BYE PEOPLE

väskan packad. precis sagt hejdå till älsklingen och lagt iordning kläderna inför morgondagen. japp nu äre bara semester naglacket som ska på , sen är man redo att åka!
det bär av till las palmas inatt serröö ! sjukt skönt att bara tare lungt med präonen. =)
kmr sakna alla här hemma menmen , man tackar inte nej till en solresa , så äre baraa :)
ha de gött här hemma!

påsklov

äntligen har påsklovet startat.
dagen har varit ganska så soft, ett matteprov förståss, men annars inte mkt alls. en kille som hette Franseco kovac var i skolan och berättade om hans liv under andra världskriget.. suttit i arbetsläger osv.. riktigt tagen efter hans historia.. riktigt hemskt faktiskt. trodde inte att det kunde hända sådana saker på riktigt. =(
efter skolan har jag varit med först sävjagirlsen , sen en stund med mina favoriter joffie och elina och deras pojkar. förmodligen sista gången man träffa dom innan man drar iväg till palmernas palm (;
ska nu duka innan de blir till att hoppa på bussen men michan till tjejerna, en kväll med dom är ju som pricket över i:t första kvällen på lovet.
ska sjunga för min micha klockan 00.00,01 . hon fylle rju år imrogn den lilla tösen, 16 barre, inet dåligt det!
ha de gött ikväll folket, pöss

happy birthdaay

idag fyller brodern min 20 bast, grattis till dig brorsan! men självklart just idag så mår jag erkligen inge bra, ville bara lägga täcket över huvudet när jag skulle gå upp imorse, usch va dåligt jag mår, sprängande huvudverk, halsont som har gått bort nu och övergått till illamående.. inge roligt alls. men fick pallra mig till skolan för vi hade höökenprov idag "/ gick ju inet dirket bra om man säger så .. åkte hem etfteråt och bara legat frarmför tvn, måste vakna till lite nu , folket kmr ju snart! visst mår inte prima, men kan inte förstöra jockes birthday för det, man fyller bara 20 en gång !
min lilla älskling kmr hit också , 11 veckor gammal! får se om man får se ännu mer skratt idag =) länge sen man träffade en del av dom som kmr idag. det är väl för tur att man firar födelsedagar, annars skule man inet träffa familj och gamla vänner lika mkt, knappt om man skulle träffa dom alls.
nu har man bara ett matteprov och några få lektioner innan påsklovet tar fart !så jääääääääääävla skönt! om bara några få dagar ligger jag i solen och tar det lungt! wonderful är rätta ordet!

monday

måndagmorgon , sovmorgon till 11. SO , NO, engelska. sen äre slut för dagen , rätt skön måndag om man frågar mig . :) dagens klädsel blir svarta leggings, en tunika och en svart kofta till. inte valt skor än. bussen går om 29 minuter och har precis börjat sminka mig lite smått. träning efter skolan , längtar ! är så sugen på att komma tillbaka , vill bara spelaspelaspela !
ska försöka få tag på min lilla saris och kanske ta en fiak med henne innan träningen . de blir säkert mys, tjattra med henne kan man göra i timmar ,  vi får se hur de blir ,.
puss på min shöna böna

sunday

söndagar är både dom bästa och sämsta på hela veckan , underbart att bara slappa och inetgöra någonting, men endå depri att skolan börjar imorn igen.. -.- helgen har varit soft, vart sm-finalerna, träffat min pojke och umgåtts med min tjejor , :)
dagen blir till att titta på två matcher och sen hänga med hem till mr sötnos. och nu när man sitter här vid datorn och tänker på hur jobbig morgondagen blir så sitter min underbara vän joffie i en lliten stuga i åre och chillar, så häärligt för dig! , saknar dig gumman ! <3
bye

.

inte gjort alsl mkt , fick sovmorgon eftersom jag skulle till läkarn. gick dit fick ta en massa blodprover, sedan skule man till skolan , men det gick inet . var helt slut, helt yr typ .. så åkte hem och sov hela eftermiddagen.
gar fått ett minneskort till mobilen nu iaf, de e ju soooft!
ska snart lägag mig framför tvn igen och titta på en myspys film innan de blir sängen , men först ska jag lägga in lite låtar på mobben . =)
bye

onsdags chill'

sitter nu här med en kladdkaka i ena handen och slöar efter träning.. inte rolig träning alls.. fast ändå underbart att vara tillbaka. njuter av tystanden som är hemma, ensam. så skönt att bara ta det lungt, utan ngt tjat elr liknande.
längtar tills nästa helg , då man åker iväg till värmen, liksom so long suckers ! wonderfuuul med en vecka i solen !
men nej , nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta tills room servis börjar. kvällen blir till att slappa.
saknar min älskling dillan, synd att vi inte har så mkt tid för varandra just nu.. bara massa träningar och annat.. men de får vi lösa.
see ya

hard work work

kom precis hem från skuulan och ska göra en stor köttbullefralla innan de bär av till träning,
ska då byta tillbaka min skor eftersom en hrä tjyyven snodde mina skor förra gången !
måste bara påpeka att hon är troligt vacker, tyvärr är de inet på många bilder hon visar sitt rätta jag, men jag fick verkligen till det. =) love you hun'

image26

monday

veckorna bara flyger fram , nästan vecka åker jag till kanarieöarna jööö =) längtar till värmen ! gick upp lite tidigare än jag behövde iddag eftersom jag ska till tandläkarn om ngn timme , jippi .. helgen har gått ganska fort, knappt hunnit med att tänka . fredagen spenderades med 92tjejorna bara stephens som saknades , hon var sjuk den stackarn, lördagen med joffishpoffish, elina, dillan , och några fler. de va nice :) söndagen var att titta på fotboll och innebandy, sprang på sötnosen hedvig också :) jag har märkt att jag är gruppens hackhöna, vet inte ens va ja gör för fel när dom as garvar åt mig.. men de e ju väääldigt kul de me.. (:
men nu ska ja käka frulle innan de blir till att klä på sig och gå till the dentist
tjohejs

<3

säger bara 4 ord, 92 tjejorna, diggar er!
förut var det alltid vi. vill tillbaka till dom tiderna , nästa helg igen , då äre vi

:)

sitter nu här på morgonen klockan är 07.52 , har sov morgon så det är lungt , måste bara påpeka att jag träffade på min underbara vän josefine ottoson igår på stan också , hon och elina tittade in på max en stund för att hämta joffies för att hämta joffies plånbok som jag hade snott.. ^^ hihi ,  jag hade inte glömt er, promise. för ni är ju liksom ni tjejor. lova you <3


glasskalas

hej halloj läsare,
otorligt rolig dag, jadå ! började med kemi , hade vikarie. fattar inte att hon ens va vikarie, fatta NADA av vad hon snacka om . så ja oh min trogne vän stephoe som jag har vart tvungen att drass med sen 4an satt mest och försökte vara smarta, de gick ju jääääävligt bra. fortsatte sedan med en äcklig lunch, och ett snabbt besök på lidl, var såå cola sugen.. (: nästa lektion var español , vikarie där med. finns det inga bra vikarer längre ?! sedan vare det fruktade höökenprovet som väntade. alla var nervösa, alla var spända... hur skulle de gå.. jomen jora, de gick faktiskt ovanligt bra för dom flesta lät det som, alla min älskade klass är ju smartskaft så de brukar väl lösa sig, sista lektionen för dagen var mattelektion med flinken , inte mkt till matteräknande menmen, de brukar inte vara det på matten annars heller så. =)  sen bare iväg in till city med beis.  skulle göra massa saker, men fastnade direkt på max med hedvig och hennes vän som jag inte kan stava till och vågar inte prova, sen waldenvik, och sen tror jag det var ngn martin också. sen efter ett tag tog vi tag i våra jackor och drog oss ut på stan igen, lämna tillbaka böcker, köpte en fin tröja till bea och letade skor till dillan. hitta ett par skitfina, björn borg. ska se till att han köper dom imorgon. gick senare hem till mig och kalasade på glass med grädde innan beis tog bussen hem till sig. :)
sen hade papí försökt varit snäll oh köpt hem oliak sallader till middag, men smart som han är så köper han bara med pasta i , som jag inte ens tål , så de fick köttbullar istället. men de e gött de mää. =)
så har min dag sätt ut och resten av kvällen blir till att mitcho bitcho kmr över oh vi ska ha lite kul . hihi soo see ya

älskade frilufts liv

upp tidigt och åka till gränbyskolan för att sedan ta bussen ut till ingenmansland var ingen hitt . sedan gå 6 km ! hur kan man ens tycka att sånt är roligt ?! jag och juanna hade de trevligt och gick och sjöng nästan hela vägen. "fjortisboy" var nog den som lät finast. när vi äntligen såg fjällnoras infart var alla så trötta så ingen orkade göra ngt glädjeskutt, men vet nog vad alla tänkte , precis som jag . ÄÄÄÄNTLIGEEEEEEN!
de som bjöds där var kycklingkorv och smakis. mums... prf , inte alls. tur att man hade med sig choklad och fralla själv =)  älsklingen var lite grinig idag eftersom som ARSENAL slog ut milan igår med 2-0 . underbaart!   menmen , jag var glad iaf. självklart är man ju vip så man fick skjutts till stan istället för att åka med bussarna till skolan ^^ så nu sitter man här och värmer sig lite innan de bär iväg till årsta, det är danmarks if - bälinge today . heja danmark!



ny boning!

inte bloggat på ett tag , men internet har inte varit inkopplat. har flyttat nu serrö (; bor numera i industristaden , en mysig lägenhet men usch va stökigt det är ! kmr nog ta ett tag oh få iordning på alla dessa kartonger.

dagen var inet så händelsefull , fick tillbaka spanskaprovet... de gick ju bra , mm verkligen.. annars vare bara lite möte med komitén , höhö.

imorgon åker skolan till Kungsberget. men självklart så är jag fortfarande inte kapabel till att åka skidor så jag ska till fjällnora istället, yeeey ! =) nej men har bestämt mig för att vara megaöverdivet positiv imorgon, min gode vän martini fyller ju hela 16 vintrar tomorrow ! har köpt lite preseter till henne , men gör inte det misstaget att skriva in de här. men en massa godis oh annat gott ska de bli på vägen, om man har tur så håller martini va hon lovat oh har med sig tårta =D .
pösss

RSS 2.0