womanizer

maria liljestrand , nu får du ta och skärpa dig ! jag hade tänkt spara pengar den här månaden , men nejnej, efter att jag hade gått igenom en otrolig pärs i skolan med ett engelska grejs , när tre lärare satt och glodde på en och antecknade så träffade jag min käre vän joffie på stan och vi åkte vidrae till gränbycentrum för att kika in de nya affärerna , självkart direkt när jag kmr dit ser jag väskan som jag tittat på hur länge som helst , och det är öppningsrea , jag var ju bara tvungen att köpa den , den är typ aprikosfärgad , så fiiiin . sen var jag körd . det blev en röd-vit randig tunika , en vanlig vit tunika (allt det från vila ) , en blå tight kjol och en blå-vit randig tunika från monkey , och en gudomlig marinblå kjol från weekday + att jag smällde till på ett par röda ros örhängen . jag är sjukt glad över alla inköp men det bränner i plånboken .  hade en jätte mysig dag med joffie iallafall . det är bra att vi har börjat tagit tag i det och ses mer nu för tiden.
sen kom dillan och det blev tacokväll med familjen framför let´s dance . jag kan inte förstå att elisabeth aldrig åker ut ! hon rä så dålig !
drömde jätte hemsk mardröm inatt och vaknade kallsvettig vid halv nio i morse . har nu ätit frukost och ska göra mig iordning för att ta en sväng ner på stan och träffa martini bambini . nu måste jag hålla i plånkan ! dillis pillis ska sitta på bänken för a -laget idag  , så man får ju hoppas att han får kma in och spela . :)
sen senare ikväll blire girlsnight . funderar på att ha på mig något av det nya , men vi får se . ser fram emot en grym kväll iaf .
jag vill ockås passa på att gratta mig själv på namnsdagen , grattis alla marior !

hurra hurra hurra !

dagarna i fjällen var super ! fint väder , mkt snö och sköna backar. grabbarna var igång fårn morgon till kväll och det avr inte en lugn stund. vi har åkt skidor (grabbarna grus första gång ) , längdskidor och pulka . kul har det varit , men ojojoj tröttsamt , man är inte van vid det tempot dagarna i ända .

mami och papi kom igår och åkte skidor med oss på dagen , sen var dte kalas för pappa på kvällen innan vi drog oss hemmåt till uppsala . kom hem sent och märkte att hm grejor had ekommit så man var ju tvungen att prova allt innan man gick och la sig ! en marinblå väst , suuuper fina blommiga ballerina skor , ett valigt vitt linne, ett annat blommigt linne och ett par mysis byxor. sen vare bums i säng !

orkade knappt gå till skolan imorse men drog mig upp och pappa skjutsade mig , tack pappa ! men det är ingen vanlig dag idag , utan det är pappas födelsedag hurra hurra hurra ! 52 barre blir han idag den gamla räven , så farmor och farbor pär kmr på middag ikväll .

skoldagen var inte överdrivet jobbig , men mycket plugg ikväll .  underbart att träffa min älskade pojkvän , saknat honom som in i bomben ! men nu måste jag slita mig och srpringa ut och fira papí . det blir mer firande i helgen , mkt tårta , muuuuuuums !


no love , like your love

jag lever och har inget brutet ! men har väldigt stressigt just nu, men bilder och mer skrivande kmr ! :)

1 år och 2 månader <3

gårdagen spenderades på stan med martini babini , köpte lite små saker och lånade en bok , kvällen blev mysig tsm med min pojkvän , mat , taco dipp och let´s dance. sen slutade kvällen med en film med min käre bror.

vaknade vid elva och tog en lång frukost , sedan åkte jag och mamí ner till stan för att hämta ut mitt porslin , köpte lite annat smått och sedan tog vi en lunch på ett sallads ställe som heter ahlgrens sallad ngt sånt. mums vad gott de va. sedan åkte vi förbi coop och köpte lite saker inför imorgon när jag äntligen drar iväg till fjällen ! 

snart kmr martini hit så blir den en mysig kväll med melodifestivalen och film , sedan imrogon bitti efter träningen så drar jag iväg ! wihihii '
så nu skrive rinte jag förens när jag kmr hem på onsdag. så so loong !


shut up and drive

dagen blev so jag tänkt + att far har varit extra snäll , åkte förbi stadium när jag skulle jobba och då var det ra whuhu , så han var så snäll att han köpte ett nytt skidställ till mig ( ett svart/rosa peak ) , ett underställ och en jogging tröja. tack papí. gullgull. tjejerna är hos jessica ikväll, men jag hoppar det . hoppas ni får skoj !
martini martini , äntligen är du hemma !

hope and glory

träningen igår var väl inte den roligaste , visst jag är bara glad att jag får spela lite granna, men att man inte har någon känsel i tårna när man åker hem coh får stå i duschen i en timme för att värma upp dem är inte okej. så efter dte kröp jag ner i soffan med choklad och sprite och tittade på höstlegenderna. riktigt bra film !

men också det att sirius vände underläge på borta plan mot kungälv gjorde kvällen mkt bättre ! 5-2 blev det , så nu blir IK SIRIUS sämst fyra i elitserien , jag tycker att det är en grym upphämtningen efter förra årets sässong när man fick kvala sig kvar. otroligt. vi älskar sirius , svart och blått . årets bragd om man frågar mig. nu väntar slutspel och sista seriematchen på söndag mot motala. heja sirius !

jag kan inte förstå varför mamma och pappa ska ta hit ngn människa som ska värdesätta våran lägenhet klockan tio på morgonen när det är lov ?! tack så hjärtligt att man inte fick sova ... dillis kommer efter sin träning så då blir e film och mat , myss , sen blire jobb , wohoo.
sen har ju min lilla martini kommit hem grån indien , ÄNTLIGEN ! så ska försöka träffa henne efter jobbet , om det inte blir innnebandy, det är derby idag . sten sture - årsta . och min barndomsvän evelina spelar i årsta , så får se om man år åker dit och hejar en stund .

hejj

you know I can't smile without you

dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig , men den blev bar ändå . tyvärr blev det ingen linnéa .. :(
men gjorde klart uppsatsen , städade och tvättade, sen drog jag ner till stora staden coh träffade joffie , vi uträttade några ärenden och gick bara snabbt in på monkey där jag hittade ett par superdupermysiga vantar (!) , och en kjol , som vi trodde var svart , men var tydligen brun , men ser ändå ut som svart , men är ändå brun.. haha , men den var fin ändå . sen blev de lite käk och sen hem igen , iknte så lång tid på stan , men var ju tvungen att fixa lite saker, så vad ska man göra då liksom .

om ngn timme hämtar min tränare mig och då bär det av till träning och sen blir mys hemma efter , mysmysmys.. :)

jag ger dig min morgon

gårdagen var mysig  mötte upp mina goda vänner joffie och saris och köpte glass och läsk , sedan promenerade vi hem till saris och tittade på andra sässongen av one three hill. vi ses så sällan alla tr nu för tiden, tråkigt , men alla är ju så upptagna på sina egna håll. vi får försöka ändra på det flickor !

dagen blir till att skriva klart uppsatsen , städa , tvätta och sen träning ikväll . skulle ha träffat linnéa nu när hon äntligen kommit hem från london , men de blir så tight när både har en massa andra saker för sig. de får bli ngn annan dag .. saknar henne !

+


.

det jobbigaste är när man tror att man vet.. och att man sen får veta att man hade fel

I can walk a 1000 miles to be with you

nu känns det verkligen att det är lov på riktigt . fick vakna upp när jag ville , och behövde inte göra mig iordning direkt och åka iväg till skolan inte .. utan jag satte mig framför ronja rövardotter och mös. dagen blir till att träffa michelle och maybe min pojkvän . så det kommer bli bra ,

lov är nog den bästa uppfinningen som man kommit på , fast egenlitgen var det ju inte för att alla skulle få vara lediga utana tt det var skörd och sånt så att man skulle hj'lpa till hemma på loven , men det bryr inte jag mig om . underbart med lov . skulle kunna ha lov året om , om jag bara fick förståss .. hihi

om en vecka så är jag uppe i Säfsen och lär mina små pojkar att åka skidor . ska bli så mysigt , har inte träffat dem så mkt på sista tiden .. så synd att dem bor en bit bort och att min familj har såå himla mkt för sig hela tin. en väl behövlig resa blir det. ska åka med mormor upp , herregud . hur ska det gå , oss två i en bil på väg till ett ställe där ingen av oss varit . kommer nog ta några extra timmar för oss känns det som .. får ta och skriva ut en karta så vi inet åker vilse , haha :)

en dag föll jag för dig.. och jag har inte rest mig ännu

alla hjärtans dag var mysig :)
dagen började tidigt med träning klockan tio , hem snabbt byta om , snabbt iväg på sirius - edsbyn som blev 4-4 ! nu sitter jag här oh chillar oh njuter av att det är lov , kvällen blir beck , och kanske pojkvännen :)

:)

sportloooooooooooooooooooooooooooooooov !
underbart ! + att jag får tre dagar extra när jag åker iväg med mina småkusiner och åker skidor :)
har så mkt att göra på en vecka , så många att träffa , kan knappt bärga mig . tjejkvällar , filmkvällar , älsklingen , shopping , träna , aa vad bra det kommer blir .
lovet startade knaonbra eftersomjag drog ner på stan och träffade frida och sara och saris minihänder ( så gulliga ! ) , satt oh prata en stund innan jag och supersnälla silver sara drog vidare en sväng på stan innan vi hamnade på max. vi skiljdes åt för en stund sen och kvällen blir till att vara med min pojkvän , mamma oh pappa och titta på let´s dance och bara allämnt umgås. mysmysmys . så taggad för lov, JAG ÄLSKAR LOV !


danmark - aik 1-2

matchen var bra, danmark hade första halvlek och pressade bra och föll snabbt tillbaka i sina position och hjälpte varandra mkt , andra halvlek så tappade de och iak tog över koandot, men danmark hänge med endå hela matchn , dommarmiss som gjorde att de blev vinst för aik ( min åksikt )
mathen citat var ändå söta lilla cissa ..
alla tittar på matchen .. efter en stund..
cissa : heter alla palaxia i aik ?
jag : men cissa, det är ett företag
cissa : jahaa, jag trodde alla hette det .
alla : hahahaha !
anna : incestlag

fotboll är livet ... fotboll är bäst !

sovmorgon är alltid lika skönt . lång matte är dessvärre inte lika skönt. därefter samhäll, och kortkort lunch. två timmar uppsats skrivning, dator på spanksan och sen.... hem !
sitter nu och skriver uppsats och äter kladdkaka (mums) , ska försöka hinna långt idag så jag slipper stressa imorgon coh på fredag . ska ju upp oh åka skidor med mina små kusiner efter lovet ,så får lite extra lov :) de ska lära sig de små gullpluttarna , 4 och 6 år gamla , de kmr bli as kul !
senare ikväll ska ja till löten och titta på danmark - aik . laget ska dit oh analysera. oj vad kul .. !
sen direkt hem till mami , hon jobbar inet kväll idag , wohooo ! :D



i'll bee your crying soldier

underbar dag !
först fotbollsträning i kylan på morgonen , men det gjorde faktiskt inget , de va skönt ändå . sen en 50 min spanska lektion. och sen slut för dagen ! så slutade alltså klockan tolv , jag älskar när lärare är sjuka =)
så nu sitter jag oh tittar å vänner och skriver uppsats och klockan är typ bara halv två, hela dagen coh kvällen framför mig , wonderful !

viva la vida

hallå i blåbärsskogen !
att det var måndag igen kändes imorse , usch vad man bara ville ligga kvar i sängen ! men man pallrade sig upp iaf och tog sig till skolan , först vare idrottspsykologi och direkt efter idrott, bollsporter idag . fy fan va kul de va ! fast en insident som hände i slutet skakade nog hela klassen för ett tag, jag var i chock en stund iaf. men som tur var löste det sig. två timmars hål efter det som tillbringades med jannica och hanna i länken för det är käleksvecka på skolan och det visas kärleksfilmer vare dag, romeo och julia var det idag , älskar den filmen. sedan vare bara 40 minuters samhäll and after that . Slut för idag ! tog bussen hem direkt och har precis börjat skriva lite på uppsatsen, måste bli klar med den till fredag. stressigt !
sirius - vännersborg igår, hela 9-3 så sirius säkrade sin tredjeplats för nu. 4 mål av mayborn. och det tackar vi för. heja sirius !
men nu ska ja tillbaka till pluggandet.
see ya , wouldn't wanna bee ya !


danmark - bälingetrollen , 2-0

gårdagen var mysig , riktig familjekväll :)
gick upp tidigt och åkte ut till storvreta för att gratta evelina sparf . sen snabbt iväg till årsta, för danmark spelade mot bälingetrollen , vinst med 2-0 , bästa danmark ! vill verkligen spela !
kom hem för en stund sen och råkade springa förbi tvn där björnbröder 2 var på , så var tvungen att sätta mig framför det . så de blir plugg och björnbröder nu framöver . de blir det som blir min kväll fram tills klockan nio , då börjar beck - flickan i jordkällarnen. det är min kväll , byee


öppna upp ditt fönster

känner mig riktigt duktig , gick upp klockan tio och började plugga historia redan vid frukosten , tog en paus för träning och fortsatte sedan och har precis blivit klar för nu . ska snart göra mig iordning , ska iväg med martini oh titta på pojken som ska spela med a-laget idag , träningsmatch men ändå . debut får vi hoppas på :)
sedan blire dirket iväg till systeryster som fyller 28 år, så det blir en myskväll med familjen coh melodifestivalen .
live uppsala , thank you and goodnight !

VG

skön dag, alltid när det är fredag känns allt så mkt lättare ! först eget arbete på historian , håltimme , mentorstid, uppsats jobb och sen matte, då vi fick tillbaka provet , VG stolt över mig själv :)
åkte ner till staden och träffade på martini , så hon jag och néa gick till único och delade på en tacotallrik , muuuums !
nu ska jag snart åpka till dillis , de blir där jag ska hålla till ikväll, let´s dance fö fan !

fredag hela veckan !

jaajaajaajaajaa ! matteproven är fixade , inte bar på ngt av dem , men ändå ! + att idag var jag med på fotbollen ! iaf på uppvärmningen , oh sen körde jag lite skott oh så bredvid , ooohhh vad jag saknat ! adrenalin kickar !
fredag imorn , oh inet alls mycket plugg ikväll , bara lite historia . så de e nice , bara slappi.

träffade min underbara vän joffie igår oh vi hade en trevlig sväng på stan , inhandlade blå chinos från vila , blommig sjal från indiska och en urgullig t-shirt från monkey . super nöjd !

nu ska jag plugga de lilla jag behöver och sen SLAAAPP !

pluggis

hejj hallå !
nu när jag äntligen får börja tärna så tror ni inte att vi hade teori imorse ?! självklart , min vanliga tur när det gäller sånt .. så de va iaf en oh en halvtimmes fotbollshistoria imorse , oj så skoj ! .. spanska , luuuuuunch , historia , och sedan jordens längsta lektion med uppsatsskrivning .. rolig dag , JAAAA ....
tog bussen med my grannie jannica , och har precis tränat och strechat , så ont den nya övningen gör , men det hjälper , oh det rä ju tur .
det som ligger på tapeten för kvällen är plugg , plugg och åter plugg , matteprovet är imrogon , kill me ! och sen måset jag göra ite historia, känner att jag inte hängt med eftersom jag var borta på lektionen igår .
dillan får hjälpa mig med matten , den pluggisen .
´peace out


skridskor

skridskor imorse med klassen ! det är helt sjukt hur dålig man kan vara på att åka , men efter ett tags träning så kundejag tillochmed göra ett såkallt "hockeystopp" , weyweywey , elr hur ?!
sedan vare håltimme tills jag skulle iväg till sjukgymnasten , som hade riktigt goda besked idag ! , jag ska äntligen få börja träna fotboll på riktigt , ÄNTLIGEN ! fast inte max , såklart .. men ska börja smått med tre fotbollsträningar i veckan , fast inge närkampsspel än , tyvärr .. men det kommer , det kommer :) fick också en ny strechs övning , asså jag lovar , har aldrig fått så ont av att strecha , han drog verkligen ut hela främre låret , fy fan va ont det gjorde, mend e va skönare efteråt , så de va ju bra ..:)
sen vare ner till stan oh vänta på dillis som slutade ngn timme senare, så passade på att prata lite med min sötnos joffie . skönt att få höra hennes röst . när min pojkis äntligenhade slutat gick vi och köpte en fin grå tröja till honom och samtidigt stötte vi på manne och filippa , så vi gick runt en stund tsm och jag inhandlade två st t-shirtar från monkey ! sedan hamnade alla fyra på fillifjonkan och satt där en stund innan vi drog oss hemmåt . ska förmodligen träffa dem i helgen igen . trevligt trevligt :)
nu blire vänner, 90120 coh matteplugg, ska självklart prata med min dillan också ,
ha en bra kväll everybody !

mamí

"i taket lyser stjärnorna" var urbra . tack mamma för det fina sällskapet din grinsill ! :) dillan , jag saknar dig ! <3


sunday

de blev en toppenkväll igår , men åkte bussen hem med jannica istället för att sova kvar , skönt att få sova i sin egen säng ..
gudmor har precis kommit oh hon ska hjälpa mamma att inreda vårat vardagsrum , usch va de inte ser bra ut just nu ! snart hämtar min tränare andres mig så bäre av till diös för träning .. ska till sjukgymnasten imorgon , så kanske ska få börja träna lite fotboll nu igen , hoppashoppashoppas !
i eftermiddag ska jag oh mamma på bio , "i taket lyser stjärnorna" , hoppas den är bra , annars blir lite matte plugg , och sen ikväll : BECK !


RSS 2.0