oskyldigt dömd

ja då var man två halsdukar oc två stickade tröjor rikare. trevligt trevligt :)
vi drog först till gränbycentrum och sen tillbaka till stan och efter ett tag kom gustaf och vi åt på jalla.
pappa hämtade mig vid fem och sen dess har jag jobbat , så trött nu så ligger bara och slappar framför tvn. idol och oskyldigt dömd äre som gäller ikväll . pysss


.


lejonkungen

orientering idag , men min mamma är ju så pass snäll att hon inte tycker att jag är tillräcklgt frisk för att springa runt i en kall skog, så just nu liggr jag och äter frukost och tittar på min favoritfilm , lejonkungen .
om ngn timme kmr max och sdå ska vi promenera ner till stan och förhoppningsvis shoppa lite vinter/höst kläder . sen ska jag vidare till syster och vara barnvakt, och kvälen blir till att jobba och övningsköra. dadi åker bort med laget till västerås över helgen, det är svenska cupen så vi tänkte hinna övningsköra lite innan.
men nej nu ska ja titta vidare på filmen , bye!


VILL HA

-stoor mysig halsduk
-stoor mysig jacka
-stoor mysig mössa
-ny digitalkamera
-skidglasögon
-siden lakan

K Y L A

eftermiddagen blev att vara på stan med maxen , efter ett tag kom hans vän gustaf och vi käka på único.
sarisen sluta klockan fem och vi drog en liten runda. köpte tt armband som jag tycker är super fint! sen kom maxn igen och vi satt och väntade på waynes så vi slapp stå ute i kylan , helt sjutk kallt de blivit nu för tin .. känner att hösten verkligen är här . usch , i don't like it.
nu äre idol , sen mys .. imorgon äre orientering , undrar om ja ska gå , är inte helt frisk för att springa runt i 90 minuter i en blöt skog. BLÄÄÄÄ.
puss


naturkunskap med S2IDA

sitte rpå natukunskapen , tim har psykiska problem.aylin damp , janne undrar om alla fortfarande är kompisar , jolle är som han är . max ritar osammanhängade saker på sit block, gertan står där framme och pratar men ingen lyssnar . jag älskar min klass .. eller ?

papi <3

ja, vad säger man , när det tar 10 minuter för mig coh pappa att vika två lakan , pga att jag ligger på golvet och grinar av skratt och pappa står som ett fån och fattar ingenting . pappa dotter-tid behövs bara ibland för att det ska vara kul .

.


P A L L A

kul .. nu ska mobilen in på lagning också , hoppas på att pappa är snäll och ger mig en ny istället. inget gå rju bra idag . tacodip, chirre och cola är underbart iaf . nu ska eddie sjunga på idol . love

AAHHHHh

det går inte att vara på sämre humör än vad jag är just exakt precis nu. vill bara skrika . AAAAHHHH
plugga svenska , käka tacodip och chirre blr min tröst ikväll.

intressant dag

sitter nu och smygskriver på information layout. otroligt rolig lektion.. eller ? sen äre fotboll , fast är inte helt frisk än så det lblir att ta det lite lungare .
sen äre hem och plugga svenska, dialekter, sociolekter och secolektet. visst låter det intressant ? :)
så det ä det som händer idag . hihi



söndag med familjen

myspus kväll med sara och linn igår , fast den började lite mystisk .. hm .. vart var erik ?! ingen som vet ingen som vet..
blev hämtad av min kära syster idag pch vi fyra drog till barkaby outlet . sen vidare tull nynäshamn där resten av familjen väntade . länge sen verkligen hela familjen vra samlad så de va en otroligt mysig dag och kväll .
nu ska ja sova , byeeee gofnattt


folke i våras


saris

hemma från bollnäs , det var den tråkigaste stad jag någonsin varit i , det va vi och ett ryskt lag , sen inga mer. inte en levande själ . herregud. jag tyckte uppsala va tråkigt , men oj så fel jag hade!
sköönt att vara hemma igen iaf . ikväll blire att dra hem till saris, sen får vi se vad som händer där .....


00.22

kvällen har varit suupermys tills helt plötsligt en främmande katt sprang in i min lägenhet ....

imorgon ska jag först till sthlm med laget , shopping, lunch och lasergame blire, chillchill ! sen bäre av till bollnäs på kurs med mamma för typ bandy elitserien matchsekreterargrej .. kuuuuuul . kmr hem på lördag kväll och då ska jag vara med min underbara sara. :)
peace out brothers !


i somras på ingarö


hej kärlek




studiedag

dagen har gått till att hjälpt mamma att städa, träffat granati och vi tog en sväng ner på stan för jag skulle lämna tillbaka ett par skor , sen så drog vi en tacotallrik på vårt favorit ställe ahlbergs sallad , vi hänger där hela tiden och servitören är de ju inge fel på heller ! haha
nu sitte rjag och pluggar lite och ikväll blire anabanana time , myspys älskling .


vacker ? JA


lååååååååååååång helg

ja , piggare kan man ju bli .. hm hur kunde detta hända ? borde sova snart.. men de får nog vänta ett tag. skööööönt med lång helg iaf !
 kul att mian bästa vänner hänger på bj ikväll , de diggar vi ......

trött

sitte ri skolan , förstår inte vad jag gör här , funderar på att å hem och sova. peace out

NU


parkis


så glad att vi tagit upp kontakten igen you sexy thing


:)

måste bara säga adet att det är så skönt att kunna göra vad man vill , känner jag för att göra ditt så gör jag det , känner jag för att göra datt så gör jag det . maria tid är det som gäller för mig just nu. och vad är det för ngt kan man då undra ? jo att umgås med mina kära vänner som betyder ngt otroligt mkt mig .


tisdagssjukling

när jag vaknade imorse så tänkte jag först gå till skolan , men kände nästan på direkten att det inte alls funkade , gick tillbaka till sängen och vaknade igen vid 12.30 när telefonen ringde. halv sovet hela eftermiddagen och tittat på vänner och andra series på femman. jag diggar femman ! men får ngn timme sen fick jag lite små ryck och började små plocka lite i rummet , nu äre bara spegeln och en till hylla som ska upp. måste köpa lite silverramar till vissa bilder också, sen äre precis som ja vill ha det. :)
ska försöka kma isäng tidigt idag så jag orkar gå till skolan imorgon , de blir väl säng gång efter idol helt enkelt.

haft så mkt dötid idag att jag tillochmed tänkt ut min önskelista för julen , haha . men de blev bara två saker , sen pengar att spara , rätt nöjd ändå att man är ute i tid haha .
peace brothers !


jag och min snygga vän saris


nu äre roast på berns



synd att inte den är sötnosen är med

sjukling

legat hemma hela dagen , sängen har varit bemannad varje sekund. mådde botten imorse när jag vaknade usch och fy ,
ligger och försöker plugga lite naturkunskap nu och de går ju inte toppen må jag säga. borde egenligen bara sova , menmen . ingen träning för min del idag för ovanlighetens skull , men kan ju inte träna i de här skicket så .. nej men de blir en myskväll med mami , tacodip och chips! får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon ,
skönt att de e en kortare skolvecka än vanligt iaf , men mindre skönt att man är vungen attåka till bollnäs på fredag och kmr hem på lördag . inte kul alls.
nej , nu ska ja sova ngn timme innan de blir lite middag .
pyss


mums


fotbollssöndag

kanske inte det bästa att kolla på lejonkungen till klockan halv fem på morgonnen när man ska upp senast elva för att åka iväg till mitt älskade danelid. knatte skola klockan ett , sen äre mat med laget , sen iväg på borta match i nortälje som bjrar kl 18 . kul att hla dagen går åt till fotbollen , kmr kanske hem mellan nio och tio ikväll. värt ? vet inte alltså . mamma och pappa kanske hinner till matchen , skulle va kul eftersom de inte har så mkt tid att titta på mig , upptagna människor de där , har inte sätt röken av dem sen i tisdags så jaa .. saknar dom ju lite granna .
gårdagen va nice, gick upp åkte till farmor och hjälpte henne i några timmar , sen när jag kom hem vare ner till willys och inhandla middag som gällde . jag , martina och jesper käkade tacos , mkt gott! sen kom anna och vi mös sönder . pratade mkt och hade det allmänt trevligt . synd att man inte ser så mkt av martini  nu för tiden när hon skaffat sig pojkvän -.- . men är glad för dig ändå gumman.
men nej , nu måste jag klä på mig och röra mig mot bussen ,
tjollahopp !


honom vill jag ha


.

måste vända tillbaka på dygnet snart , fy faaen.

fredag

ja , nu sitter jag här med jesper och maria och chillar med cola. jag och mari har varit på bio. flickan som lekte med elden , sjukt bra film, sevärd !

min dag har varit bra, eller skolan vra piss. ville bara gå hem , så skoltrött.
sen drog jag hem och tittade på dirty dancing och lagade mat med en trevlig prick. blev väldigt chockad när den artiga pojken började plocka ur min diskmaskin , sånt diggar vi !
nu ska vi chilla vidare, peace brotha !


apa

sitter i skolan och tar det lungt, usch vad jga inte vill gå i skolan idag  . vill bara gå hem igen .. kollade på film igår med maria ocj jesper , så kom inte isäng förens vid två tiden .
sen upp och träna imorse var ju inte det roligaste , menmen.
snart äre spanska , sen tre lektioner till . döda mig. usch ..
negativ idag , så negativ


hihi

haha , det ringde på min dörr nyss, och när jag öppna dörren låg en liten lapp där skriven på engelska och en lite förpackning svampbuljong , alltid roligt med lite små presenter fårn grannen . fast det vra ju veeeeerkligen inte han som skrev den , nejnej

torsdagsmyyyys

skolan gick fort, om hem och somna nästan på direkten . vaknade av att telefonen ringde och det blev prat om middag för kvällen. sen när jag var på väg till träningen fick jag reda på att den var inställd, VÄLDIGT SKÖNT eftersom jag är sjukt trött idag . de blev snabbmat med granati och vi sak chilla ikväll med filmen "män som hatar kvinnor" fick den i namnsdagspresent för några dagar sen. de blir tacodip, cola och kladdkaka till.
PUSSSSSS


så här snygg är jag just nu


trötter

usch vad jag är trött. kunde inte sova inatt och gick över till grannen och drack o´boy och åt varma macko med grannen , efter att ha krossat honom i backammon så gick jag in till mig igen och sov. så så många timmar sömn som jag behöver blev det inte , helt sjukt trött nu när jag sitte rpå jordens längsta spanska lektion. nej nu måste jag hålla mig vaken . peace out !

idol och kladdkaka

kikar på idol och väntar på att kladdkakan ska bli klar. träningen idag vra kul, inte skrattat så mkt på en tärning på sjuukt länge. tjejer vi är bäst och det är inget snack om saken att vi är ett lag fullt av mongon. men jag diggar er.
nu blire tvmys och kladdkaka


ff

ja nu sitter jag i en fotölj och har koll på lillen som sover så sött.
eftermiddagen tillbringade jag med mina bästa vänner på panini och firade joffas födelsedag . den lilla bruden har ju blivit stor nu :) snart äre min tur......
ska sitta barnvakt i ngn timma till innan jag ska iväg på träning . sen blire hem , baka kladdkaka och fira att mina päron har åkt bort för veckan  . de e ju alltid nice och vara ensam hemma i några dagar.


my baby


english

så här kul har vi på engelskan


GRATTIS ÄLSKLING !

ska strax iväg till skolan , men ska först tillägna detta inlägg till min josefine ,
SOM FYLLER 18 ÅR IDAG , GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKLING , HOPPAS DIN DAG BLIR UNDERBAR !
DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG !

SNYGGASTE TJEJERNA I STAN? JAMEN SJÄLVKLART


DIRTY DANCING- PATRICK SWAYZE

efter att ha varit på ikea och coop , skruvat ihop en hylla och ett avlastningsbord känner jag mig värd att ligga i sängen med choklad, vatten, mitt nya doftljus och mysa framför dirty dancing.


glassss

nu sitter jag och tar det lungt, ska snart till ikea. tog en glass med mamma på stan , mysigt . här kmr en bild på våra nya "vackra" datorer.


träningsfri dag ; underbart

sitter med ida och tar det lungt i länken. gårdagen gick til träning och sen plugga sönder sig. har precis haft företagsekonomiprov.. inga kommentarer om hur de gick.
blev ledsen imors epå mattelektionen när min käre vän joffa smsa och sa att patrik swayze har dött. tråkigt tråkigt eftersom jag älskar att titta på honom i dirty dancing filmen. ska hedra honom och titta åp den ikväll medans jag äter en stor chokladkaka.
ska träffa saris efter skolan och ta en tripp på stan , sen vidare till ikea med mamí . ska köpa in det sista möblerna till mitt rum , så snart äre färdigt , yeyeyeye ! :)
snart äre svenska , sen är skolan slut för dagen , sköööönt .
peace out bro


den här sköna tösen hänger jag med just nu


skolan

har så mkt för mig nu för tiden så hinner kneppt med någonting !
lördag var nice iaf, började kvällen med resturang tzatziki med min anna . otroligt mysigt ! sen mötte vi upp några andra brudar och chillade lite . senare när jag egentligen tnkte åka hem blev det framfickan med sara, joffa och company. så kvälen var braaao .
söndagen vare knatteskola och sedan match , riktigt jävla slit match , har fortfarand eont i hela kroppen .
kvällen gick åt att plugga företagsekonomi och tjocka mig framför en film med chips och taco dip + cola . låter inte det kanon?
idag äre skla sen dubbelträning , sen snabbt hem och plugga . prov imorgon ! =(
sitter nu och chillar i skolan med våra nya datorer som vi fått idag , kund eju varit bättre  men ändå sämre . haha
peace out

11 september

dagen började otroligt dåligt , så dåligt att jga inte ens kunde ha min favoritkjol på mig som jag hade tänkt.. men den blev mkt bättre på eftermiddagen som jag tillbringade med mina kära systrar och mina smy systersöner :)
kvällen har jag spenderat hos anabanana sörndal med ingen mindre än filippa "fille" folkesson. vi har haft 11 september mys med tacos , film , skratt , machmallows doppade i choklad , idol och allmänt mys ,
nu sitter vi som hösäckar och kollar på en av de bästa filmerna jag vet ; man on fire . ÄLSKAR
sen ska vi mysa alla tre inatt , niice
skolfotot kom idag och jag kan faktiskt inte förstå hur fotografen tänker när han väljer mellan två bilder, en som jag ler normalt och en som jag asgarvar på , det är ju lite kul med sådana funderingar.
imorgon blire först plugga, sova och chilla i mitt nya underbara rum . sen på kvällen blire resturang med my ana sen får vi se vart de bär av ,
men nej , nu ska jag se slutet på en av världens bästa filmer.
PERDEY !

guld

skola, träna , plugga , sova , skola , träna , plugga , sova . ja , så ser de ut nu för tin.. men de går väl över ngn gång ..
gårdagen var super mysig @ josefines house. slutade skolan 13.20 idag och har fixat med rummet och pluggat sen dess. inatt blir kanske den första natten i den nya rummet , yey !
snart äre träning som gäller och sedan middag med pappse. mami hämtade ut biljetter till mig idag , för den 18:e ska jag på "flickan som lekte med elden" ! längtat så mkt efter denna film , hoppas den är lika bra som boken , visst det kmr den inte vara , men man kan ju alltid hoppas :)
puss och bye

hahahaha


hitta ingen bättre kvalité , men de här gjorde min kväll . skratt och gråt !


MARCUS BERG

sitter på joffas gocl och chillar med chips, taco dip och cola.
marcus berg , honom ska jag fan gifta mig med. han får inte lång tid på sig , men när han väl får den så ger han allt . skrik och ilska har åkt ur våra munnar , men när berg kämpar så fint , så får man ett léende på läpparna. ÄLSKA BERG !
förväntar mig mkt mer från zlatan , förstår inte vad han höll på med idag , besviken...
nu äre idol , sen hem och sleepa.
pussss

schnert

skolan och fotbollen , de e de som tar upp ens tid nu för tin. oj va de e skojj ! :)
men väldigt skönt att jag egentligen skulle slutat kl 16.50 idag , men fick gå redan kl. 14.50. nice price!

söndag

gick upp tidigt och målade rummet, efter det började jag må jätte illa . troligtvis pga av färgen så låg och sov hela dagen , gick upp vid sju igen , åt middag med päronen och nu tittar vi på film "den utvalde" med andreas wilsson.
puss

zlatan

gårdagskvällen med fille var väldigt trevlig , vi drog iväg och träffa lise och joanna och sedan bar de vidare. det vra speciellt trevligt när man fick träffa på erik x2 . den ena erik är min äldste vän och vi var tsm i tre år på dagis, sen blev jag kär i hans storebror och dissa honom , så kan de ju gå .. haha . och den andra är en riktigt god vän som jag tycker mkt om.
kom hem vid ett, halv två tiden.
upp tidigt imorse , för d eva borta match mot håbo . riktigt slit match , men vi vann till slut med 3-2 . och tro det eller ej , men maria liljestrand gjorde mål , det händer ALDRIG.
sen vare hem och det var inte den roligaste ftermiddagen om man säger så , distans kan vara ett så stort hinder tyvärr..
men sen bar de av hem till min käre vän joffa där nämligen min sara också befann sig , självklart fanns det cola, taco dipp , chips , guacamole och sombreros på plats också.
 vi titta på sverige matchen , och ja .. vad ska man säga när zlatan gjorde mål i den sista sekunden , skrik , skratt, tårar och en hoppande sara var det , tycker synd om dom sområka gå förbi vårat fönster när detta hände.
sen tjattra vi sönder resten av kvällen , en perfekt kväll med mina bästa vänner helt enkelt!
nu blire sängen , för imorgon ska jag upp rätt så tidigt coh måla mitt rum med mamma :)
godnatt !

the granati

inge rolig dag , men eftermiddagen blev bättre när jag var på stan med the granat. nu ska jag äta sen åker jag till fille , vi kanske ska på fest eller så tar vid et bara lungt hemma , vi får se :)
hejjhoppp

självmordsbenägen + svininfluensa

träningen var kul , en mot en är så jävla kul har jag upptäckt ! efter att ja.. ha spelat fotboll i ett antal år så har jag äntligen upptäckt det , BRA MARIA.
och under en närkamp så lyckas jag hugga imig själv i handleden med tummnageln, så folk kmr väl undra om jag är självmords benägen imorgon när jag kmr ha märken imorgon..
och idag fick jag reda på att marias mamma kan ha svininfluensa , så hööll mig borta fårn henne hela träningen och funderar på att ställa in våran stanrunda imorgon , för det känns som om det rä ngn i min närhet som kmr dö av svininfluensan så äre jag . ingen tvekan !
nej , nu ska ja mysa lite innan de blir sängen . Puss

torsdag , imorgon äre fredag

man kan ju inte klaga på schemat iaf. slutade 13.20 idag 13.30 igår , niiice
men blev riktigt irriterad när hanna fick sitt skåp idag pga av sina kryckor , jag försökte med att säga att jag har en hjärnskada och ebhöver ett skåp jag med, men det funkade konstigt nog inte.
sitter nu och grö negelska läxan coh chillar lite , älskar kanal 5 på eftermiddagar, bara bra program hela tiden. ikväll äre träning coh sedan övningkörning som gäller . imorn äre fredag , så skönt med helg ! men jippi , fotbollen tar typ upp hela helgen, lite tid för annat kan man väl få ibland ?
puss


stress

stressig dag , brännboll på idrotten , ingen tvekan om att jag är kung på det . sen snabbt hem till syster och suttit barnvakt hela eftermiddagen. elliot den lilla godsaken är alltid lika underbar.
nu äre iväg på träning och sen kolla på damernas match. så ser min kväll ut !

den här krabaten har jag tillbringat min eftermiddag med


.

det är inge kul att vara på en plats när man egentligen vill vara på en helt annan.

måndagsbarn

mkt skratt på lektionerna idag och det gör ju alltid dagen mkt roligare , en kille i min klass kan imitera moud olofsson , jag skratta så jag börjae gråta , sen vare vattenkrig på labbet m.m.
sprang förbi mammas jobb på vägen hem och sitte rjust nu och skriver en dikt till engelskan, den ska handla om september .. vi får se hur det går !
kvällen blir till att äte ungspannkaka , läsa ut den sista boken av stieg larsson "luftslottet som sprängdes" jag älskar dom där böckerna! sen ska jag och mamma titta närmare på vilka färger jag ska ha i mitt rum , vi ska måla i helgen förmodligen !
p & k

den här snyggingen gjorde två mål och var bäst på planen i söndags !


RSS 2.0