oh så skjutts in i ugnen

ovärd dag att ens finnas till , inte fått ngn nytta av den alls. sommar kom nu snällaaaaaaa



yess

riktigt jävla irriterad , skrev ett lång inlägg om dagen som varit och när jag var klar så försvann det! AHH , lack jag blir. ba att börja om igen. -.-

miss stephens oh jag jobbar tsm på bilden, popkonst är temat och vi håller på och gör om britney spears till en popkonst tavla. =) får se hur de går . höhö'
mormor kom oh fikade på eftermiddagen och som en liten överaskning hade hon med sig ett par fin fina örhängen till mig från Lantzarote ( fel stavat, i know)

fick just veta att grejerna från HM-katalogen har kommit ockås . weii =) mamí hämtar dom när hon kmr från jobbet,.
kvällsnöjet blir att krypa ner under täcket och njuta till en bra film .  myyss
Pusss


pay back time bitcho

fy bubblan

detta jävla gymnasieval. så jävla svårt. hjäälp mig ngn !  tankarna är huller om buller  i huvet, oh inget faller på plats för vilket som är bäst för mig. fyris, thorén, celsius elr de där nere i växjö ? ingen aning. hjälp hjälp hjälp. kan man inte bara få slippa de här valet så att de bara fanns en skola med en utbilning ? =) de bangar inte jag på iaf!

tydligen är jag kaxig också , iaf enligt en lärare i gränby"usch"skolan. fattar faktiskt inte. är det lille josefine som fått mig att bli en bitch mot lärare också ? (; det kan man ju undra .

nu har det gått exakt 3 veckor sen operationen , så nu äre bara 3 veckor kvar till fotbooolll ! <33
har inet ätit så värst mkt idag , skit ont i tänderna. stckarsstackars mig, jätte hungrig men blir inet mätt på all denna yougurt -.-  need foood.

hejssvejs på er sötnosar


vill du komma oh tuffa på mitt tåg ? (;

tandställningen inne , uppe och nere nu. fy bubblan. det enda pluset i det här är att det blir finare sen.
var med min söta saris efter skolan och sen.
tittade jag på flicksen tnär dom träna, mkt utan boll. mer fysliknande övingar.
jag diggar ögontjänarna joffas och elinas stil assoow. träningen blev mkt roligare när man fick titta på dom stollarna.
sarisen hade glötm skorna hos sin moder så det blev styrka brevid för henne, men mig som diktator =) hihi.
nu blir kek, mumsmums.
see ya

´älsklings saris slår till igen

sarisen håller på att prova en systers parkas för hon funderar  själv på att köpa en till sig själv. honpular oh håller på i kanske fem minuter , går iväg oh kommer tillbaka.

sara: asså , maria är jag dum elr är det nå fel på den? 

 hon komme roh visar att hon inte kan stänga den.

jag: men ohh, (tittar på henne oh börjar garva)

sara: vadå ? , va skrattar du åt ?

hon tittar fundersamt ner på parkasen och efter en stund.

sara: men vadå , är den ut och in ?!

jag: japps (fortsätter garva)

image9
ibland äre skoj med puckade vänner :)

weekend

sköönt med helg. eller rättare sagt underbart ! och äntligeen är den hemska uppsatsen inlämnad , jag trodde de skulle va frid oh fröjd i livet nu. men nejnej. alltid händer det ngt. man blir så jäävla arg ibland att man bara skulle vilja döda ngn. kan inte alla ba lära sig hur man beter sig. usch på er! LÄR ER.
jag oh saris har myspys kväll med let's dance och annat myyss. karl-petter är den stora favoriten fortfarande, <33
imorn ska ja få simma ! , äntligen ngn trääning , jiipppii ! kommer trivas som en lite fisk i vattnet :)

pusshajs

måste bara påpeka att idag var första gången på länge som jag fick höra ngt av en person som gjorde mig riktigt glad. orden gick rakt in i hjärtat dt ska du veta. du betyder' <3

in loveee

kärkärkärkärkär , shit va ja är kär . i tre personer också ! var på öppethus igår på thorén. danny, erik och mattias var där och sjöng. innan var ja mest skeptisk till att ens gå dit. tycker det är mest överdivet egentligen att vara kär i en idol. mest fjortisaktiskt om man frågar mig. men när jag väl va där . och kramades och fick till och med en puss kinden ! :O  då blev jag kär på stört ! sååå sjuuuukt fina oh mysiga dom vaar. och att dom kan sjunga är ju inte fel de heller (; sov otroligt gott inatt när jag väl somna , det tog ett tag ska jag säga. ens tankar om saker kan slå om på 1 sekund.

idag vare skolan. var på stan en stund efter med joffa, elina och mr. pv.  var sjukt trött och väntade mest på att pappa skulle komma så han kunde gå med mig och köpa skinjacka som har lovat mig efter att han förstörde min favorit tröjja i tvätten igår. men trevligt sällskap gjorde mitt på lite bättre humör iaf. =) måste skriva klart äckeluppsatsen idag =/ . så kvällen blir till att plugga , fast ja såp gärna vill se sverige spela handboll, menmen ibland måste man ta sig i kragen och verkligen plugga.
Tjohejs


:)

skippa kryckor idag ! :D   visst, hade lite ont då oh då. menmen de går väl över.
kvällsnöjet blir plugga, plugga och åter plugga =/ wish me luck'
byebye

hard work work

Helloow,
tog bort dom äckliga stygnen idag hos skolsyster. läkarn hade tydligen gjort de så fint att det var svårt att ta bort dom. det gjorde lite ont bara därför.. menmen , nu är dom borta iaf , och nu äre bara att vänta på att det ska läka helt innan jag är fit for fight . =) 4 veckor kvar..
annars inget speciellt idag. var en liten stund med parkis på stan, shit va länge sen man va med honom! <3
brori hämtade mig från stan oh sen dess har de bara vart o.c och pluggande. har jätte mkt att göra tills fredag, en biologi uppsats som verkligen inte är lätt ! ligger efter alla andra bara för att jag var hemma. fick liksom anteckningarna idag .. så pluggapluggaplugga är det ända som gäller ikväll. även fast jag bara brukar kunna plugga ngn timme innan jag lägger ifrån mig böckerna elr somnar så ska jag klara längre idag, det är ett måste!!
ibland funderar jag på att bli politiker och göra så att inte eleverna i skolan ska ha så himla mkt att göra hemma. man får ju inegn fritid när man har mtk prov och inlämningsuppgifter. hjälp mig!
nej men nu har jag vart ifrån böckerna alldeles för länge. back to work'
byebye

i'm been dreaming of a true loves kiss

gårdagens kväll var urmysig. var med martini och vi åt först en gromé middag på donken och träffade empo, lisa och linnea där. så vi satt och tjattra lite med dom innan vi var tvugna att ta oss till bion. vi såg den "otroligt bra" filmen Förtrollad. vi garva oss mest igenom filmen och undra va fan vi gjorde där, den var alltså skitdålig. :P gick hem och hann precis klart med vårt nyttiga tillbehör innan Catwomen började. riktigt bra film ! hon är min idol. spela lite guitarr hero innan vi gick till sängs. =)
gick upp tidigt imorse för min lilla älskling folke kom till stan idag, så jag åkte till min syster och träffade honom där. han har vuxit jätte mkt sen jag såg honom sist och han blir bara sötare för varje dag. <3

saknar verkligen att träna! vill träna nununununu. hur fan ska jag klara mig i typ 4 veckor till, helt sjukt. håller på att bli galen! så fort jag får börja rehabilitera kommer jag köra som tuuusan. saknar det verkligen !!
min broder är och spelar match just nu, han kommer väl hem skit sur sen eftersom att laget han spelar med är sämst. fattar inte varför han spelar i det där. :P men avundas honom ändå , han får ju iaf träna. vill ocksåå!
resten av dagen blir väl att börja plocka i rummet. flyttar ju snart. äntligen! och vi ska ge bort mina möbler för jag ska få nya, så måste börja plocka ur dom. jätte skooj!
kiss and goodbye


karl-petter <3

bloggvänner =),
Var i skolan idag igen, inte lika roligt att gå dit idag som igår , menmen. måste man så måste man. -.-  vi ska ha ett träningspass för sjuorna i skolan , fett kul ! ja och julia i min klass blev ett team och vårat tema var : nick. eftersom ja tycker det är skit kul att just nicka så blir det säkert nice. =)
annars var det en rent ut sagt boooring dag. fick dess utom veta idag att vi inte ska byta schema med den andra español gruppen , så vi kommer sluta halv fyra varje fredag ! SKIT KUL .
och natuligtvis, mitt i denna ljusa dag så bråkar jag med min bror. för första gången på otroligt länge. inte alls kul.. men det var han som gjorde fel , inte jag , så efter kanske en timme när vi väl kommit hem så sa han förlåt innan han skulle ut på fest. så nu är vi vänner igen iaf. <3
lets dance kväll ikväll ! tycker att bonden karl-petter är så jävla underbar!. och hans sköna värmländska gör ju inte honom sämre heller. så vi får se hur det går. håll tummarna för honom!
see ya



här får ni en bild på proffset ;P


miraklet

  
      

min syster har fått barn och den lilla krabaten fyllde 2 veckor igår. Stort grattis'

tar mig friheten att lägga ut en bild på utsökta adam brody

världens snyggaste man

skuulan

Första gången på vääääääääldigt länge som jag såg fram imot att åka till skolan när jag vakna imorse. =)
otrooligt skönt att träffa klassen igen, och konstigt nog hade jag inte så himla mkt och ta igen som jag trodde. ngn hemuppgift men inte så mkt mer. sooft' . det var inte direkt en händelserik dag , förutom att några hade haft kul och tänt eld i en papperskorg så brandlarmet gick, vääldigt roligt och kämpa sig ner för trapporna med kryckor. man får ju inte åka hiss när det kanske brinner juu. och självklart när min klass kommer ut på grusplanen (sist av alla klasser) så skulle vi direkt börja pallra oss in igen , för det var ju ingen fara. Är det så jävla kul att tända eld på papperkorgar ?
matten var inte direkt en lektion utan mer som en syjunta där vi satt och prata skvaller och annat skoj.  =)
var på stan en stund med söta stina åhlander och sen var det hemgång. "mysig" pluggarkväll va vad som väntade.
dadí gjorde vofflor när jag kom hem ( efterlängtade! )
jag bestämde mig för en grej igår, att nu ska jag bli duktig i skolan. tog tillochme med mig ett block till skolan så jag kunde skriva upp alla saker som jag låg efter i , så jag kunde ta igen de nu på kvällarna när jag inte kan göra så mkt annat än vila. var så stolt över mig själv när jag tog fram blocket till första lektionen, självklart nu när jag bestämt mig för detta så hade inte alls mkt att ta igen. så den duktiga maria får visa sig ngn annan gång.
har redan gjort det mesta av det jag låg efter med (helt otroligt, var borta i 1½ vecka och hade ändå inte alls mkt att ta igen), så har bara en uppgift kvar, men så duktig som jag är glömde jag antekningarna i skolan så jag kan inte göra det ikväll. får ta hem det imorn helt enkelt.
iaf så förändrades min pluggarkväll till en myysig filmkväll istället. inte för att jag ngt imot det direkt =)
Byee

the first time

Har bara vart hemma idag, precis som dom flesta dagarna sen min operation. kollat på alla filmer jag har oh har inte mkt alls att göra längre, så bestämde mig för att starta en blogg. :)
förut tyckte jag det var skönt oh bara vara hemma sjuk ngn dag lite då oh då, men nu när folk frågar va ja har gjort under dan oh bara säger oohh va skönt att bara slappa. NEJ vill jag nästan bara skrika. såå booooring oh bara ligga hemma i soffan hela dagarna. usch oh fyy ! 
imorgon ska jag till skolan, det har jag bestämt mig för , skitsamma om jag har  ont. får väl ta några extra piller så att de lindrar smärtan. har blivit en riktig knarkare på gamla dar , haha. ; )  saknar min klass ngt otroligt nu. har inte vart i skolan en hel dag sen innan jullovet. :|  9F lätt den bästa klassen i gränby! tyvärr så har ju rami slutat "/ . klassen är ju inte den "riktiga" klassen utan honom, hoppas han hälsar på ofta. =)  ska bli ett skönt återseende tomorrow iaf.
men nu ska de bli en film som faktiskt går på tv så den har jag inte sätt på ett tag.
                                                                                                                                                                                                   bye

 saknad'


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0