första dagen utan medicin , de ska vi fira

de blir iväg på ståhejj ikväll med ett gäng härliga brudar , två av dom kikar förbi hos mig först . ha en bra kväll allihop!


e

gick upp åtta imorse, hur trött som helst släpa jag mig till årsta där min lillgrabb väntade på mig , vi sov båda två tills hanna kom hem igen så det var inge jobbig tid med honom inte, haha .
har myst med honom hela dagen . världens finaste .
ikväll blire iväg på såhejj , trevligt trevligt . ska försöka plugga lite infolayout och läsa engelska boken nu på dagen , får se hur det går...


:)

idol , vin , mys , tidig säng gång . puss

friday I'm in love

har precis läst 100 sidor i en bok som jag inte förstår ett dugg av , lyssna på handlingen ; de finns en snygg stad och en ful stad , när du fyller 16 får du genomgå en skönhetsoperation och först då får du flytta in i snygg staden , vad är detta ? och vad har författaren för fantasi ? plus att hela skiten är på engelska , dööö engelska dööö ,
 KAN DOM DO.

ska strax ner på stan och käka med mamma , blire en tacotallrik på alhbergs ? ja tycker de låter bra iaf, sen blir förmodligen hem till bäste vän och kika på idol med några till . tidig säng gång ikväll , sov alldeles för lite inatt pga av enn gullig "liten" hund .
men nu ska ja pysa, BYE


@ joffa

kvällen ifår var supermysig , sara laga en urgod kycklinggryta , sen blev de notting hill och vingar av glas . mys är det rätta ordet ,
vaknade vid halv tio av att sigge försöka sno min madrass , men jag var stark oh knuffa bort honom ,
vi gick upp för ett tag sen , och har precis varit ute på promenix med siggis , det blir en chill dag @ joffas place , sen hem och kolla på idol och annat med vänner ikväll . CHILL


29-10-09

så då var dagen planed. ska snart ner och fika med maxi , sen hem till jopoe och ha myskväll där med mat, film och gott sällskap. det är min dag/kväll/natt.
idag är det nya kjolen, nytt naglack och ny väska som gäller, wiho . há hó hí hé

see ya , wouldn't wanna be ya

kül

random grejer  , okeeeeej .
ska ner till stan sen men först äre lite engelska plugg som gäller, kül !


slitenbrud.se

ligger i min säng helt död och tittar på fråga olle dokumenträen ,
dagen har varit bra , fick med mig en del fina saker hem :) en väska, en väst , en väst tunika typ , en kjol , en blus, skärp och naglack i min favorithöstfärg . så de va nice .
åkte nästan direkt ner på studan när vi kom till uppsala igen för möte, kom hem vid halv nio , då blev de kebab och sen chirre och dip till persbrandt . skön men slitsam dag , ska sova snart tror jag , eller iaf mysa ner mig framför en film , de e de ena jag gör nu när det är lov känns det som , haha . men de diggar vi ! bara tre dagar kvar på medicinen nu också , YEY


sthlm

idag äre en heldag i sthlm med mamí som gäller . shopping shopping shopping


desperate och levande ljus

SÅ SKÖNT att ha en kväll hemma helt själv och bara at det lungt, ska sova tidigt idag hade jag tänkt , eller iaf före tolv . sla vara fit for fight imorgon för en hel dag i sthlm , shopping på schemat med mami , vi har alltid en dag i sthlm varje höstlov när vi shoppar, det är nice. desperate houswives på tv nu , bästa programet som finns? JA, UTAN TVEKAN.
nu ska ja titta vidare, sen tända ljusen i mitt rum och mysa ner mig framför en film , låter de mys ? jamen de tycker jag.
puss på er

grease

nu va man ensam igen , flickorna har varit på sitt bästa humör och vi har varit i grease-landet idag , dansat och sjungit greaselåtar , men dit gillar vi !
kvällen blir lugn , får se om jag till och med stänger in mig själv på mit rum och bara ta det lungt utan n själ i närheten . vi får se hur det blir :)
see ya


våga kämpa

vaknade av att anna låg och blåste mig i örat . . inte mysigt ! hon skulle iväg och träna , duktig tjej . hon kmr tillbaka om en halvtimme ungefär , och fille kmr ngn gång där också . då ska vi chilla hela dagen och bara ta det allmänt lugnt, sköönt!
en hemma dag med vänner idag , sen dh ikväll . kan ju inte bli bättre . PUSS


buäää

kollar på film med anna , "jag vet vad du gjorde förra sommaren" , fy fan vilken mes jag är , så äcklig film ..

annakväll

kom hem nyss, de blev en klänning , ett linne , en väst och en übermysig mössa . sen har jag tittat ut lite grejer som det blir att inhandla på onsdag i sthlm . nice, vid tre kom maxen in och först tog vi en fika, sen drog vi vidare och åt middag och köpte en tröja till maxi , nu chillar jag lite medans jag tittar på mina inköp och om ett tag kommer anna hit så ska vi mysa ikväll . NICE.
puss


AHHLSSDHAD

stressig morgon , en hemsk del var att jag råka hälla fil i mitt te .. lyckat? NEJ .
nu ska ja ner på stan med världens bästa josefine .
CIAO!

elliot

älskar min lillgrabb , att se hans glädje i ansiktet när han ser mig är underbart . myst med honom hela kvällen och snart kmr maria förbi. mariax2 , siitbra


sis

efter att varit med granati en stund på stan så var man en jacka rikare, det är alltid trevligt , en mossgrön fjällis , nice . nu ska jag iväg til syster , myss

13.30

idag är en mammapappa dag , ska till syster sen och bara ha myskväll med henne, lillgrabben och petrus. en skön söndag helt enkelt.
peace out!


25/10-09

dagen blev att först vara ute i tjottaheiti , sen åka till maxen , vi käka på resturang, köpte chips och dip och mös ner oss framför två komedier som man inte sätt på länge , men in black och dum och dummare . riktigt nice kväll eftersom båda två var trötta som jag vet inte vad . åkte hem så ja va hemma för en stund sen , inge sent idag inte . skönt att få en extra tmme att sova inatt också , wonderfuul . nu äre lov och jag ska vekrligen ta igen mig , så jag kan komma tilbaka starkare än någonsin efter min typ tre, fyra veckors långa sjukdoms period.
dröm sött!


-

det är alltid så tråkigt när någon i ens närhet , familj eller vänner går bort utan att man ens fick säga hejdå. vi hade många fina minnen , vila i frid

godnatt

nu har precis mina kära vänner rört sig hemmåt , en mysig kväll med mkt prat , gruppkramar och hela köret . ni är bäst , det vet ni.
nu ska ja sova , upp imorgon och ner på stan med favoriterna. mkt s och j tid nu =)
godnatt!

victoria secret

gulungen kom in med en victoria secret påse med världens bästa hudlotioen , trosor, läppglans och läppbalsam . hon är bara för bäst , jag och sara skreeeek så mkt att ingen i kvarteret kunde sova .

PERFEKT

äntligen fick man vara ute i civilisationen igen , fast gick bara på en lektion sen åkte jag ner på stan och träffa gurri , sen kom maxen och jolle , martin , ebba och samuel ramla också in . trevlig eftermiddag , men är riktigt avis på gurri och ebba som drar till egypt imorgon .. inte okej..
alldeles strax ska jag gå ner till willys och möta upp mina bästa vänner och handla middag , vi ska ha en riktigt myskväll , med idol , tacos, chirre, dip , cola , godis och jag allt som man kan tänka sig . en perfekt kväll enligt mig . ha en bra kväll !

frågan är... hur hände detta?


sjukling

börjar få i mig lite mat nu iaf så det går åt rätt håll . vakna för en liten stund sen och fick precis i mig lite frukost , kollar på tv och bara tar det lungt, får se om ja tar mig till skolan imorgon , ska iaf träffa gurri en kortis innan han åker till egypten , man vet ju aldrig , han kanske blir såld för ett visst antal kameler (?) . sen blre joffie och sara på kvällen.
nu ska ja sov vidare . pys

sjuk..

tillbringade sista timmarna på sjukhuset igår , jätte kul . en av tusen får halsfluss igen, och ännu värre , på så kort tid, och jag är den lycklige ..  så ligger hemma och sover hela tiden , sov till två idag , helt sjukt hur länge man kan sova . har inte ätit ngt på över ett dygn heller , fy fan vad jag hatar det här ..
joffie kmr hem idag , underbart , men får jag träffa henne ? nej .. får inte umgås med människor på några dagar .. åh vad jag älskar mitt liv , eller ?

20.45

nu äre ugly betty sen DH med mami, mer än så ? nej , sen blire sova . jag är sjuk igen .. vad vill världen mig?

natti

mår inge bra, provet gick åt helvette också , nej nu ska jag hem och sova ..

puss

på fotbollen fick jag är bra besked , alltid skönt när det händer ngt som gör att det känns mkt bättre .
blev kebab hos min kebabgubbe till middag och nu äre plugg så det står härliga till . ja ska få bra imorgon , jag fattar inget nu , men efter att ag är klar , ska ja kunna allt allt allt .

åh vad ni är bra

om två dagar kommer min joffie hem , saknar henne ngt enormt <3


skolan suger

skolan suger så hårt . varför går de så många på cellan? alltid behöva se dig, hur ska du då kunna försvinna?
företagsekonomi suger också , prov imorn , kmr gå åt helvette , precis som allt annat gör just nu . skolan är ju bara sämst . tappat suget totalt, de suget som du gav mig, blir direkt hem och plugga efter fotbollen, fotboll är de enda jag kan göra då jag slipper tänka, då försvinner allt, oftast iaf . men du är ju alltid tvungen att gå förbi när jag tränar . svårt att hålla fokus då. nej , ska dränka mig i plugg . då kanske jag kan sluta tänka

I

All this pain I'm going through
It's killing me, can't you see ?
I remember all the nights
When we were flying' through the stars ...

Don't you know that my heart
Is so emtpy inside and it's calling for you ?
Now I drowned in the dark.
Can't you see your my light ?
I'm missing you touch ...


I'm not the same without you


kväll

efter att ja fick köra en cykeltur lika snabbt som världsmästarna så har jag och maxiboy har pluggat nu på kvällen. nu kollar vi på gg och sen blir väl ngt annat skoj , maybe vem kan slå filip och fredrik? tacodip och chirre självklart !

trött

kom hem runt fyra inatt och försökte siva till tolv , men en jobbig jävel skickade sms från klockan halv elva så det gick ju åt pipsvängen.. städa lägenheten och plugga äre som gäller idag .
tjollahopp !


l ö r d a g k v ä l l

åt precis middag med brori , sen ikväll blire partey !
ha en brao kväll .
peaco out !


min bästa sara , så sjukt vacker tjej . älskar dig


pluggdag

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?

K A O S

.

tacos

kvällar kan ändras snabbt , nu blire tacos med mami och bror och sen salabacke.
freeeedagsmyyyyyssss

:)

fredags mys

skolan var pisseriss, maxen va dryyyg idag och skolan va allmänt jobbig .. men sååå sköönt med helg ! nu chillar jag med maria och ikväll blire martini för hela slanten .mysmysmysmys. saknar den tjejen.
 pappa är i sandviken på worldcup , de har vunnit de två första matcherna , så de e niiice !
nu blire chill och sen middag med mami och bror


chillkväll

eftermiddagen och kvällen var nice, jalla och massa tjatter med min favorit sara , sen mötte jag upp ebba och gustaf en stund på whynes innan de blev hem till gustaf ör han skulle käka innan de bar vidare til mig där vi allmänt bara chillade och kolla på tv . inge plugg ikväll skönt.
nu ska ja faktiskt sova , tidig träning imorn så ska försöka ova mkt och djupt.
nattinatti på er!

<3

you thought me to be the one who loves you

remind

spanskaprovet gick ju som de gick ,ja hoppas att jag klarar det . sitter på idrottsmentorn och pratar om ätstörningar , hatar de där . hatar ätstörningar , hatar att inte kunna gå upp i vikt.
fika med saris efter skolan , åh va ja saknat henne . myspys

rihanna


Excuse me
I really didn’t mean to ramble on
But theres a lot of feelings
That remain since you been gone
I guess you thought that I
Woulda put it all behind me
But it seems there's always something
Right there to remind me
Like a silly joke
Or somthin on the T.V.
Boy it ain't easy
When I hear our song
I get that same ol feelin'


onsdagsplugg

tog en välbehövlig sovmorgon imorse så hoppade matten, det snöade ute .. inte kul .. det enda positiva med det är att snart får ja åka skidor. gjorde inte så mkt på lektionerna, mest repetera och jobba på arbeten . på idrotten hade vi pump . jag blev träningssugen och tog lite tyngre vikter, men det kändes efteråt . fyy faaaen va ja har ont i kroppen, men de e sköönt . då känner man sig duktig :)
åkte direkt hem och börja plugga , det är det som gäller idag . ska snart ta ett break och äta med papi på korfu . mys, sen blire hem igen och fortsätta .
persbrandt klockan nio . han är så bra


rihanna

I know we haven't spoken for a while
But I was thinking 'bout cha
And it kinda made me smile.
So many things to say
Had da put 'em in a letter
Thought it might be easier
The words might come out better
How's ya mother?
How's ya little brother?
Does he still look just like you?
So many things, I wanna know the answers to

Wish I could press rewind
and rewrite every line
To the story of me and you

Don’t you know I've tried and I've tried
To get you off my mind
But it don’t get no better
As each day goes by
And I'm lost and confused
I've got nothing to lose
Hope to hear from you soon
P.S. I'm still not over you


.

kvällen har spenderats hos gurri med maxi , ebbi titta förbi ocksåå :)
DH for the win

piss skola

palla piss skolan , fick precis tillbaka ett prov som poängen vette fan hur hon räknat och bedömt. hon är körd.
har haft sjukt långa lektioner idag och sitter nu på svenskan och försöker få ihop en redovisining om hålbar utveckling som ja ska ha på torsdag .. efter det hrä rä det 1½ timme naturkunskap , vad vill världen mig ?
stövlarna kom igår iaf, finfina , så dom är på iaf ! skönt att ngt känns bra idag .

efter skolan blire tacotallrik och sen hem och plugga hela kvällen , eller iaf till klockan nio . då äre DH! längtat en vecka efter att få titta på det .

hitta en bild på mig själv för ett antal somrar sen, cool jag é


förebild



jag och gustaf kom på oss själva för en stund sen att vi satt och pratade om vem som var bäst i sängen , superman eller catwoman , vi enades båda att catwoman är det . konstigt hur man kan komma in på diskussioner, ingen aning om hur vi kom in på detta , men ändå . she is hot . de måste ju bara alla hålla med om. ja vill va hon

sing for the moment

när jag titta ut genom fönstret imorse så var det verkligen en dag för jeans, stickad tröja, halsduk, converse och skinnjacka. varmt och skönt var det, men hade velat ha mina vantar också , men dom är på vift (?) .
känns som om jag ligger efter i allt just nu så får jobba sate på varenda jävla lektion.. fotbollen var som vanligt, kan dom inte göra ngt åt saken snart ? men kuul som tusan vare att få träna igen efter så lång tid utan, inte så ansträngande träning men ändå.
nu blire spanska plugg och läsa engelska bok som gäller . godispåsen är självklart trogen vid min sida =)


jag och cornie i kroatien i somras <3


jahapp

ngt du inte visste inte visste om mig:
jag skriver dikter , men ingen får läsa dom.

superman returns

superman returns och plugg med chirre, tacdip och cola. muummmaa


ha ho hi

jordens sötaste tjejer, kmr sakna dem. efter de va avslutning idag så hade vi överaskningen till dem at de skulle få medaljer. och så glada som de blev var ju helt otrligt, ärrvarv, springer snabbare än någonsin bara för att visa mamma eller pappa. och filippa hade gjort en present till mig, så gulligt. en blomma av pärlor. kmr spara den. kmr SAKNA.

mormor gav mig  världens största klubba idag typ , muumma. godisgrisen kmr aldrig försvinna inom mig, haha

nu blir middag med bror och sen filmmys, jo plugg också .. kul . fan att man var sjuk en jävla vecka...

söndag

plugga, knatteskola, plugga, film , sova.
myssss

dansa runt på staan

kom precis hem från gustaf , va först hos maxen och kolla på matchen (sverige suger kuk, lagerbäck borde avgå) med några människor sen när de blev lite för livat drog vi tre vidare till gustaf . trevlig kväll . nu är jag trött. NATTINATT

plugga ?

försökt plugga under dagen och fått en del gjort ändå , iaf till folle kom hit. sen dess har de varit lek och spring hela tiden . haha. gullunge.
ska läsa vidare i boken nu , och ikväll blir fotboll hos antingen mig, maxen eller gustaf, jolle och martin kmr troligen dit vi nu är också. trevligt trevligt
HEJA SVERIGE ! HEJA SVERIGE! HEJA SVERIGE!

max och gustaf kika förbi

nu har precis max och gustaf dragt sig hemåt. dom kika in vid tiotiden. blev först jallajalla, riktigt roligt film ,sen eftersom ana har en BIG day tomorrow så åkte hon hem coh sov , men vi körde vidare med världens bästa film lejonkungen! gustaf har iaf bra smak som håller med, maxen har ju andra tankat. men oj va den filmen är bra!
men nu blire sova , ska va snäll och göra frukost åt mina föräldrar imorn , dom e ju lite trötta efter deras kväll/natt har ju inte varit lugn. så de blir frukost på sängen från deras snälla dotter.
sen ska ja plugga ifatt allt jag missat den här veckan också,
och sen fooooottboooolll på kvällen
. NICE

DARIN

EN NY UPPTÄCKT, DARIN ÄR SNYYYYGGGGGG
XOXO
ANNA OCH MARIA

idolkväll med anabanana

heyyy bloggen , jo jag vte jag har haft det så stressigt idag så har inte hunnit med dig . sorry . . . eller ?
började med att försova mig , YEY . och sen oförberätt prov på engelskan , gick väldigt bra . jamen verkligen .
drog ner på stan med maxi efter och träffade gustaf och vi drog två orginalmål på max, max är bankis så han fick bara en pommes , haha.
sen när vi suttit där ngn timme så letade vi jacka åt mig, men eftersom uppsala inte har några kläder alls, så gick inte det så bra ..  barísta ba nästa stopp och där satt vi och fikade i några timmar till . suupersöta hjärtan på chokladen och latten .
sen sprang vi vidare och fixade några grejer innan de bar av hemmåt för min anabanana skulle komma till mig =)

hon kom för ngn timme sen och bunkrat upp för kvällen . chirre, läsk , dip , godis . ja hela rubbet .
får väl se om de ramlar in mer folk som vill mysa med oss, vi har ju några som är sugna , haha.
anna sitter och trycker i sig godis , jag har bara 18 min kvar innan jag får hugga in . mumma . hatar ina äckel tabletter, men vill man bli frisk , så vill man!

PEACE OUT !

5 månader och 8 dagar

om 5 månader och 8 dagar fyller jag 18 år, sånt gillar vi !
menär pytt på mina bästa vänner som redan är 18 år och är borta på lördag när de e sverige-danmark . en i usa och chillar i vita huset och en i ockelbo och hälsar på kronprinsessans fästman. vart är rätt visan här i världen? huh ? vart tusan är rättvisan?

tack mamma


ibland är mamma snäll , de här saker plus en blus ligger om några dagar utanför min dörr. NICE
fast stövlarna kmr vara svarta och inte bruna, hihi


mammadotter kväll

har precis ätit våfflor me mami . mumma .
nu ska vi kolla på vänner sen så ska vi shoppa lite på nätet , valt ut lite grejer . hoppas jag får allt jag vill ha, hmm fast jag måste nog betala lite själv , men man kan ju hoppas att mamma vill skämma bort sin dotter lite idag . tihi




GG

äntligen känner man sig lite friskare iaf ! blir nog skolan imorgon .
har precis varit på promenad och man känner ju att man inte har samma krafter, men dom är på väg tillbaka. :)
nu blir gossip girl och annat på tv ,


GAAH

när man ligger hemma sjuk så tittar man mkt på tv. det vet väl alla. man ser också många reklamer om och om igen, vilket är självklart eftersom de visas om och om igen dagarna i enda. efter att ha tittar på tv nu i tre dagar i streck och sett alla reklamer som visas på denna tv så får jag bara spader och vill skjuta tjejen i reklamen "telefonjack, nej tack" . hon som verkar total korkad och inte har ngn aning om vad ett telefonjack är och det ändå hon gör är att tugga tuggummi, fixar med håret och tittar med otroligt konstiga blickar åt alla håll och kanter. hon gör mig galen.
tack för mig, nu nu ska jag titta på vänner och sen senare är det oskyldigt dömd. persbrandt , honom gillar jag

haha

You know you are from Sweden when...
you think the best moment in Swedish film history was when Stig Helmer tried to get orange juice from the stewardess call-button.


sjukling





jag vill bli frisk ...

DH

desperate houswives premiären :

  • susan är sköön
  • gaby är lika snygg som alltid
  • va fan va de för grejer den nya grannen hade på ryggen
  • dog susans dotter ??!

jag är förvirrad, men överlycklig att man har ngt att längta efte rpå tisdagarna igen!


...

äckel halsfluss..

josefine

fick precis höra några ord från den hr tösen som befinner sig i USA. fy tusan vad jag saknar henne!


fast att du befinner dig hundratals mil bort så är det som att du är precis brevid mig , sitta och as garva vid msn haha , du är underbar och du får inte göra det vi pratat om på en gång när du kmr hem . jag måste träffa dig bäste vän !


desperate

tänkte gå upp och åka till skolan imorse, men kunde inte . så de var att gå tillbaka tilll sängen. sov till 13 ungefär , sover hela tiden , fattar inte hur jag kan göra det .
idag blire att plugga matte så mkt jag orkar . lägga mig efter depserate housewives som har premiär ikväll klockan 21. MISSA INTE !
nej nu ska jag sova lie till och kolla på ellen , hon är ju så sköön . digg her !
peace out!


<3

fick ett vääldans sug efter att åka upp och åka skidor !


lyssnat sönder den här låten hela dagen


sjuk och saknar bäste vän

japp, sjuk igen . ligger hemma med en sjuklig smärta i halsen , sitte roch tittar litepå skor och jackor på nätet . papi har lovat mig att jag ska få ntt iår , sånt gillar vi !

nu sitter min bäste vän på väg till det stora landet på andra sidan atlanten , hon ska vara där i två hela veckor , fy tusan vad jag kmr sakna henne !

nej men anars idag blire att plugga matematik , mitt favorit ämne ... eller ? sen blire att övningsköra med papo om jag orkar förståss , sen tidig säng gång . måste bli frisk , måste bli frisk , måste bli frisk , frisk!


familjen

ont i halsen, inte bra.. har precis varit och ätit med mamma och pappa på lokullus, har knappt sätt dom på hela helgen så de va mys, nu blr eatt plugga matte och ha ännu mer familje mys med film ,kladdkaka , godis och hela köret . ja vi är tjocka, men vi trivs så ! :)


söndag = trött

kom hem fö ren stund sen , kan väl säga att jag mått bättre.. men kvällen var skoj . lite spårad i vissa stunder haha , men nicenice. nu blire iväg på knatteskolan , älskar de små söta barnen , men mitt tålamod är inte som de brukar var idag.. så vi får se hur det går , sen blire att titta på min käre vän jannica när hon ska spela fjollboll.
i know you love me, xoxo gossip girl


dansa runt på stan


bye !

nu bäre av till gräsö/öregund , ha en bra kväll !

saturdaynightfever

har precis varit och tittat på innebandy med jannica och malin. stötte även på mig grannie och käre vän granati, när vi skulle gå så råka vi se typ några sex åringar om iinte yngre som spela. så sjukt jävla söta ! och deras glädje när de gjorde mål gjorde mig alldeles varm inombords. SÅ SÖTA !
nu tar jag det lungt i några timmar sen får vi se vart kvällen bär av. sugen på att skaka loss för ovanligthetens skull.
peace out

night @ sörndals

haft en trevlig kväll hos anna med en bunt tjejer, gala premiär va temat. lång och kall promenix och bussresa med jannica och malin hem och kom hem för kanske 25 min sen.
nu blire sova och upp igen imorgon för att umgås med jannica och malin. nice
godnatt !

visst är hon snygg ?

thankyou and goodnight

@ ANNA SÖRNDALS HOUSE FOR THE NIGHT


friday, highday

gårdagen var myss på hög nivå , vaknade imorse och hade fortfarande ont i halsen , så de blev at slänga iväg ett sms till min tränare ohc säga att jag inte kmr . det blev sovmorgon istället .
nu ska jag strax åka iväg , ochj det är så skönt att det är fredag!
kvällen ska tillbringas hos annabanana.
puss

kvällen


ikväll kmr mina bästa vänner hit . längtar !


dansa runt på stan

sitter på jordens längsta spanska lektion , fattar nada idag .. har tre jävla lektioner innan luch och jag är redan hungrig . känns bra !
efter skolan blire hem och vila lite innan mina bästa vänner kmr över för mys ikväll . joffie åker till det stora landet på andra sidan atlanten på måndag i två hela veckor .. så vi försöker träffas lite nu innan hon åker . hon kmr ha det skit kul , men jag och sara kmr sakna henne jätte mkt !

det som händer idag , peace out brothers !


RSS 2.0