2010 PÅ INGÅNG

IKVÄLL BLIRE FÖRST MIDDAG HOS FRIDA SEN ÄRE HEMLIS VART VI SKA, MAN MÅSTE TÄNKA PÅ VAD MAN SÄGER NÄR DET GÄLLER NYÅR ALLTSÅ!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA , PUSSPUSSPUSS
så här snygg var jag 2009, blir man snyggare 2010? det är frågan!

årets

om ditt högerben va julen och ditt vänsterben var nyår, kan jag få spendera lite tid i mellandagarna?

så sant som det var sagt


slutet på 2009

ah, nu är den lite mer en ett dygn kvar på 2009. det har gått jätte fort men när man tänker efter har det hänt en massa.
kommit närmare människor, glidit ifrån andra.
rest utomlands. slutat ettan, börjat tvåan.
avslutat kapitel i livet och påbörjat nya.
självklart har jag tänkt ut några nyårslöften för 2010. men dem behåller jag för mig själv.
idag är det att hjälpa mamma som gäller, de ska ha brakfest här imorgon och behöver hjälp med allt som går. kanske hinner städa ur min garderob lite också, börjat lite, en papp kasse står klar för att skickas bort.
puss

Familjen Sörndal....

... är en underbar familj. men man måste hålla hårt i sina saker och hålla ögonen öppna. OM man råkar lämna någonting ur ens sikte är det rent ut sagt kört. ABSOLUT inte chips- eller godispåsar. jag har råkat ut för detta och vill därför varna allmänheten. Bengt var lite röd i ögonenoch extra pratglad ikväll, wiskeyprovningen som lyfte hans humör? Annelie hade stora problem med datorn. HUR FÅR MAN NER DEN HÄR PINNEN TILL NÄSTA RAD? svar på denna ytermordenligt svåra fråga är: Klicka på Enter.
det är inte tystnad i sörndals hus inte, nejnej. infinity är en av alla deras låtar som spelar om och om igen. Spotify har precis uppfunnits i deras liv.
men trots alla deras strykor tycker jag om dem ändå.
jag älskar familjen sörndal.

får jag äta frukost på din mage?

gick upp en halvtimma innan min lunchdate med världens starkaste man. vi tjattrade på om allt mellan himmel och jord som vanligt. sen vare vidare på fika med vänner till familjen. ja måste säga att jag fortfarande är ett barn inom mig och det trivs jag med.
klockan 17 slutade Timmie och vi gick till gymmet. han körde totalslut på mig den biffen. ska bli lika stark som honom, det är mitt mål!
nu ska ja till familjen sörndal med en massa kvinnor och baka och mysa. syunta helt enkelt för maria såhär på tisdagskvällen.
godkväll kära vänner! (för det är väl bara troligtvis ni som läser min otroligt roliga och inspererande blogg)

dig känner jag igen.. imorgon

det är farligt att låta mig gå på stan när det är rea.
fick med mig bland annat de fina sakerna hem.
nu ska jag och maxi kolla på film och tjocka oss. bio blev det inte, några saker kom i vägen!
underbart att få spela fotboll idag, förstår faktiskt inte hur jag kan gilla det så mkt som jag gör.

måndag

DAGENS PLANER:
  • stan med joffie (införskaffa sig nya skidglasögon)
  • träna bort julfettet genom att springa efter en boll i diös.
  • bio med maximus

00:04

TJA. MITT NAMN ÄR GUDRUN OCH JAG TAR DIG MED STORM.

gustaf

gustaf kom förbi en stund. pojken åker till canada imorgon. hoppas han följer mitt råd att stänga av mobilen så det inte händer en olycka. ha det grymt gubben.

stockholm

dagen har spenderats i våran vackra stressiga fullproppade huvudstad. sällskapet var ytterst trevligt, herrarna stephens och sandman var på topphumör för att leka lekar på tåget m.m.
fick med mig en del hem också och det är ju alltid nice!
det som föll mig i smaken var en klänning från H&M som jag kan ha på nyår, så nu är nyårsblåsan fixad. GOOT. fem tröjor från Weekday. en väst från Topshop, svarta chinos och ett armband från Vila. jag älskar rea.
ikväll blire mys och the bodyguard med min maria. stackaren är sicko, så ska stötta den lilla parveln.
puss

Kjellbergs på besök

vaknade med en anna som låg bokstavligt på mig. stack ner på bandy kl 13 med familjen Kjellberg som var på besök från sthlm idag. sirius vann med 7-4 fast jag kan inte säga att det var bra, försvaret var alldeles för slarvigt. börjar känna mig som en bandyexpert. måste sluta gå på bandy, det här håller inte.
broder hade match efter, men det orkade inte jag och mina två kumpaner kolla klart på utan vandrade hem efter 20 min. kvällen har bestått av middag, kortspel, harry potter och nu robin hood.
jag älskar när det är jul, för då går det bra filmer HELA tiden på tv. GILLART



anna särbarn på besök

kom hem vid halv nio tiden och då kom också anna över , vi har kollat på narnia och nu äre dreggel och twilight som är på rutan. jag har en viss irritation inom mig som anna försöker få bort genom magpumpning.
vi ska kolla på filmer hela natten och sen sova tätt tätt tätt. mysfaktor 10000.
adios bandidos

juldagen

idag ska hela familjen till systeryster i nynäshamn, hon är höggravid och kan föda vilken dag om helst, så vi får se om vi ens kan vara dr hela dagen eller om det blir BB nästa.
lilla folke ska iaf få en julklapp av sin moster, han blir nog överlycklig när han öppnar det.
nu ska vi åka. ha en mysig juldag, god jul


tittuuut

W910i

vet inte riktigt vad det är , men jag har ngn speciell kärlek till denna telefon. fått en exakt lika dan igen nu, tredje gången jag får en ny, halvår kvar på garantin. jag älskar den helt enkelt. hoppas den jag fått nu håller några månader iaf.

julafton

ja julafton börjar lida mot sitt slut och då äre ett år kvar tills nästa.
mamma och pappa har precis dragit iväg för midnattsmässa och min kära syster och bror har dragit sig hem till sina hem.
ja fick pengar till resan, presentkort på lite olika ställen, så mina skidglasögon är snart i mina händer! sen svarta lakan, vantar så jag inte fryser om händerna och snygga glasunderlägg till mitt rum. nöjd med allt, men mest med pengarna.
nu ska ja mysa ner mig i soffan med en julfilm och godis.
god jul

GOOOD JUUUUL

jag älskar julen , och nu är den här på riktigt

23 december

skönt att få vakna av sig själv imorse, satte mig och åt frukost med snön utanför och en massa ljus på bordet. julafton imorgon och jag har julkänslan inom mig. har städat lite och slagit in alla julklappar så nu är jag redo för julen.
ska iväg och jobba nu. =( ikväll äre uppesittarkväll och julgranen ska kläs. plus en massa julgodis. mumma.
juljuljul



dan före dan före dopparedan

var med min syster och elliot hela dagen , vi baka julgodis och allmänt kände julen komma. på kvällen har jag myst med några av mina bästa vänner. kvällen var jätte bra och jag tycker så mkt om er.
nu blire sova så jag orkar hinna med allt som måste göras imorgon såhär i juletider!

jullov

nu är det äntligen lov på riktigt och jag och timmie firade detta med en kebab på jalla sedan en massa julklappsinhandling. nu har jag bara en julklapp kvar. det är så det ska vara , köpa alltihop på en dag bara några dagar kvar till julafton.
jag älskar julen.

tjena flugan

20 december

tiden går fort
och nu är det coyote ugly på tv.

ANNA

förfest med bert och herman hunters igår.
kom hem sent igår efter en trevlig kväll, hoppas marcus var nöjd med sin 18års dag. jag vaknade först av att annas pappa stod och tittade på mig och han blev llite smått chockad när han märkte att det var lilla jag och inte anna i sängen.. sen somnade jag om och vaknade igen av att anna hoppade på mig. det är typ tre meter snö ute och vi ska mysa inne hela dagen. ängeln är just nu och gör iordning frukost till mig på sängen , hihi.
pappa hämtar mig sen för mys hos farmor, sen blire ännu mer mys på stan med kvällsfika med flicksen.
mysmysmys


partey tonight


julen är här

att gå runt i lägenheten med mina favorit svart-vit randiga långkallingar och en stor vit tröja är så mysigt på vintern. i pyntar jul i hela lägenheten idag, sen kl 14 ska jag och frida sälja julgranar för laget, så kom och köp. ica sävja. tonight äre 18års fest.
peace out!

minus 17 grader

mysigt på stan först med knottarna och sen min lille flippa.
-17 var det på sirius-haparanda idag. ISKALLT med andra ord. lägg ner snacket om växthuseffekten! tv var där och tog min plats i matchsekretariatet, men snodde en plats uppe i speaker båset så slapp dö i kylan. vinst med 3-2 . inte de bästa spelet av sirius, men skönt med vinst. nu blire chirre, tacodip, cola och mys med päronen.
ciao

stan

mår mkt mkt bättre idag och ska snart ner på stan och träffa min syster, cilla och tre små tomtenissarna. sen äre bandy och bror som gäller ikväll.
so loong
kär i denna bild

22.00

dagen har inte varit rolig, huvudet dunkar, magen kniper, kroppen hänger inte med. nej usch och fy, men mår lite bättre nu iaf. så blir nog sängen tidigt. ledig imorgon, skönt med inga lektioner. kanske ska försöka börja inhandla lite julklappisar kanske :)
nej men nu ska ja mysa lite med pappa framför tvn innan det blir sängen.
godnatt

.

det tar lika hårt varenda jävla gång..

slumdog millionaire

mår inge bra alls. sov nästan ingenting inatt.. kämpade mig till skolan för att göra provet, men sen skjutsa pappa hem mig igen direkt efter. blir en dag i sängen.
ligger och kollar på slumdog millionaire just nu, rikigt bra film.
krya på mig.

22.00

hejhej hallå dagboken,
äckelsprutan har förstört min dag. bara sovit, knappt kunnat plugga något alls och det är inte bra med tanke på hur mycket jag har att göra och hur lite tid jag har på mig.
nu ska jag föröska plugga lite FeB innan det blir sängen.
jahej

FeB,NaA,SvB,EnB,SpcA,Sp4, vackert

jag är inte längre singel. jag har för några dagar sen gått in i ett förhållande med mina kära skolböcker. kärleken mellan oss är otrolig. både hat och kärlek. det finaste som finns alltså.

svinissprutan

precis tagit svinissprutan, har piss ont i armen och började gråta som den mes jag är. hade matteprov innan. skjut mig. denna dag började inte bra. tur att det finns ngn som lyser upp min dag.
min lilla tomtenisse

jag vet vad jag vill och det vet du också

sitter i mitt rum med tända ljus och mina stjärnor lysande i fönstret med snön utanför. så mysigt. nu snöar det inte längre heller. dunder, nu är det som jag vill ha det. hoppas det stannar till julafton bara.
pluggar matte och spanska. FeB blire imorgon. fikade med mina favoritkillar på stan idag, länge sen man träffade gustaf, alldeles för länge sen.
om ett tag blire att mysa ner sig framför bridget jones med mamma. mys.
day n night i'm thinking of
u


sarisen tipsade


snösnösnö

att vakna 45 min innan man börjar, får slänga på sig kläder och springer ner för trapporna och kommer ner och märker att det är 2 dm snö på marken och snöstorm. bussen är sen, men jag kom precis i tid. stressad, hungrig och trött. tummen upp för livet.
visst jag är egentligen en snöälskare, det är så mysigt med snö PÅ MARKEN. inte snöstorm som gör att allt blir kaos. fika i eftermiddag, sedan plugg ikväll med mysfaktorn på hög nivå.
maria liljestrand sighnar ut, slut. peace

22.41

i try to read
i go to work
i'm laughing with my friends
but i can't stop to keep myself from thinking of you.




bitch


p a l l a

lusten till skolan är inte så stor just nu.. vill ha lov nununu.
plugg och tränar ikväll.
adios

10000 kr och bandy

hejhej hallå , trötter tjej här!
har varit uppe sedn halv fem imorse, direkt efter finalen som vi vann och gjorde danmark 10 000 kr rikare så vare iväg till bandy och jobb. sirius vann med 6-2. trevliga killar i utvisningsbåsen. sådant gillar vi. började planera planer efter min student med en av dom, haha.
kollar på film och halvsover med mamma och pappa.
natttiii

luciacupen 04.59

vann gruppen igår och det betyder att det är slutspel nu , så nu sk aja dra mig till diös. TRÖTTER, TAGGAD

idolfinal

hejhej hallå dagboken.
ska snart iväg och möte joffie och vi ska köra igång kvällen med mysmiddag och en massa prat, sen vid kvart i åtta ska vi till frida och mysa ner oss i en soffa med de andra tjejerna framför idolfinalen.
så ser min kväll ut.
hejhejhej

lovande

sitter och lyssnar på redovisningar på spanskan. jag förstår ingenting. känns lyckat! luktar MVG här?

hejhej hallå

träningen gick väl ändå bättre än förväntat.
jag överlevde. kul vare också.
nu blire luciacupen i helgen
så en lugn helg med massa fotboll väntar.
ska sova alldeles strax, ska upp på yoga 06:45 imorgonbitti innan mitt fotbollspass med skolan.
sen idolfinal med tjejerna hemma hos ingen mindre än frida urtel .
men nu ska ja lyssna på lite musik och mysa innan jag somnar.
nattinatti

utlåtande

hejhej hallå dagboken!
sitter och "pluggar" med annsapansa. vi ska snart röra oss mot diös för träning.
vi har ett utlåtande:
"Män är svin"
det var det vi ville säga, tjohej. nu ska vi sparka boll. jag är lite småskraj för de blodtörstiga monstren ska käka eller upp mig, eller iaf tugga på mig.
men hörs sen!

EXTRA EXTRA

extra extra!
sitter och jobbar med timmie på vårt grupparbete. vi kommer ingen vart. jag sitter och slår på tim för att han ska säga vad han skriver och muskelberget rör inte en min och fortsätter bara skriva. don't like it!
egentligen har jag slutat också, men ska gå tillbaka till maria i ettan och plugga i skolan till halv fyra. OSH, vad händer ? maria blir pluggis igen ?
extra extra!

elliot

jag tycker så mycket om min systerson Elliot! idag när jag var barnvakt åt honom så sov han när jag kom, så jag satte mig och titta på tv. efter ett tag så hör jag att något låter från vagnen. går dit och kikar, då drömmer han en mardröm så precis när jag titta så vakna han och började gråta. så tog upp min lilleman och trösta. tog inte lång tid innan han var glad och nöjd igen och somna om så gott. kanske en halvtimme senare när jag tittar dit så sticker helt plöstligt ett huvud upp. "hej, jag är vaken nu :)" då vare alltså mystime som gällde. det händer så mycket nu, han bara blir större och större och lär sig nya saker hela tiden.
nu har jag precis kommit hem och ska iväg på julbord med laget.
jag älskar dig

bipbest

spanska , sen biptest. mjääää
sen till min älskling i några timmar innan julbord ikväll med laget.

mys i rummet

ja, huvudet sa nej till träningen. fattar inte varför det inte slutar verka. jävla twister.
men en två timmar spenderade jag och mamma på ikea. det är så stort, man hittar knappt ut, läskigt ställe. men kom hem med lite grejer iaf. så nu har jag ett svart överkast, chokladbruna kuddar och julröda ljus kommit till rummet också. sen ska pappa sätta upp tre nya hyllor. så rummet får bara mer och mer mysfaktor

mamma var snäll och köpte chirre och dipp till kvällens avsnitt av DH. sista avsnittet innan jul så då blire lite extra mys.


kött fifan

FeB=död. svårt att vara positiv inför detta prov nästa vecka, killer.
ikea och träning ikväll. CIAO



mys

kvällen bara sprang förbi och de va skönt att få springa av sig på träningen. vi hade intervaller i slutet och konstigt nog blev jag aldrig trött, bara sprang och sprang och sprang. men huvudet sprängdes. inge plugg ikväll, jag tar ledigt. skönt. har precis satt på glacyr på mina peppisar från i lördags. nu är julen på gång, älskar julen. snö måste det bli snart!

efterblivna måndag

dagen började bra, försökte vara positiv inför provet, men sen får man höra ett rykte om sig själv som nästan är skrattretande. okej om människor pratade om sanna saker, men att hitta på förstår jag inte grejen med.
nu ska ja snart iväg och göra av med mina aggressioner på fotbollsplan.
tjohej

godnatt 23.10


20.42 pluggilicious

gårdagskvällen/natten var rätt okejnice, men ramlade inte in hemma hos familjen sörndal förens klockan halv sex imorse. smäll i bakhuvudet gjorde att mitt humör sänktes för ett tag, men de kom tillbaka senare.
trött som jag vet inte vad har jag varit idag, vart hos mormor på middag, julmarknad och sånt stuff. plugg måste jag hinna med ikväll, men håller bara på att somna hela tiden så jag vet inte hur detta ska gå.
önska mig lycka till.


BROR

JAG DIGGAR MIN BRORS INITSIATIV TIL ATT BLI LITE MER MODERN. HAN FÖRSÖKER MATCHA KLÄDERNA.
DAGENS KLÄDSEL:
ORANGE KOFTA, SVARTA MYSISAR, SVART TISHA OCH ORANGA STRUMPOR.
YUMMI

lördag 17.06

fullspeckad dag;
12:00 - vaknade av att anna hoppade på mig, hon hade redan tränat coh nu var det dax för frukost!
12:30 - pepperkaksbak ! med julskivan på högsta volym
15:00 - dax för plugg
18:00 - middag hos syster. mys.
20:00 - till anna och träffa tjejerna!
sen får se vart våra klackar för oss ikväll!
puss

IDOL

WESTLIFE ÄR PÅ IDOL  , NU HÄNDER DE GREJER !

4 december

äntligen fredag! kämpade mig ur sängen imorse, längtar tills jag slutar. då blire stan och handla julklappisar med min älskade sara. saknat henne! sen ikväll blir mys och idol med min anna.
så är min fredag! lasses fina stämma bara sprudlar ur mina högtalare!
sarisen för ngn jul sedan!

LASSE ÄR KUNG

LARS WINNERBÄCK ÄR KUNG OCH KVÄLLEN VAR GRYM. sådan stämning kan nog inte funnits i fyrishov tidigare, hela golvet gunga och allsång på hög nivå.
fick med mig en tisha hem också , NICE.
tack linn och saga för en dunderkväll!



LARS WINNERBÄCK

tog en egen sovmorgon imorse och kom till svenskaprovet. kände att det behövdes. slutar om ungefär om en sådär 20 minuter. då blire att sätta sig med plugget och en stor godispåse och lasse på högsta volym hela eftermiddagen. sen LARS WINNERBÄCK ikväll.
kommer blir dunder.
nu ska ja försöka vara lite aktiv de sista 20 min av den här dagen.
CIAO

hey depri tjey

träningen gjorde mig på lite bättre humör. men det har gått ner igen, rakt ner i min svenskabok. där kommer jag somna ikväll. sov gott. det kommer inte jag att göra.

..

totally depp. ska plugga en kortis nu, sen är det träning.

plask

trötteri , ja så äre. max tror att han har svinis, men det tror ingen annan. vi ska nu läsa sonetter av Shakespeare. sen ska hela klassen och leka på fyrishov, fast det kommer väl förmodligen bara vara ungefär en tredjedel som infinner sig.
men jag tänker infinna mig och jag tänker inte hoppa från högre en trean, kanske femman om jag känner mig modig.
puss.

hej och hejdå

just nu går dagarna så ruskigt fort. det beror väl förmodligen på att jag har så mkt saker att göra hela tiden. direkt efter skolan idag åkte jag iväg och jobbade, kom hem nyss och ska strax åka iväg till gymmet för att först pumpa lite sen äre yoga.
ska bli skönt att mjuka upp kroppen lite.
pyss !

RSS 2.0