sjukling

jag tror att jag har mest otur i hela världen , först är nacken inflamerad + att nu har jag blivit förkyld.. varför ska allt hända mig ?! gårdagen var mysig , först titta på laget eftersom jag inete får spela, sedan vare "notting hill" med mina underbara vänner joffe oh saris. länge sen nu , vi måste bli bättre på att ses!
vaknade dunderförkyld sp dagen har blivit till att dricka juice oh vatten medans jag tittat på tv, måste bli frisk!




this is my baby


saturday night fever

mycket kan ändras på en dag, tjejorna ska ha kräftskiva..vill dit men känner att min axel aldrig kommer palla det. haft ont ända sen i morse, fast inga andningsproblem idag iaf, men de beror väl på att ja inte ansträngt mig för fem öre. tjockisen kommer hit sen så de blir en myskväll till den här helgen, grilsen vann idag mot gimo med 3-2 , good job girls!


hittade den här mysiga bilden , dom är ute på landet oh har rajtantajtan med sina jämnåriga!

new

nya skola, nya klasskompisar, nya lärare, ny matsal, nytt allt! skolan celsius verkar bra oh klassen blir bara bättre oh bättre för varje dag, så de ska bli nice att gå gymnasiet nu i tre år innan man blir fri!
dillis åkte för en stund sen för att han skulle på match, och laget börjar spela match i gimo nu för tillfället. jag får inte vara med eftersom jag äter tabletter tre ggr om dagen och ska till läkaren på måndag. att det alltid ska vara ngt, hoppas att det inte är ngt allvarligt iaf. kvällen ska förhoppningsvis spenderas med min gode vän josefine och några till, men vi får se hur de blir. :) och för ovanligheten skull så är det knaon väder ute!
ha en mysig sensommarlördag :)

joffie, jag, saris, frida <3


dillispillis

sånna här dagar som idag så längtar man nästan tillbaka till skolan, skamligt men sant.. sommarlovet ska ju vara soligt oh varmt ! vad är de här för ngt ?!  uschhhhhh ! och det grö ju inte allting bättre av att joffie och elina åker till spanien imorn.. aahhhhh. sveriges sommar suger !
vaknade sent idag , de var svårt oh sova igår eftesom man bor granne med reggiefestivalen.. KUL ! (elr inte) dunkar ju hela nätterna där bortifrån och eftersom jag inte är ngt reggiefan så blir jag bara irriterad över att höra dunket där bortifrån. älsklings dillan kom hit en stund utan förvarning vid lunchtid och stannade tills han var tvungen att åka till sin träning.  snart kommer papi hem oh då bär familjen iväg till landet så vi slipper reggiedunket. D skulle följt med men hans brori kommer hem i helegn så han var tvungen oh va hemma, vi får synas på söndag istället , då vi ska titta på aik-elfsborg :) ha en bra helg everybody :)



RSS 2.0