like it

helt sjukligt trött. borde somnat för länge sen, men är för trött för att somna. vad sägs om det ? huh?
min dag och kväll har gått åt att plugga, träna , träna, träna och plugga. what a life. mums och godnatt
saknar min bebis

FOTBOLL

stressigt liv med träning och plugg. min taxi till mitt tredje pass för dagen kommer snart, jobbigt. men jag gillart.
sen blire direkt hem för plugg. ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA!
blir gym imorgon bitti klockan sju ? det är frågan!
PUSSS HEEJ FOTBOLLSTJEJ



tim falk

tim falk, världens största fitta. han får mig att gå upp tre timmar för tidigt, han berättade om sin helg och det gör honom till en ännu större fitta. sedan berättade hans om sina fredsplaner och blir en ännu större fitta. nu ska ja ha företagsekonomi med tim falk. världens största fitta.

kvällstrött

jag vet inte vad det är , men är så trött hela tiden. sovit stor del av dagen fast att jag varit hos vildbasarna. nu kollar jag på el clasico och sen sa jag mysa ner mig framför tvn i vardagsrummet med mamma och pappa och titta på "mitt stora feta grekiska bröllop" med godis, julmust och lussebullar. perfekt söndagskväll .

söndag

nu ska ja strax ner och fika med min maxi, välbehövligt. sen ska jag vidare till rimbo och leka med mina små kusiner, min morbrors fru fyller år så det blir tårtkalas. sen familjekväll. behöver det.
tjohejj

"plus en del nasty shit"

filmen var väldigt bra, men toaletterna på spegeln var sönder så de va tre av fyra flickor som sprang för fulla muggar till filmstaden direkt efter filmen. drick inte för mkt cola om toaletterna är ur funktion!
nu ska ja försöka sova.. tråkig händelse nyss som kommer göra det svårt. godnatt.

luftslottet som sprängdes och bra bandy

vinst för sirius med 6-2 mot villa. riktigt bra spelat av sirius och de bjöd på finfina mål. själv slapp man jobba så mkt eftersom de va en bra spelmatch utan utvisningar, bara en på hela matchen. riktigt bra. vilken bandyfamilj man lever i. pappa är lagledare, jocke spelar, jag och mamma matchsekreterare.. eller mamma är väl mer aktiv än vad jag är, kommer bara ner om jag verkligen måste. men en skön vinst idag iaf!
nu blire att fixa och trixa lite innan man ska först möta Joffie för att käka och sedan blire bio. LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES. eftersom jag älskar böckerna så hoppas jag på en bra avslutning idag med den sista filmen av dom tre som gjorts.
ha en bra kväll! det ska iaf jag ha, fast att jag knaprar ibumetrin.

J


lördag före advent

gårdagskvällen var sjukt kul. kom trea på gocarten och vann en rabattkupong och en locktång (; sen så på rodeon ägde jag, haha. men på sumobrottningen gick det inte lika bra, det var skit kul , men att möta jätten anna var kanske inte mitt bästa val . hon slunga mig in i väggen och fast att jag hade hjälm på mig och en dräkt som gjorde att jag vägde 300 kg mer än vanligt så fick jag en lättare hjärnskakning, så åkte hem direkt efter och tog det lugnt det sista av kvällen.
idag äre adventspyntning med julmusik med mammaoch pappa, bandy klockan 16 och premiär ikväll. "luftslottet som sprängdes" med väldigt trevligt sällskap.
hörs sen, nu sk aja vila huvudet. puss

FREDAG

anna har noll koll på saker, det märkte jag imorse, sen så har det varit en ganska jobbig morgon, med både positiva och negativa saker. nu sitter jag och dör på min spanska, slutar klockan två. då är det stan med flicksen som står på schemat. lönen har ju kommit men ska försöka hålla i pengarna.
klockan 19 ska jag befinna mig på en plats med laget. vi ska åka gocart och annat skoj. kül!
ADIOS

godnatt, yoga imorgon 06.45

mammas pojkar, lugnt, glee , gustaf. aa så har min kväll sett ut.
krypit ner i sängen nu och ska snart sova. ska försöka iaf, många tankar som svamlar i huvudet. ni vet nog om vad.
aja, sov sött, dröm om småkryp du mött!

torsdag

skönt med vilodag. var en kortis på stan efter skolan, men åkte hem ganska snabbt. kladdkakan står i ugnen som jag och gurri ska gotta oss på ikväll. YUMMI. skönt att inte behöva plugga ngt ikväll heller. bara en ren chillkväll med gustaf. skönt. ska sova klockan 21 redan, skit tidigt men behöver en natt med sömn, ska upp klockan 6 imorgon bitti.
nu ringde min kebabgubbe och ville att jag skulle komma ner och hämta mat. kebab, gott

T

helt jävla tok död. kom hem dyngsur och ont i hela kroppen för ungefär en halvtimme sen. tur att det är träning så det är ngt positivt i det hela. plus att det är ju fotboll. och de ä ju gött!
och sirius vann precis med 5-0 mot västerås, WOHO
oskyldigt dömd. mikael persbrandt, godnatt.

woop woop

det blev en fika på stan med ida och ebba. sen kom gustaf när vi kekade på jalla. jallajalla nu ska ja på träning

nice life

har precis slutat skolan. inte haft en riktigt lektion idag nästan. förutom mördar engelska prov.. skönt att få sluta typ en och en halv timme tidigare iaf! lönen kom idag också , duunderbart
hem , plugga lite, äta. träna. nice life

godnatt 22.52

trött efter allt idag. skönt med sängen. åh vad jag älskar min säng


om ändå någon kille kunde vara som du

hey hey, you you

japp , då står man och lagar mat, köttbullar och spagetti står på menyn.
längsta skoldagen någonsin. slutade tio i fem , men som tur var var vi extra kreativa så vi fick gå en halvtimme tidigare! inte för att jag själv kan säga att jag var kreativ på infolayouten , satt och spelade spel på fb. besatt av ett spel där just nu. haha
ska träffa anna vid sju sen äre intensivpass och yoga som gäller. känner att jag börjar komma igång nu , skönt. måste plugga lite på mina repliker till imorgon. Romeo och Julia på engelska. jag är Romeo och Ida är Julia, kommer bli en romantisk scen... eller ?
maten väntar. CIAO


FeB

tröttare har jag inte varit på länge. min FeB lärare än bra skön . sitter i sin stol och rullar runt i klassrummet som ett litet barn. jag är precis klar med alla uppgifter så får ta det lite lugnt tills vi slutar. hela 15 min kvar. sen äre lunch , åh vad jag längtar. VRÅLHUNGRIG.


"vad läckert"

om man lyckas säga orden; "vad läckert" mer än en miljard ggr på en timme har man lyckats.
nu ska jag träna.
B

skolish , ngn som har en krona?

sitter i skolan med frida och har dötid. teori om 30 min och sedan snabbt hem och käka och byta om. sedan träning.
ibland undrar man ju vad folk tänker med när dom själva tror på sina egna lögner. tummen upp för er!



15.50

trevlig morgon med min fina pedofil-tandläkare. han tyckte det såg väldigt fint ut så de va ju skönt. sitter nu på FeB och lär mig nya saker om balansräkning.
om 1h och 20 min är det lunch med fridis. Längtar.
kärlek

23.25

dom har kommit på en ny grej på willys, man köper burkar med platslock till där man lägger lösgodiset i. jag var bara tvungen att köpa godis så jag fick en burk.
you can never master the strength to fight for me

Bridget Jones dagbok

har precis ätit middag med min bror. sitter nu och tar det lite lugnt framför tvn tillsammans. om en halvtimme ska ja möte min sis maria och handla gotta inför kvällens film på 3an. Bridget Jones dagbok.
är lite små depp över att ja missar min sovmorgon imorgon eftersom jag ska till tandläkaren. men ett STORT + imorgon är att träningarna drar igång igen. 2 timmar imorgon , 2 timmar onsdag. nu danmark nu.

13.07

har precis ätit frukost och ska nu ta mig till diös och titta på fotbolls. allianscupen. sen ikväll ska jag äta middag med min käre bror. vi ses inte lika mycket sen han flytta ut "självklart", men vi försöker ses ändå.
mamma och pappa kommer hem inatt, funderar på att sitta vaken tills dom kommer hem. saknar dem.
men nu måste jag springa till bussa!
SPOTT



btw är jag kär i edward cullen

en trevlig och mysig kväll har det varit hos svahn. nu blire sängen och upp tidigt imorgon och leka med systersonen!


moooms

hej bloggen! nu ska ja ner till min kebabgubbe och käka kebab :) , sen ska ja vidare till familjen svahn. have a good night!

KANGAROO HOODIE, DET ALLA VILL HA

sitter och kollar på Mtv och dör av garv. en reklam var om kangaroo hoodie. en hoodie i päls som har en fick på magen där ens barn kan sitta , öron på luvan självklart , för man vill ju se ut som en kängeru o vet ni vad ?! det finns storlekar till ALLA. pojkvännen , mamma , pappa , ja tillochmed MORFAR! och inte nog med det, men varje hoodie man beställer så får man med snurrande örhängen(!) . jag blir så sugen på att springa iväg och köpa en hoodie här och NU!

lugnt

sitter och äter frukost i sängen och pratar med min anna i telebaban. blir en lugn dag och sedan film och chill ikväll. tjoheeeeeeej
kärlek

FREDAG , NEW MOON

sista lektionen för veckan och det känns så sjukt skönt!
sen blire fika och lite lugnt på eftermiddagen. sara kommer vid sex och då ska vi laga middag och mysa, sen vid nio tiden traskar vi ner till stan och möter upp vår tredje medlem i våran trio och ska se NEW MOON. premiär idag ! och vi har biljetter , NICE. (visst, de va smygpremiär igår, men idag är det den riktiga och det är de som räknas!
nu ska jag prata om romeo and juliet.
byee

natti!

kom precis hem från gurri , ebba ko ohc joinade oss och vi såg på twilight! imorgon blire new moon med josefine och sara. :)
nu sk aja mysa med mamma sista timmen innan dom åker.
PUSS

österplan

hänger hemma hos gustaf med maxi , kan ju inte bli bättre. mina två favoriter under ett och samma tak. dunder helt enkelt ! här kommer jag spendera min kväll.
peace out!

Buenos días

mornar är de värsta jag vet. att dra sig upp ur sängen undan från den stora varma täcket och ut i kylan. det finns ju inge positivt i det.
skönt att bara gå till ca halv två iaf, prov sista. blähä. men så skönt de kommer vara efteråt!
sen blire fika med P och då kanske A och F tittar förbi också. nice eftermiddag helt enkelt, sen inge plugg ikväll. utan bara ta det lugnt och känna tystnaden av att vara själv i lägenheten.
nu ska ja vara aktiv på spanskalektionen för en gångs skull!
ADIOS

imorgon blir jag själv igen

blev en plugg och familjekväll . mysig middag och oskyldigt dömd , dom åker ju bort imorgon igen så då tog vi vårt fredagsmys ikväll istället. tyvärr var jag tvungen att avbryta pga att jag har prov imorgon så måste plugga sönder mig.
puss och godnatt !

weheey

har precis haft redovisning om william shakespear. kul att jag pratade i 5 sekunder och ida snacka i en halvtimme. men det gick väl bra ändå . héhé.
nu äre bara två lektioner kvar innan jag slutar och ska till min baby och vara barnvakt. sen blire plugg för hela slanten ikväll. prov imorgon , jippi jaihoohaa.


sötaste pojken i världen

DH är KUNGLIGT


yoga

det blev en långfika på whyne's med ebba och gustaf. max var försvunnen .. (?) kom hem för en stund sen och snart kommmer min limo till danelid. king eller vad? hihi, förhoppningsvis hinner jag och anna med yoga efter mötet ikväll.
BYE

resursdag

att få sova hur länge man vill är dunder. men ändå ska telefonen vibrera. hatar det. hatar telefoner. hatar när folk stör mig när jag sover. gick upp vid tolvtiden och åt en stor och lång frukost. att få ett sms av min käre vän som är jätte irriterad över att dom spärrat facebook på deras skoldatorer och hon har håltimme hur länge som helst känns lite små skönt. hon ska ocks få känna på hur det är att gå i skolan, muhah.

ska plugga med ebbisen och max idag . sen lagmöte ikväll igen, får se om det spårar på samma sätt som förra gången.
ADIOS


pluggkompizar


tankar

jag skulle egentligen gått och lagt mig vid halv elva när mamma förhört mig , var så sjukligt trött.
men fastnade i en bok som mamma gav mig igår. handlar om en god vän till henne, om hennes liv under och efter att hennes man gått bort i cancer.. måste varit den bästa men endå hemskaste bok jag läst på länge. svårt att hålla tårarna borta. det är så hemskt när någon går bort, speciellt någon man känner. och speciellt när personen fyllde en annans persons liv med kärlek. äkta kärlek är så ovanlig och det är väldigt få människor som får uppleva den. att få träffa mannen i sitt liv och leva med honom för resten av sitt liv. låter underbart, men händer väldigt sällan. sutar ofta i skillsmässa eller som det hände för min mammas vän. cancer. för många människor i min närhet går bort i cancer. ngn dag ska ja komma på ett botemedel mot alla oliak sorters cancer. eller bli en trollkarl och trolla bort alla sjukdomar.
tankarna bara svamlar i min skalle. undrar om något av det här kommer hända mig.

lite bilder från helgen kanske kan höja min vardagsstämning






avslutar med en bild på två av mina favoriter

PLÜGG

depri just nu , fick ont i knäna på fotbollen .. inte haft det senjag körde min rehab. så sjukt depri om det år tillbaka . får börja köra extra träning igen. pallapalllalala

nu blire köttfärs och spagetti till middag , mästerkocken är i farten! eller (?) har jag bara tagit ur kylen som redan var klart ? frågan som ingen kan svaret på . héhé.
plugg hela kvällen sen och lite försvarstal . kulKulKUL

tjohejj! får se om jag överlever kvällen

första dagen på en ny vecka

sitter och lyssnar på ngn människa som prata om Ung Privatekonomi. roligt med 1 timme och 40 mins föreläsning såhär på måndag förmiddagen. skönt med bara en lektion till och sen springa av sig på fotbollen och bara släppa alla tankar och spela.
mkt prat om helgens bravader i klassrummet idag. och jag som blivit VD för ett nytt företag igår tjänar grova pengar. om ni vill ha proffsstädare äre bara och ringa MariastädAB.
CIAO


lägger in en bild på mig och mina favoriter


MariastädAB

trött som jag vte inte vad. mariastädAB är i farten idag.
några konstiga händelser igår, men i överlag en bra kväll!
nu ska jag jobba , bye.


ses i dimman!

jag och min klonade vän maria taggar till tusen, hon kom över för ett tag sen och vi har fixat och trixas i lägenheten. rosa är temat ! jag har , rosa strumpor, rosa, ring, rosa armband, rosa hårband, rosa trosor, rosa tunika . ALLT ÄR ROSA ! ROSA ROSA ROSA !
om ett tag börjar folket rulla in och de blir party all night @ MARIAS PLACE.

ha de gryymt ! Kungligt, ja alltid man kan ha som är positivt ! HA DE BRA , ses i dimman !


en fin bild på min klonade vän maria, TIITTTUUUT


trötter

sitter nu och tittar lite på tv och äter frukost. mysig natt med ett fyllesamtal inblandat, haha.
idag blire en chill dag, städa lite , plugga lite ,
sen blire fixing time och party ikväll .
and i got a feeling, that tonight's gonna be a good night.


GAAH-ett gäst inlägg

Tjennnixen bloggen! sitter i soffan med Marjja och väntar på idol som jag inte tittat på en enda gång.Hon "diggish" Eddy tydligen.Marjja flätar sitt gyllenblonda mörka hår och jag gillar det faktist. MARIA gillar inte min musik smak och tjatar att jag ska byta låt hela tiden. Jag gillar Robin Bengtsson och hon diggar Elvis.
 Hennes bror kom nyss över och ska kika på bandy. Vad fan är bandy? inte ens sport för fäääään. lägger upp en bild på den ända bandy spelaren jagvet. Väldigt hård sport!!!

Pirre "capitano" Roos.  till höger.




Mr P

undra om jag någonsin kommer nyktra till

SINNES va snygg max vad idag i ida-marias glasögon.
skönt med helg. tog en snabbis på stan med frida och rebecca efter skolan. köpte ett hårband och tre armband till morgondagens partey.
ikväll blir en lugn kväll , middag , film , of course idol . med väldigt trevligt sällskap. fredagsmys helt enkelt.
ska snart ner och inhandla kvällens mumma.
B E A UTIFUL


palla rubrik

det är morgon, det är fredag, och det är teori. domarskap. yey (?)
det enda som gör att man har bra humör är att jag har frida bredvid mig och att det är hleg om exakt 6 timmar och 18 min.
HEJSVEJS

med det säger jag godnatt

efter dig,
för mig,
för dig,
undrar om jag någonsin kommer nyktra till någon gång
med dig

hockey (?)

mysig fika med mina bästisar och nu ska jag snart iäg på hockey med ebbi och mina pojkar max och gustaf.
ha en bra ikväll , imorgon äre fredag ! NICE , FREDAGSMYS


sovmorgilicious

Überskönt att få sova ut, men lite irritation vare på morgon när mobilen vibrera ett antal ggr, vem FAN är vaken tio i sex på morgonen? jo den som inte ens gått och lagt sig än.. (?) ska fan börja stänga av den helt och hållet om nätterna, eller iaf när jag har sovmorgon.
två timmars skola idag och sen fika med mina favoriter; S och J på whyne's . det kommer bli dunder, saknat dom båda två hur mkt som helst.

lugn kväll utan plugg förhoppningsvis.
ha en bra dag! , det ska iaf jag ha!


dagens i-landsproblem..

.. ja dagens i-landsproblem var inget svårt val. stackars bonden eller lantisen eller jag vet inte vad med namnet pontus är TVUNGEN att sova borta pga att bussarna är förjävliga eller rättare sagt osynliga till rasbo. det är hemskt, tårar rinner. VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG ?!


hepp

sirius vann med 3-1 , härligt härligt ! satt uppe och värmde mig i speaker båset andra halvleken. NICE
sovmorgon till halv ett , DUBBELNICE
natti

bandysällskap

och nu har jag fått med mig min underbara vän gustaf på bandy också !
han kan ju glömma att han får tillbaka sin tröja, muhaha


haha cool kille

sirius-vetlanda kl.19

kvällens planer ändrades totalt. nu blire på med vinterjackan, stövlar, halsduk och vantar.
ner på studan och heja fram sirius mot vetlanda.
HEJA SIRIUS
får vara en liten inside information åt papi som ligger hemma med hjärnskakning (?)


vad gör man nu?

och helt plötsligt försvann allt.

hard work work

finns det någon tröttare än mig idag ?
tvekar starkt på det. har redan ahft två lektioner, nu äre kort lunch innan jag ska lägga mig i soffan.
idrott och natur, sista lektionen innan provet, så de blir till att jobba HÅRT. hard work work.
passa min baby i eftermiddag och sedan träning ikväll , great.
pöss och hej , snygga tjej


hot

22.49

yoga var speciellt men väldigt skönt. flippan och jag träffades en stund innan och låg på golvet i omklädningsrummet med bena upp i vädret och pratade om livet. mysigt.
nu ska ja sova så jag orkar upp till skolan imorgon. ska ha en nice prat imorgon , ligga på en soffa och prata om livet, skolan och prov. låter det lockande ?
natti !

musica

mördartisdagen blev ganska chill ändå , fick sluta tre timmar tidigare så jag och maxen åkte ner till stan och satte oss på wayne's och pluggade naturkunskap hela eftermiddagen, gurri kom förbi en stund också. en mysig eftrmiddag förutom en insident som sänkte mitt humör för en stund.
efter att vi pluggat i tre timmar så skrek våra magar efter mat så maxen bjöd mig på jalla. träffade på tre tjejer där som jag inte träffar alltför ofta, synd eftersom dom är störtsköna allihop.

nu sitte rjag och småpluggar lite och väntar på att flippan ska ringa. vi ska nämligen iväg på yoga ikväll. jag, fille, anna, joanna och frida ska försöka få lite harmoni i kroppen. fotbollsbrudar hela högen, kommer gå bra.
nu ska ja lyssna vidare på min myslista på spotify; lars winnerbäck, melissa horn, håkan hellström, matt nathansson, joshua radin, james morrison, elvis . så ska ja dregla till aexander skarsgård under tiden. wihi , min man


fotboll

gett upp pluggandet för en stund och kollar på fotbollsgalan. och de rysningar jag får när de får priser och visar hur fint man kan spela får mig att förstå hur mkt jag älskar att springa efter en boll.
kärlek helt enkelt

måndag förmiddag

kul att dra sig upp ur sängen och släpa sig till skolan och märka att läraren är sjuk så att man har håltimme till klockan ett. kul att vara i skolan två timmar för tidigt.
sitter och chillar med mina kära klassmates; julia, ida-maria och aylin i biblioteket.
sen äre träning , och plugg ikväll . FEELS GOOD
pöss

puss och godnatt

Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären

Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna

När du låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet

Allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
(men vad behöver vi
egentligen?)

Jag vänder mig om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det..

lassemys på en söndag


söndagsmys

dagen har varit cool lugn , huvudvärken har släppt och det är ju skönt.
ligger just nu och väntar på att maten ska bli klar. middag med brori på besök. indiskgryta ståre på menyn.
kvällen ska sedan spenderas framför tvn med änglar och demoner på rutan och självklart kommer det finnas tacodip, chirre och cola vid min sida. DIGGERI


farsdag

ont i huvudet , tungt , sjukt trött , så känner jag mig just nu .. kom inte isäng förens vid fem inatt, men kvällen/natten va trevlig. kom inte till alla ställen jag skulle egentligen , men så kan de bli ibland!
var tvungen att dra mig upp ur sängen vid halv elva för att åka hem till farsdag-fika med familjen. min pappa är ju en sån bra pappa att självklart ska han få ha en egen dag!
tur att det finns gentlemen som kan skjutsa.
de blire en familjedag, med lite plugg om jag orkar.
thankyou and goodnight!

party hela natten lång

myskväll med min kära anna igår, sen upp och gymma idag med anna och flippan . pumpa pumpa!
sen så åkte jag och anna ner och köpte lösögonfransar som jag ska ha ikväll . första gången jag har det , och om man frågar mig blev det jätte fiint !
nu taggad jag som tusan för party hela natten lång. först klassfest , sen dra vidare och möta upp mina tjejor och sedan dra vidare till nästa partaj. NICE , PARTY PARTY

sover hos fridis . så ha en bra kväll , det ska iaf jag ha !
BYEBYEBYE

6 november 09

@ annas place for the night. ÜBERBRA !
chillerill med idol , kladdkaka, vindruvor och cola . mumma !
SPOTT


tråkbråkstråk

när jag vaknade av att mobilen vibrerade imorse och jag tittade på klockan och den visade 06.25 ?! vad är detta ? jomen det var lilla wintern som ville vara snäll och väcka mig . kämpade mig iväg till fotbollsträning i den mysiga VINTERKYLAN.
nu sitter jag och har allmänt tråkigt med min fotbollskolega johanna, eller som hon kallas JO. snart äre spanska och det gillar vi ? eller inte . skönt att det är fredag iaf, ett plus i denna värdelösa verklighet. depp ? pepp ? stepp ?  jamen alldeles riktigt på den. pen, sen . glen ! alla heter ju glen i göteborg .
aa , så tråkgit har jag.

vaccination in tha house..

.. jag de e tydligen de nya utrycket, eller iaf enligt en tjej i 13 års åldern (?) på bussen.

händelserik dag;
terapi?
överfallen av djungelapor på bussen
stantrip med joffie
städa lägenheten
PLUGGA


och vad händer nu ? Jo eftersom gurri ska vaccinera sig klockan halv nio blev det inge mammas pojkar med honom, men ska mysa ner mig framför en film och bara njuta av att imorgon äre fredag .. fredagsmys alltså . NICE

ciao !

08.42

godmorgon spanska steg fyra!
projektarbete here we come!

22.47

hej på er kvällströtta!
dagen har vart jobbig,
det enda + var att gurri var på speed humör på whyne's
har pluggat nu i timmar,
nu blire dusch, sen..
studera mera!
gonatt på er!

plugg, fika, jobb , plugg

fick tillbaka spanska provet idag, pain.
har dunder mycket plugg just nu men hann med en fika med mina kära pojkar max och gustaf. j to the oanna hängde på en stund också. gustaf hade über mycket energi , så skratta en del ,

nu blire iväg till jobbet , kommer väl hem vid åtta igen , och vad händer då ? jo PLUGG :)
så puss och gull


annas dröm man


kaos, storseger och dh

herregud är det enda jag kan säga efter mötet. totalt kaos, slutar med att en spelare springer ut och gråter och en annan fd tränare skriker till en annan man att du kan gå ut och cykla! får höra mer nästa vecka.

efter skolan så pkte jag hem och de blev lite ändrat , anabanana kom förbi istället innan mötet. mys med ljus och musik.

nu blire dh efter storseger för sirius , grattis pappa!


HEEJHEEJ


OKEJ, jag kmr inte våga ta vaccin mot svinis, biverkningarna på vissa människor är ju sinnes !
 
dagen pluss går till min mamma som lyser upp allt i min omgivning , dagen till ära så fick jag ett sms med medelandet att jag fått mat och busspengar, och eftersom jag är luspank fter min shoppingrunda i sthlm förra veckan så skrek jag av glädje !

hämta ut stövlarna och fylla på busskortet efter skolan , sen hem och äta middag med joffefin , sen äre möte med laget. hejsvejs !

träning

känns riktigt skönt att kunna träna igen , dunder faktiskt . fast kondisen måste man ju jobba upp efter en så lång sjukperiod. men det kommer . inge plugg ikväll , eller jo min jävla engelska bok . ibland vill man ju nästan skjuta författaren för att han skrev boken. BLÄ.
lagar mat just nu , som vanligt är man ensam hemma , ena jobbar, andra bandy , vilket härligt familjeliv vi lever om vardagarna . :)


kroatien 09


rip mina älskade converse

lider av depression.. ngn tog mina älskade converse igår. mytt rum är fyllt av pölar efter mina tårar, finns ju knappt i min storlek , eller aa hur svårt som helst att få tag på. snart åker väl rakbladet fram, eller så kanske joffa kan lacga sin snara.
nu är farmor och mormor här , diggar dom två . det blire lite familjemiddag/mys ikväll . känner att jag behöver det efter denna helg . försökt plugga idag . gick ju åt pipan.
sen blire att somna framför djävulen bär prata . skönt att man börjar halv elva imorgon iaf, ünderbart

jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns



b-dag

sitter i sängen och försöker plugga , men det går ju inte så bra om man säger så , är ju inte piggast i världens just nu. och inte mitt huvud heller. 
gårdagen var skit kul , fram tills jag märkte att ngn hade tagit mina älskade converse .. så var tvungen att åka hem i baa strumpor .. , men när jag är på väg ut tillt axin dyker käre anton upp från ingenstans och så gullig att han bär mig till taxin så jag slipper gå , det kallar jag att vara en gentleman . kom väl hem runt halv tre, tre ngn gång . men förutom att ngn är ohederlig och tar mina skor var kvällen kul.
nu ska jag plugga infolayout , prov imorgon som jag inte ser fram emot för fem öre , sen blire att läsa engelska boken , kommit en bit nu  , wiho .
ikväll blire familjemiddag efter brors match .
tjollahopp !


RSS 2.0