Jag älskar min mamma

CHILLERILL!
mamma var generös idag, hon och pappa tycker att jag har hjälpt till så mkt den senaste tiden så hon tog och beställde hem 15 klädesplagg från H&M katalogen till mig nyss! sen så ska ja få en vårjacka och ett par jeans. just nu är humöret på topp! tack mamma!

SÖÖÖNDAAG

sov till halv två, kom hem nyss. kvällen blir en ren myskväll med mamma, kebab, film, h&m katalogen, chirre och dirre. perfekt söndag helt enkelt. och just precis tog sverige vm guld. PERFEKT SÖNDAG

CHA CHA REAL SMOOTH

lönehelg, lördag, tjejerna är på snyggast i stan, jag är på det mitt bästa humör. kan det bli bättre? NEJ det kan de fan inte! ska snart iväg och föra med tjejerna sen äre vidare på ngn bartendergrej, och om allt går som de ska, så ska vi förbi min gustaf och parta innan solen går upp igen. soo nu ska vi skaka rumpa. chacha sliiiiiide



welcome to the party baby

nu ska jag ner på stan och luncha med ida och ebbi. då blire ååkaa av som vi säger eller hur var det ida? (;

de va en annan koompis


FILMKVÄLL @ LILJAN

Kom precis hem från en supermysig middag med systeryster med familj. tacos och marängsvish , min syster hon kan hon! lilleman visade mig att han kunde stå upp, säga lampa, pappa och guppa som en lite guppie. sötare pojke finns inte. min sumobrottare.
snart kommer ebba, ida och maxen hit. en chillerillkväll med de rätta ingredienserna.

SKOTT I PANNAN

att precis fått tillbaka ett provresultat som sänkte mig under jorden var ju en härlig start på denna helg. måste börja koncentrera mig mer på spanska lektionerna alltså. längtar tills denna dag är över. middag hos min käre syster ikv med lilleman som precis lärt sig stå upp!

GODNATT FOLKET

efter ett deprikväll fick jag hjälp av elina att fixa till min blogg lite. nu ska ja sova, fotboll tidigt imorgon bitti!

28 januari tvålaxar och en tia

att ha en kvällsdepression, sina vänner på väg till fjällen och en -100 grader utanför fönstret är ju inte det som känns som toppen av ens liv just nu. konstaterade en sak för en halvtimma sen med anna i telefonen, jag kommer dö fet och ensam i en husvagn. visst låter det lockande? kom och smaka på den framtiden gott folk!
ska keka vofflor, mysa ner mig med mamma, h&m katalogen och mina älsklingar chirre och dirre i soffan.
burumbumbutuussh


kroatien 09- ä' vi lika? de tyck'nte ja

-67 och snökaaooooos

hejhej hallå dagboken!
Idag är en jobbig dag i Sverige med tanke på vårt hemska väder. Det var mössa, vinterjacka, halsduk, dubbla strumpor, vantar, ja allt som går att sätta på sig så man slipper frysa var på. Ska ner på stan en stund efter skolan och fika och inhandla lite små saker. Så kommer förhoppningsvis hem med lite nya fina grejer ikv.
Nu är det svenska lektion, bokcirkeln. wihoo.
jahejehjehej

utragna ledband..

Snökaos, inte visste jag att vi bodde i Sibirien. Skönt var det på idrotten iaf. Fick massage av Ida. Hon borde satsa på att bli professionell. Jag somnade. Ni förstår ju då hur bra hon var. Suttit på akuten en del också och nu är det konstaterat att jag har två utdragna ledband i mitt finger. Oj så skoj! Det gillar vi!
Nu ska jag tycka synd om mig själv och äta kladdkaka och kika på vårt vinterland.
CIAO



21.17

Mr Hammarling och jag tog en sväng på stan och fixade med storasysters födelsedagspresent. sen hann vi med en kebab innan vi båda drog iväg på våra olika träningar. Fys, det gillar vi! Otroligt skönt att inte ha något plugg jag måste plugga ikväll iaf, bara läsa den där skrämmande men otroligt bra boken.  Nu måste ja skynda in i duschen, för att fille-pippa tjatar om att jag ska ringa innan PH. Jaheeej

shaaaake thaat aaaassss biiitch - psykologi med ida


friends

att ha vikarie på engelskan är trevligt. får titta på vänner medans jag lider av att mitt stackrs finger bultar. något måst fan vara sönder i det, gör så sjukt ont. nu ska ja kika vidare :)

måndag

var sjukligt trött i skolan idag, tog en vilostund på lunchen med maxi också. efter skolan gick jag och frida till wayne's. en trevlig stund där innan vi drog oss åt olika håll. min kväll blir väl att försöka komma ngn vart i min bok som ja måste läsa ett visst antal sidor i tills på torsdag. det kommer gå bra!
ADIOS

dagen efter

efter att ja gått upp ur sängen 17.35 för första gången idag så känner jag mig piggare nu. ätit middag och ska kolla på johan falk med mamma och pappa nu. som äntligen är hemma.
lite pics från igår från emelies kamera:






14.05

tröttare tjej får man leta efter, ska sova vidare.

2:a

efter en dag med fotboll så åkte vi iaf med prispengarna för andra plats. bra gjort eftersom vi aldrig har spelat tsm förut. helt slut, ont i hela kroppen. men nu äre bara att ladda om. partey with my friends tonight.



ladies cup

att klockan är lite över halv nio och jag och anna är upp och har precis ätit frukost känns ju lite små jobbigt. kom i säng sent igår, och idag är det cup. önska oss lycka till!
taggaaa

friday night, and we willll celebrate

Dunder med helg. ikväll ska jag bjuda några fina flickor på middag, sen ska vi väl troligen vidare, eller de andra ska. Anna och jag kanske hakar, beror på hur vi känner, vi ska ju trots allt upp typ kl SJU imorgon bitti! Cup i Sollentuna är de som gäller. men tror nog det kommer bli att vi följer med ändå , haha. menmen!
nu ska vi dansa vidare till cha cha slide

kvällens sällskap


ida :)

NYA GÄST BLORRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN..................
wait for it...
wait for it...
IDA!!!
Jag och maria sitter på info&layout och leker "vem skulle du helst ha sex med" leken! De är skitkul!
Tim sitter här brevid och spelar CS aka hon och nu blev jag lite sugen på att spela hugo!!
NU BLIR DET ÅKA AV som vi säger.. tim hälsar att han gillar k*k. puss!!

surfin' biird

Hejhej hallå dagboken!
Företagsekonomi är det bästa jag vet, ja oj vad jag tycker det är roligt. sitter nu och dricker coca cola som vanligt vid den här tiden på dagen med min vän ida"americano"marquardt vid min sida. idag sjukt lång och inspererande dag i skolan, jag älskar skolan. skolan är mitt liv. varje lektion är en möjlighet för nya kunskaper. ja hejj vad de går!
fika med frida och fille i eftermiddag och sen kommer joffa på besök ikv.
chilla med grillen liksom! nej varit mer ironisk och sarkastiskt än vanligt nu.
hej hopp gummisnopp!

we have to take our clothes of

med ett stukat lillfinger som dunkar som en skön bas ska jag snart iväg och träna. sen blir det skriva uppsats. wihi
ja hallå hej



"när vi är tillsammans älskade, är saker så mkt enklare" andreas grega

har skrivit en av sidorna på min uppsats. skönt att ha kommit igång, men lååångt kvar. nu ska snart jag och timmie gå och keka, sen funderar jag på att hänga mig i matsalen. kommer inte klara mitt spanska prov idag.. även fast att jag har pluggat. känns fan inge bra.
tudiluu

plugg

att ha två prov och en uppsats att skriva den här veckan gillas icke! så fast att jag hade sovmorgon åkte jag in och började skriva på min uppsats imorse. nu är salling tillbaka i mitt liv igen, alltid lika underhållande! första träningsfria dagen på ett tag nu, känns oooooooootroligt skönt med tanke på min hemska träningsverk. men vad ska jag göra ikv då? har jag något att liv än att träna? jo jag ska träffa min pojkvän ikv, eller sitter faktiskt med honom i knät nu. skolböckerna och jag trivs så bra ihop.

22.37

efter att morgan förgyllt min kväll efter att jag var nära på döden på träning så känner jag ändå att jag är nöjd över mig själv över dagens insatts. nu blir det att inta sängen och sova ut, sovmorgon imorgon också. WUNDERVOLL



jag ville bara sara höra din röst


alla vet vad jag går för, står för

dagar har ju varit bättre måste jag säga! med den träningsverken jag har i rumpan har inte gjort dagen bättre. fy fan vad ont det gör att bara sitta ner! men något positivt är det ju, eftersom jag har träningsverk måste det ju finnas muskler! weiweiwei.
nu sitter jag och får i mig energi för snart ska ja på träning. har en stor kärlek för fys. jag bara darrar i hela kroppen och får fjärilar i magen av att bara tänka på det. nej nu ska jag iväg och mysa med min pojkvän fys.
petter - det går bra nu strömmar ur mina högtalare just nu

godnatt


träna

sår i munnen, sår på armen. det är farligt att dansa med anna sörndal. nu ska jag plåstra om mig själv och åka och träna. ingen kraft för det, men mina aggressioner kan nog hjälpa mig.
CIAO BELLA

14.42

you died yesterday, I hope we never meet again

sundaay

pannkakor till frukost med anna. plugg och träning är det som står på schemat idag.
trevlig kväll igår, men hade gärna sluppit vissa situationer och människor. men annars var det en trevlig kväll och jag hoppas att grabbarna är nöjda.
ska nog sova en stund till. tjohejj


17.25

- regel nummer 3.........
.... den som har gaser går sist i flocken!

sitter och studerar español med timmie, vi har precis ätit och snart ska ja följa pojken till bussa så jag kan börja fixa mig inför kvällen. för övrigt har jag städat mitt rum, nu är det skinande rent och min kära moder blev chockad när hon trädde i mitt rum efter att jag varit igång.
dagens i-landsproblem: vad tusan ska jag ha på mig ikv? får väl dra fram allt jag har och se vad jag kan hitta på för något skoj.
ska på födelsedagsfirande ikv. feezt. ska förfesta hos stina med resten av ligan. ha en bra kväll!
det ska jag ha!


gillar annas vackra ansiktsutryck!

tjockiskväll med S

att gå upp och spendera två extra timmar i skolan än vad man egentligen behöver kändes inte bra.
sen att en lärarpraktikant inte ens kan tala det språk hon ska försöka undervisa i är ju väldigt lovande! jag och min biff traskade iväg till gymmet och pumpade. börjar känna att jag snart är i kapp honom!
ska efter att jag fått i mig lite energi ta mig iväg till tunis. tjockiskväll kallas det!

Liljestrand säger GODNATT

klockan är alldeles för mkt, vad gör jag uppe nu? äre för att det är 5 minuter kvar tills Mr hörnell blir myndig? nej verkligen inte, det är för att jag PRECIS blev klar med min analysering av Romeo och Julia. Visst Shakespeare du är bra grym, men inte så grym att jag frivilligt vill lägga ner en hel jävla kväll på ett arbete om en av dina storys.

jag "chillar" just nu

ja, nu sitter man och försöker författa en analys om två versioner av Romeo och Julia medans mamma sitter i fåtöljen bredvid och som hon säger "chillar" och hon kan absolut inte göra något just nu.
min eftermiddag har varit så bra som det bara kan vara. jag och mina vapendragare har avverkat donken, wayne's och big burger (mammas namn på stället).
jag och mina vapendragare

seger

sirius segrade med 7-4.
plugga sate sen jag kom hem. ska försöka sova snart.
sov sött, dröm om småkryp du mött.

Sheldon

Efter att ha legat i soffan i hela dagen så känner jag mig lite bättre. Börjar känna mig mänsklig igen. The big bang theory är ett klockrent program. Jag vill vara Sheldon! Står vid spisen och lagar mat. Tänkte få i mig lite energi eftersom jag måste jobba ikv. Sirius möter Broberg och det ska krossas. Sen blir det hem och plugga naturkunskap igen. Underhållande afton? JAVISST.
Jag längtar tills imorgon, då får jag träffa mina favoriter!
Peace out brothers!


min förebild

timmie 18 år och jag har blivit en vampyr

TIM FALK 18 ÅR IDAG. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GUBBEN!
Men är jag i skolan och gratulerar denna unge herre? Nej, som en sådan bra vän som jag är så vaknade jag i morse omvandlad till en vampyr. Kan icke gå ut i solen idag, huvudet dunkar som om någon liten nisse sitter och slår mig i om och om igen. Får se hur jag mår till kvällen, om jag kan infinna mig på studenternas eller träna. Den som lever får se helt enkelt.
Nu ska ja försöka plugga lite i ett mörkt och mysigt rum. Har prov imorgon som måste göras, det sista i den kursen.
Hörs kanske när jag ligger i min kista eller när jag tagit mig ut för en blodjakt.

fröken liljestrand talar ut

kan man deppa utan anledning. eller deppar man för att man vill dölja det man egentligen vill deppa för. deppdag, deppkväll. blir det en deppnatt också? min känsla säger "Ja". jag vill inte deppa, inte vara deppig. men när något saknas som man alltid vill ha i närheten. är det svårt att alltid ha ett leende på läpparna.
några visdoms ord från fröken liljestrand.

tisdag och jag lever

nu märker jag att jag lever. på riktigt. första dagen i skolan, lugnt? nej inte alls. det blir att plugga hela jävla kvällen. var på stan en stund efter skolan, inte länge alls. orkade inte. trött tjej.
fick iaf med mig en jacka hem. peace.

blä för skolan

sitter i skolan med grabbarna grus. håltimme. inget liv. väntar bara tills klockan ska slå 15.45. då slutar jag. skönt.
blä för skolan, blä för företagsekonomi, blä för naturkunskap. blä för dagens skolmat. blä för denna dag.

friiiida

FRIDA WINTERS ÄR HEMMA I KALLA SVERIGE IGEN! sprang på den söta tösen på stan idag. annars har jag lunchat med julia och gett en stund av mitt liv till anna och frida.
stack sedan till gymmet och nu äre kolhydrater i mängder på bordet. imorgon börjar skolan, fast jag kanske drar till estocholmo ist. bbbbbbye


sommar tack.

23.24

saknar två vänner oerhört mycket.

21.53

min dag:
fika med maxi, middag och bio med rabbe, filmkväll med gurri som äntligen kommit hem från canada! saknat honom!

01.50

jag är hes, huvudet slutkört. buzz och singstar. vi gillart. jag kan inte säga at jag äger på ngt av det, men jag är grym.
vi tjejer + två pojkar starta, sen ramla marcus in, lite senare jajje, sebbe och eric. och till sist kom rabbe förbi en stund. en trevlig kväll helt enkelt.
godnatt

19.05

MAMI IS HOOOME.
familjemiddag (hälften av familjen hemma)
sen till anna med nice people.
får se vart jag somnar ikv.
CIAO

say my name

min fredagskväll var jätte mysig. middag på tzatziki med mkt trevligt sällskap. efterrätten var höjdpunkten. de hade skrivit mitt namn och ett hjärta i chokladsås. jättejätte fint. men självklart var det ngn som blev lite avundsjuk och var tvungen att förstöra det. sen vid tolv åkte jag hem till anna och spenderade natten där. vi kolla på american pie innan vi väl somnade.

vaknade imorse av att anna kom in med frukost på sängen, älskar att sova hos anna. sen blev det småstressigt som det alltid är i annas familj. först tar dom de jätte lugnt och sen märker dom att det helt plötsligt fått bråttom och så får man stressa sönder sig. vi åkte iaf och kollade på johan som spelade fotboll i diös sen rörde jag mig hemåt, trötter som jag är. får se hur dagen och kvällen blommar ut,

trötter

när jag skulle upp och gymma imorse efter en hård natt med anna och fille så kände jag att hela kroppen, varenda liten muskel sa ifrån, så åkte till syster när jag väl kom upp. myst med elliot sen dess och kom hem nyss.
nu blire en powernap och sen ut på middag ikväll.
bbbbye
en bild på två kära vänner - sara, frida och jag

sörndal

nu bäre av till familjen sörndal för buzzkväll med härliga människor. tjohejjjj

timmie

skönt att få sova ut imorse. tyvärr kom jag isäng senare än tänkt igår så fick inte sova lika många timmar som jag ville. nu har jag precis klätt på mig och ska ner på stan och träffa timmie. trevligt.
ikväll. träning. ovanligt.



36 timmars fotboll

helt slut i hela kroppen efter 36 timmars fotboll och 9 matcher. ska bli så skönt att få sova tills man vaknar imorgon. tackar jossan för hennes goda bröd hon bjudit mig på både idag och igår. ett plus för alla äckliga hemmadommare också. +
nu är det paradiset på tv med mamma, hon åker till götet imorgon och kommer hem på lördagkväll. så lite mysstund innan ja stupar i säng är ju inte fel.
död på mig. wooohoooo

sex and the city

spela fotboll är det bästa jag vet, imorgon äre cup i gimo som gäller. alltid roligt att få chansen med a-laget.
nu kollar jag på sex and the city och sen blire tidig sänggång.
ska ha så mkt krafter som möjligt tills imorgon.
godnatt

glee

att spendera min dag i soffan är grymt skönt. ska iväg och sparka på boll om några timmar, vad jag längtar. helt sjukt att man kan älska en sport så mycket. jag och josefine är detektiver, det gillar vi.
nu tittar jag på glee. ska kankse ringa och sjunga för anna igen, eller nja vi ses ju ändå om några timmar men ändå. sjunga är roligt, att ha ngn anledning att sjunga är bra. nu sjunger vi.



SÖRNAN 18 ÅR

NU ÄR ANNA SÖRNDAL 18 ÅR!
kom precis hem från sörnan. jag och tjejerna överraska henne med tårta och mouserande. glädjen sprudlade ur anna när uppfattade att det vi var. chockad tjej. haha, men det var hon värd. vi avsluta med en buzzrunda innan jag ringde taxi hem. självklart vann jag.
men återigen, käre vän. nu äre myndig och kan köpa 3,5 till oss på ica. härligt! puss gumman jag älskar dig.
p.s. är det ett grått hårstrå som jag ser där på vänsta sidan?

folke & thyras dag

imorse åkte la familia hem till fia. folke fyllde hela 2 år idag och det skulle firas, sen så har ju lilla thyra kommit till världen och det var ju också ett stort firande. så söt hon var, helt sjukt. en liten köttbulle. älskar små bebisar. folle var en riktigt stolt och omtänksam storebror, gullungen. varit där hela dagen och kom hem alldeles nyss.
väldigt trevligt att fått en ny bekantskap också , och det kan jag tacka sankt joanne för. tacktacktack.

2010

bion var lika bra som förra gången jag såg exakt samma film, new moon. 2010 är en början på ngt nytt och jag tror det blir en bra början. nu ska ja snart sova, så fort jag lagt på luren med anna

glasflaskan!

skidglasögonen är äntligen mina. rosa med lätt spegelglas, yummi. suttit och haft en otroligt bra eftermiddag på ahlbergs sallad med tre fina flickor.
kvällen blir förmodligen bio med fille-pippa. eller gör vi ngt galet och hänger med till sthlm? haha,
den som lever får se!

stan med anna, fille-pippa and joanne

nu ska jag trippa ner till city och möta upp mina ficks. en dag på stan blire. håll er undan.

så här roar jag och maria oss om natten


star wars på tv är en perfekt 1 januarikväll


bildfyrverkeri


15.58 1 januari 2010

sovmorgon kan man kalla det. pappa kom in och väckte mig för kanske 40 min sen. lite små trött. jadå. ätit frukost och det blir en chill dag, kanske hookar upp med ngn och kör en filmkväll. annars äre bara lugna gatan i bergakungen idag.
kanske sunes sommar?

MOSTER

2010 började grymt. blev moster så partade för det. en liten flicka till världen inatt! mysigt med mina tjejer, liftade, pröjsa en taxi för två helt random brudar , party, samtal från malmö och avslutade kvällen att träffa snyggerik som han kallar sig själv och det var ett trevligt möte med tanke på att det har gått 6 månader sen sist!
kom hem för en kvart sen och ska ja försöka sova , läääänge också.
NATTI, eller godmorgon kanske man ska säga. klockan är ju ändå 05.35

RSS 2.0