myspys :)

efter en hemsk skoldag i matan så var eftermiddagen ändå soft. var med barkus och hammarling på stan. först sola dom och sen gick H till mattias och max istället när jag barkus gav oss ut på stan efter ngt att ha på sig imorgon. självklart när flyttgubbarna ska hämta grejerna , så tar dom med sig min väska ockås , med ALLTING i. mitt humör var inte på topp, men det trevliga sällskapet gjorde det ändå bättre. tog med senare till farmor och åt pankakor med the family innan jag tog mig vidare hem till min syster som jag ska tillbringa natten hos. :)
myspys med systeryster är aldrig fel, så kvällen är bara bra. imorgon så blir ett nytt hem jag kmr till och inte det gamla huset ute i uppsalanäs, utan en lägenhet inne i stan. underbart är det enda man kan säga.
men nu ska jag tillbaka till soffan där petrus och hanna väntar.
pusss


WONDERFUUUUL

idag kom de underbara beskedet ! jag ska få börja träna igen , på riktigt ! allt har gått bra med läkningen , så nu ska ja bara träna upp vissa muskler innan de e är fotboll igen . går som på moln, så underbart ! var nere och sprang lite och gjorde någar knä övningar på tärningen för en stund sen. så skööönt , men jobbigt .
och så hade vi grodan, ugglan(som ockås fyller 16 år idag, GRATTIS!) och resten av deras lag som hade fys brevid oss, riktigt kul oh kolla på grodhoppen gubben (;
och inatt äre sista natten i huset också. livet kan inet bli bättre just nu ! :D tack allt people som är i min närvaro nu för tiden också , utan er . nej de skulle inte va lika bra då . 
<3

packingtime

helgen har gått åt till att packa nästan varje dag , fredagskvällen tog vi en paus och kolla först på let's dance sedan på "grease" , trötnar aldrig på den filmen. förstår inte att du ALDRIG sätt den D. :O på lördagmorgonen kom systeryster , petrus och farmor oh hjälpte till. mitt rum är nu verkligen bara kartonger och en säng, och huset är ju helt tomt förutom möblerna. inte alls många dagar kvar nu. mamí väckte mig vid elva oh sa att vi skulle åka oh kolla på jocke när han spela bandy vid lunsch tid så pallrade mig ur söngen oh åkte dit, raja vägen hem efter matchen oh börja packa igen.. man blir helt slut av detta! vill ba att de ska va över snart.
sen är men ändå depp idag för skolan börjar ju ingen imorn.. vill ha mera looooov! men nej , nu ska de bli en bit mat innan packningen börjar igen.


.

mormor kom tidigt idag oh hjälper mig att packa ihop huset. så dt blir min sysselsättning idag. :) saknar en viss person väldigt mkt, hoppas man får träffa den inom snar framtid. väldigt trevligt samtal igårnatt <3

iq fiskmås

okej , lyckat värre! matteprov nästa vecka på kapitel 3 och 4. började med tal 4001 idag och fatta ingenting, så kom inte längre än det. BRA! ig till mig, grattis maria, grattis. petrus får hjälpa mig på lördag när han kommer, han är mattelärare så han borde kuna hjälpa mig. =)  inte hänt alls mkt idag , klätt på mig, ätit frukost oh jaa.. inge mer. hihi :) slö som tusan. kanske blir filmkväll ikväll , med massaa godis. mumsmums!
annars blire ett försök till med min "älskade" mattebok.
image23

sthlm

gårdagen tillbringades i huvudstaden stockholm. först arbete , sen en shoppingrunda med mamí. trevligt med nya saker, speciellt nya sköna skor :)
den som får nöjet att ta en fika med mig idag är fredrik"fesi"lindholm. alltid lika trevligt att vara med den pricken, :)
åker till sandviken vid fem för att heja fram sirius, eftersom jag lever i en bandyfamilj så fanns det inget val än att följa med. sirius möter tillberga och dom måste vinna elr spela oavgjort annars åker dom ner till allsvenskan, och det får ju inte hända!
håll tummarna, see ya

pink

vaknade hos den personen som är den enda jag vet som har ett rosa-svart rum, coolt men ovanligt (;  vakna runt halv elva  ..  åt frukost och gjorde oss iordning för att joffa skulle luncha på stan och jag skulle hem till D. =)
var där tills för ngn timma sen. myspys dag. ligger framför datorn nu för mamí har gett bort vrt databord ? :S visst , vi flyttar nästa vecka och det är säkert därför , men ändå . palla ligga på golvet, tog hit en massa gossedjur så det blev lite mjukare iaf. tidig sänggång ikväll för morgondagen blir till att åka till sthlm men mamí och först jobba på hennes jobb och sedan shoppa lite i huvudstaden. men ha de gött people !
pööss

:)

de slöaste lovet jag varit med om. orkar ju inte göra någonting. skärpning maria ! har iaf pallrat mig iväg hemifrån idag , först på bandy. Sirius-Villa 5-3 , så nu äre avgörande mot Tillberga på onsdag om de blir kval elr om dom åker ut helt . sen nu har jag tagit mig till joffie som inte har kommit hem än den muppen. så väntar på hennes rum. :) blir väl en myskväll med stumpan min och kanske några fler.
byebye
 

SPORTLOV

äckelspanska provet är avklarat ! wonderfuuul mkt enklare än jag trodde faktiskt , så de kändes ovanligt bra när jag skrev dt. tog en sväng med philipoo på stan, jaggo och polisen joina oss en stund också . trevligttrevligt. :)
min första kväll på lovet ska vara en skön hemmakväll , längtat efter att bara ligga hemma , inga läxor, hembakad pizza, och let's dance . det kan ju inte bli bättre ! förutom att snön har kommit tillbaka , uschbusch "/
önskar alla en riktigt skön start på lovet!
puss på er!


skitungen bara växer =)


 

alla hjärtans dag

ahh , va ska man säga. egentigen har alla år just den här dagen varit ett helvette :) men i år var det faktiskt annorlunda. visst , den börja inte värsta bra, men den bättra på sig.
efter skuulan pluggade jag español med söte fesi , sen kom bea, steppan och rami. hjälpte rami att fixa fotbollskor, köpte en sallad på Cupido innan de bar iväg till idrottenshus där det var spelarmöte. fick reda på mkt inför säsongen , och nu känns de mktmkt bättre, fått 3 nya tränare och ca 13 nya spelare till laget. så det känns kanon att det har löst sig med allt! =) träffade en söt person när jag var i stan efter alltihop. ska sleepa hos farmor inatt. riktigt sönt att bli omhändertagen , får verkligen allt man vil ha, börja med varm saft och kvällsfika när man kom hit. :) svängde förbi konsum på vägen hit och träffade philipoo , han följde mig till farmor och drog sig sen hem till sig. trevligt prick det där. <3 nejmen måste plugga äckelspanska nu,
see ya , would'nt wanna bee ya

sweet sunday

underbara söndagar , man får göra precis va man vill. min söndag är riktigt shön idag, vakna sent . åt frukost med brori samtidigt som vi kolla på en movie. :) sen snart så bäre av till fyrishov med päronen, rahabiliteringen är i full gång så tränar nästan varje dag nu för tiden, simning är på schemat idag .
kvällen blir till att vara med familjen oh titta på film på 4:an .
ha de gött


min snygga vän joffie.

SM

de bar iväg till sandviken tidigt imorse och första matchen vann girlsen med 1-0 . andra matchen med 2-0. värde båa vinsterna , vi var klar mkt bättre! sista och den avgörande matchen om vilka som går vidare till slutspela var mellan oss Danmarks IF och Kronfors IF . vi hade hela matchen och var klart bättre, men så händer de 46 sekunder innan det är slut, dom gör 3-3 och vi åker ut på målskillnad. vi var ju så mkt bättre ! så jäävla surt !
kom hem för ngn timme sen irriterad och besviken.. menmen , va kan man göra åt saken nu. danmarks cheerleaders var dom bästa på stället iaf, pompoms, tutor, flaggor , hela kittet ! tovisen med sin otorligt fina mössa var undebar. vi var behövda =)
melodifestivalen var i full gång när jag kom hem och Björn Gustavsson är min kung ! , så jävla het och shööön!
dagen har inte varit den bästa heller,  tjafsat om en helt onödig grej.. "/
see ya

.

kvällen var otroligt lyckad. youtube är ju ba för bra ! rekomenderar verkligen det, garvar ihjäl mig ! + att jag som cheerleader, de kan ju inte bli bättre , tränat på mina moves för imorn. (;
alla håller tummarna för danmarks if tomorrow !

pompoms (;

gjorde inte ett dugg nytta i skolan idag, 3 timmars lång håltimme + att alla andra lektioner bestod utav att pyssla och annat chill'
på hålen gick ja oh några från klassen till "donken" oh köpte en happy meal enbart för att få med twisterspelet =) och vi körde de ett tag, mogna barn . jadåå!  träffa saris och vi åkte hem till henne typ på en gång eftersom råttan inte vågade komma. HAHA¨
det som bjuds ikväll är : tove kmr hit och vi ska göra pompoms inför morgondagens sm i Sandviken. är ju skadad så de blir att bli en stolt cheerleader för girlsen! :D , let's dance självklart och en massa mysss . kan ju inte bli bättre !
see ya


:)

som jag sa igår, nationella provet gick käpp rätt åt helvette! nästan tre timmar i en jävla skrivsal när man inte kan skriva om ngt bra. lyckat , verkligen..... gick och tröståt på mc donald's efter med parkis, philipoo  och jaggo. fast det kändes inte direkt bättre efter det menmen. hööken var iaf snäll idag , lät oss bara softa på hennes lektion innan vi sluta för dagen. måste ge credit till mig själv eftersom jag fick alla rätt på nutidskrysset. aldrig hänt tidigare ! =)
drog ner mot stan och gick runt med dillan och maxemilium var med en liten stund också. sen bare hemmåt runt halv fem. ska cykla snart , minst 45 min. ska bli duktig och stark ! ¨
adios
 

årets pris för svagast i sverige

japp , nu är det bevisat att jag är svagast i sverige. på fotbollen idag skulle jag köra lite fys , måste ju börja komma igång nu. och börja väldigt lungt egentigen måste jag säga. men jag var helt död! folket som satt där uppe i siriusrummet (så dom kan titta ner på hallen) dom garva... som jobbigt vare , och så svag var jag. pinsamt. måste träna upp mig fan. :P  min lilla coach dillan hade en rolig stund iaf. då de va ju positivt. helt död i magen nu , så hejj träningsverk! ikväll äre sverige-turkiet kl. 19.30 på kanal 3 . Missa inte! annars en softar kväll , måste ladda upp inför nationella imorn.. uppsats skriving. fy fan. känner på mig att det kmr gå käpp rätt åt helvette. :)
see ya , would'nt wanna be yaa

nationellt prov

idag var det nationellt prov i svenska, läsförståelse. lätt faktiskt, de jobbiga är på torsdag.. uppsats "/  matten kmr gå åt helvette, min grupp är fan cp, visst alla är as shööna. men hela jävla gruppen ligger ju efter förutom pluggisen g-soon. haha :)    brori hämtade hem mig , nu äre bara 3 veckor kvar till flytt, wonderful! inga möbler i rummet, så lever i ett rum fyllt med kläder överallt, döööööör. klarar inte av den oordning!
kvällen blir till att försöka räkna lite matematik så man kmr lite närmare schemat iaf. josefine ottosson , vi MÅSTE ses. alldeles för länge sen vi var med varandra nu hjärtat, behöver min dagliga ranson av dig.
see yaa

(:

image17
blev bara tvungen att lägga in den här supersöta bilden på fredrik morger

~

han som alltid ler när han ser dig.
han som tycker att du alltid är lika fin oavsett hur du är klädd för dagen.
han som alltid pussar dig lätt på pannan för att han är så glad att vara med dig.
han som bara har dig, och inte hela skolan efter sig.
han som alltid ställer upp för dig vad de än gäller.
han som kan skicka ett gulligt sms ibland bara för att han vill visa att han tänker på dig.
han som verkligen lyssnar när du har ngt att säga.
han som håller dig i handen bara för att alla ska se att  man är hans.
han som vågar visa sina tårar för dig.
han som vågar erkänna om han gjort ngt.
han som aldrig skulle kunna tänka sig att göra dig illa.
han som tål ett nej om du inte kan träffa honom.
han som inte skämms över dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få , för de är bara dig han vill ha.
han som ser ditt riktiga jag och vet om ngt är fel.
han som älskar dig oh menar det när han säger det.

jag tror faktiskt att han finns.

o.c day

gårdagskvällen var väldigt välbehövd, länge sen man var med dom två s:en =) sen när man träffade mr g och c gjorde det inte sämre. tittade på "Supersugen" , trodde faktiskt att den skulle vara bättre än den var .. ? menmen , alla filmer ä ju inte bra.
min söndag är underbar , bara ligga oh titta på o.c och tjocka sig. ingenting går upp mot dt! sirius guysen spelar final mot uif i enecopia kl. 17.50. heja sirius! raporter från dillan . (: saknar joffie en smula faktiskt , hoppas de blir ett möte med henne snart. <3
inte alls sugen på skola imorgon , -.- stannar vääääääldigt gärna hemma, men som tur är så har jag sovmorgon till 11 . älskar att vi får sova så länge på en måndag . får man verkligen sova ut efter helgen. men nej , nu äre back tooooo the tv.
see ya hottie

 <3

..

425821-15

sweet sweet wekend

äntligen helg, ja oh michanpichan drog till vildmarken igår och kom hem nu på förmiddagen, tog en fika på 018 . =) myspyss.. sprang förbi kicks på vägen hem till michan och köpte var sitt svart naglack oh en vit kajal penna. har precis städat hela mich's sovrum för hon ska ha gäster tonight :)
ja väl snartdra mig hemåt och ta en varm dusch innan de bär iväg igen.
see yaa

RSS 2.0