NYTT HEM

Jag har flyttat. Coffeehouse by George är mitt nya hem i stationshuset. Spenderar mer tid där en i mitt riktiga hem så betsämde mig för att flytta dit på heltid :)

Jobb

Sitter och äter frukost. Börjar jobba om en timme. Så sjukt långa dagar så man hinner och orkar inte göra ngt annat efter. Men igår så tog jag mig i kragen och träffade tjejerna och satt och mös på skeppet. Det var riktigt mysigt och trevligt tills några började slåss bara några meter ifrån oss, dödade stämningen ganska rejält. Det finns några få saker jag ogillar skarpt och det är bland annat när folk ska slåss. Så otroligt onödigt, menmen deras problem!
Nu ska jag käka vidare och sen springa iväg till jobbet, jätte kul att vädret är kanon men jag står i svarta kläder inne och jobbar hela dagen.
ADIOS



HEMMA

Hemma igen efter en helg iväg, Riga var en upplevelse, men jag kommer aldrig och då menar jag ALDRIG åka dit igen. Visby är ju ett riktigt mysigt ställe så den dagen var fin. Sen en dag på spa var ju inte heller fel, luktar fortfarande choklad, sen helkroppsmassagen med chokladolja. Shoppat lite också. Ray-ban brillor bland annat!
Snart kmr Alle och då blir det film. Skön kväll hemma helt enkelt. Mamma och pappa har åkt till landet också, så nu är det 3 veckor ensam hemma. Wiho!
Jag och min käre bror i Visby

SOM JAG HAR SHOPPAT!

Gick upp så jag var nere på stan när det öppnade. Och SOM jag har shoppat;
Två par skor - ett par tygskor och ett par klackskor.
Svarta kostymshorts,
svarta olglasögon,
silvrigt halsband,
en härlig hatt,
ros-örhängen,
ett mossgrönt virkat linne,
en svart liten portmonä,
en brun väska,
och sen lite skit saker. Nöjd? Jamen det tycker jag! Hämtade mamma från jobbet kl 12 och vi tog en snabb lunch på Ahlbergs innan vi sprang hem, nu ska vi packa det sista, sen drar vi!
Tjingeling Uppsala!

weyweywey

Hej! Jag är typ död, socialt död vill säga. Jobbar som en liten arbetsmyra men oj vad glad jag är att jag hittat just det här jobbet, alla är så mysiga och snälla! Skulle egentligen ut ikv men ändrat mig, ska packa, mysa och ta hand om mig själv. Imorgon bär det först ner på stan sen iväg på kryssning till Riga, Mariehamn och Visby. Det blir min midsommarhelg!
Jag och min fina vän Maria

Hard work work

Kom precis hem från jobbet och oj vad jag gillar min arbetsplats och mina arbetskamrater. Men är helt slut nu så ska ta en dusch, glo lite på en film och sen sova :) Nattnatt! Jobb imorgon igen.

Duktig tjej!

Kungabröllop idag, hela familjen satt hemma och grät floder över hur vackert det var. Vad gjorde jag? Jo jobbade, kirrat jobb och det känns så skönt! Men ingen fritid har man längre.

Idag: Jobb 11-16, sova tidigt
Söndag: Samling 06.45. Match på Åland, sen hem sent på kvällen.
Måndag: Jobb 11-20:30
Tisdag: Jobb 11-20:30
Onsdag: Jobb 11-20:30, utgång birger!
Torsdag - Söndag: Kryssning
Har jag mycket för mig? Nej inte då :) Nej men medans farfar ska skaka rumpa på BJ ikväll så ska jag kolla på bröllopsgrejer på tv och sen sova. Kul? Jadå!
saknar lilleman som befinner sig på Mallis och röjer

Det regnar..

Men låter jag dagen rinna iväg för det? Absolut inte, gick upp elva och åkte till stan för att prata lite jobb och guess what? Jo jag ska provjobba imorgon, hoppas jag får det!
Åkte hem och tänkte vara lite snäll mot mamma så jag har dammat och dammsugit hela lägenheten! Kvällen blir lugn eftersom jag måste vara pigg imorgon!
Bbbye!
Joffs igår kväll

Sommardag

Vi vann såklart igår. 3-0 blev det! Hela dagen idag har jag legat och solat i stadsparken med min bästa vän. Skit skönt i solen och vi hann catcha upp mkt med vad som händer i våra liv. Sen kom Johannes och Anders förbi ngn timme också. Nu ska jag iväg och träna, sen förmodligen träffa Joffan igen.
Såååååååååååååå skönt med sommarlov!

SOL SOMMAR MATCH

Ligger på balkongen i solen, hade tänkt att gå upp tidigt imorse, men icke att jag orkade det. Låg kvar när andra drog till jobbet. Idag är det match mot Gamlis och om det blir som det är sagt tidigare ska jag spela mittback. 19.00 är det avspark. Det ska bli 3 poäng utan tvekan. Nu ska jag sola lite mer innan jag ska laga mat. ADIOS

VM

Joffa och Emelie joinade våran tappra skara på stan idag. Mysigt. Nu ska jag bort åt Fyrishov hållet och kika på VM.
Jag och bror har busat i några timmar här hemma, inte ofta vi ses så när vi väl gör det ska han alltid dryga sig ngt otroligt!
Peace out

Tisdag - I say ey up

Sitter och kikar lite på tv. Ska snart ner på stan och träffa Sarisen, det ryktas om att Mange och Petter också hakar (?) Ska in och prata lite jobb också på ett ställe. NICE. Kvällen är oklar. Ja, så var det med det :)

Godispåse

Man har en stor jävla godispåse med allt möjligt lösgodis i av alla olika smaker. Det jobbiga är ju då att välja rätt godis varje gång man är sugen på att ta en. Och man vill ju ändå smaka på alla, så det är jätte svårt att väl välja rätt när man väl ska ta någon. Vilket i-landsproblem detta är. Svårt, tragiskt, jobbigt. Allt för att man ska få ta en jävla godis ur en godispåse.

Italien-Paraguay

Sitter och pratar med Maria om vad hon drömde inatt samtidigt som vi tittar på Italien-Paraguay. Hon drömde att hon hade en bebis, hon tyckte det kändes bra, men hon gillar inte bebisar. "Dom bajsar!" Tydligen? Aja, det blir att tare lugnt med henne ikväll. Gr8 va? Italien kommer vinna btw!
hahaha, älska titut bilden!

MÅNDAG

Glädje glädje sommarlov kändes det när man vaknade. Tittade ut.. REGN. Bra start på det vackra sommarlovet. Det blir att plugga körkorts teori och fixa lite hemma, inte vill jag gå ut i det här vädret! Träning ikv, sen får vi se vad som händer!
Jag orkade inte ens åka till Frida igår, trött, sliten och smärta. Wiho. Hoppas ni hade en grym kväll!

Träffade på min idrottslärare...

... på Willys och han gav mig ett trevligt besked. MVG



UTKLASSNING

6-0 vann vi med idag, i andra halvlek släppte allt. Skön vinst! Nacken funka också, efter massage innan. NICE. Ikväll ska jag grilla hos Frida sen får jag se om jag hakar på ut, får se om jag pallar. Helt död!
Nu ska jag sova i ngn timme och få tillbaka lite krafter inför kvällen!
Frida och Jag innan en av skivorna

Hinner knappt med

Så mycket för mig hela tiden så jag knappt hinner tänka.

Torsdag: En timmes lektion, hängde sedan i gräset med pojkarna i klassen, träffade erik och va med honom fram tills min träning, där jag knäckte nacken, jävla klantskalle jag är. Lugn kväll med voltaren och vetekudde.
Fredag: Avslutning och därmed har sommarlovet officiellt börjat. VM tittande och Mormor fyllde 70, så åkte ut med Carl Gustav stora delar av kvällen, mötte sedan upp Fille och Frida och mös i någon timme på River.
Lördag: VM tittande och vila nacken är det som gäller nu på dagen. Ikv är det Grillning på BJ, men nyktert. Match imorgon.

Sommarlovet är här men inte fan tar jag det lugnt för det!

& VM ÄR IGÅNG


SOMMARLOV

DET SJUKT EFTERLÄNGTADE SOMMARLOVET ÄR HÄR. AVSLUTNINGEN VAR OVANLIGT BRA, RIKTIGT DUKTIGA DE SOM SJÖNG, SPECIELLT FRIDA, JENS OCH ALEXANDRA. NU SKA JAG NJUTA AV VARJE SEKUND AV MITT SOMMARLOV. WOOHOOO

ARG

Är på jätte dåligt humör. Finns bara en person som kan få mig och må såhär och jag hatar det. Vetekudde runt nacken också, kvällen är bara förjävlig. Så arg så jag kokar. Kan inte fatta att en ynka person kan förstöra ens kväll och dag på de här viset. GALET. Sån ilska som jag har nu har jag inte haft på riktigt länge. Livet är så sjukt grymt just nu!
WIHO. NOOOOT
GODNATT

Chillerill

Sitter i soffan och chillar med livet, väntar på att Granate ska ha duschat klart så vi kan ta en kvällspromenad och sedan mysa och titta på film. Det blir min kväll. Hörs då!
det kmr alltid att vara din låt

Somebody told me

jag och fillan tog en promenix igår, sen åkte jag till Sarisen med ligan och kikade på MTV movie awards. Riktigt bra, mysig kväll och somnade djupt sen. Nu ska jag ner på stan med Granaten, hämta mitt nya leg och pass. Sen ska jag möta de andra en stund också. Heldag på stan alltså. Peace out!

Granat

Inte mkt att göra om dagarna nu, Granaten och jag tog en sväng på stan efter min "långa" skoldag, ett Orginalmål slank ner de också. Nu sitter jag och fixar CV och lite sånt med the girl next door.


Hey hey

Riktigt skönt att få sova ut idag. Hängt med erik och chillat med livet, tränat nu på kvällen. Lugn dag helt enkelt.
Bbye

Jag är en fara för allmänheten


Söndag

Amen tjena bloggen!
Vinst med 4-3, onödigt spännande i slutet med tanke på hur mkt bättre vi var. Gårdagen blev filmmys och allmänt lugnt, samma ikväll. Lugnt som tusan. Tjoflöjt!
min fina pojke

5 JUNI

Mja ligger i sängen, helt död efter gårdagen. Så glad för alla mina fina vänners skull att det tagit ett steg ut i vuxenlivet. Jag har ett år kvar och om jag längtar! Lugn dag idag iaf, Match imorgon!

HÄRLIGA TIDER

IDAG TAR VÄRLDENS BÄSTA TJEJER STUDENTEN! HAR PRECIS VART PÅ TVÅ UTSPRINGNINGAR OCH NU BLIRE MOTTAGNINGAR! GRATTIS TILL ALLA ER SOM TAR STUDENTEN!!

Torsdagskväll

JAG ÄR FRI! Men ändå har jag ett år kvar... Mina bästa vänner tar studenten imorgon så det blir tre mottagningar under dagen! Längtar efter att få gråta glädjetårar med dom när du springer ut! Ikväll blir det att fira att jag inte har ngt plugg på 3 månader, UNDERBART. Vad firas det med då? Jo, chirre och dirre såklaaart :D + Sex and the City
är han inte världens sötaste? JOOOO

BOOOYJAAA

Sista provet om 1 timme. Sitter och råpluggar med Ida med ett dunkande huvud. Ska ner på stan sen och njuta av att sommaren är här och inhandla lite grejer inför imorgon när mina bästa vänner tar studenten! Gårdagen var askalas och att gå ut med Sörling och Granaten kan inte bli annat än succé!
lääcker brud

TIM

Sitter i skolan och väntar på Tim och försöker lära mig hur fan en iPhone fungerar. Jag måste vara den mest otekniska människan på denna jord. Snart ska vi äta lunch sen blir att ta fram mina volleybollskills, boooohjaaa!

MY PRECIOUS


Iphone

1 prov kvar sen sooooommmmaaaarlov. Ska snart ner på stan och hämta ut min iphone. wiho. Sen ska jag träffa mina systrar en stund och kanske tar en sväng förbi denna ospontanfest som det babblas om och somnar förmodligen i Luthagen. Bbbbye

SOMMAR 2010

1 Juni och sommaren är här, jag vill spela golf nuuuuu. Med den här tjejen som är kingen på det! Idag tränade jag dubbelt och gick en promenad, beach 10 här kommer jag, haha


RSS 2.0