH som äntligen är tillbaka i mitt liv. LÄNGTAT.


SJUKLING

Har nog inte mått så här dåligt sen jag vet inte när.. Fy fan, sov inte en blund inatt, fick precis i mig ett glas saftsoppa.. Undra om jag kan klara mig till skolan imorgon och göra matteprovet. Får se hur jag mår under kvällen, nu kan ja säga att jag mått bättre..

kärlek

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
- Erik Hassle

ickesovande skidälskare

Borde somnat för länge sen..men kan inte..vet inte varför.. Längtar till ja får åka skidor, då känner jag mig så jävla fri. Musik i öronen och en svår jävla backe som kan ge mig en utmaning som heter duga. Älskar att susa ner för backarna, hoppas de blir Sälen till helgen. Annars blir det iaf Romme med skolan,om någon vecka. Det är ju alltid något. Vecka 16 är det iaf Sälen, dunder. En hel vecka med skidor, kan inte bli bättre. Längtar så mkt att det knyter sig i magen. Vill bara dra iväg nu..Nu..NU.



RSS 2.0