HELG

Idag är det lördag och jag fick helg för cirkus två timmar sen! WIHO! Sprang ner med Alle på stan en snabbis och firade att lönen har kommit, så köpte en tröja. NU ska vi laga mat, lövbiff, pommes och bea. Yummie. Knight and day ikv, sen kanske sätta oss ngnstans med några och mysa lite. Ha en bra lördag kväll.
Puss

Onsdag

Vaknade upp utvilad och åkte till stan för att möta Flippan. Köpte ett linne, och två tröjor. Jobbet väntade och det blev en kaos ruch när de aldrig brukar vara det så i chock och stress var det i några timmar. Middag på Riverside med Alle och päronen. Nu myser vi bara innan det blir sängen.
CIAO

I'm not afraid

Golfen blev inte av, otorligt konstigt natt/morgon och vaknade inte förens alldeles för sent för både golf och springtur. Ingen frukost hade jag hemma heller. VAD HAR HÄNT MED MITT HEM!? Köket med Jeppe, sen cyklade jag till jobbet. Jobbade över och kom hem nyss, duscha, på med myskläder, mysfaktor 100. Natten ska spenderas med Joffefin.

01:17

Ligger i sängen och kan inte sova. Kikar runt lite på olika nätsidor och är råsugen på att handla kläder. Lönen kmr ju vilken dag som helst! Hatar att sova själv, ännu mer nu närmaste tiden. Imorgon tänker jag sno Joffa till mitt sällskap. Dagen har gått till att jobba, sen nu på kvällen har jag hängt med grannen granat.
Imorgon blir det golf med min vän Adde och sen jobb. Wiho. SKED

AL BUNDII

Hemma efter en dunderhelg i skärgårn. Har ridit en underbar islandshäst och det finns inget som går upp mot att gallopera upp för backar och ut på ängar på en sommarkväll. Har också spelat golf i regn och jag körde golfbil så jag tror att körkortet inte är långt borta. Vass är jag! Mkt spel, skratt, Rolandz, goda middagar och allmänt bäst med familjerna Liljestrand/Kjellberg. Nu har jag precis duschat och blir snart hämtad av pojken som man ska spendera kvällen med. Han jobbar 2 dygn i streck sen så det blir en myskväll ba vi 2.
Ha det fint! För mig väntar en arbetsvecka med 6 dar arbete. Catjing! :)



Fredag

Ja tidig hemgång blev det igår som tänkt. Duktigt Maria! Sjukt varmt i rummet inatt, vaknade alldeles för många gånger. Ska nu springa iväg till jobbet. Jobba till 15, tar tåget 16 och kommer hem på söndag igen. SÅ ni får ha det så bra utan mig :)
pusss

FLURR

Middag med Alle nyss, nu fix med tjejerna innan torsdagsklubb. Somna med Alle inatt en sista gång innan jag åker bort. Tråkigt.
ADIOS

Onsdag

Ledig dag igår också, först mötte jag upp Linnea och Frida och drog till gränbycentrum. Vad köpte jag där? Jo ett par skor, känner att jag fått en skomani som jag måste bota snarast innan hela min lön går åt för alla skor. Sen åkte jag med Jeppe och hans kompisar och spelade fotboll. Riktigt kul, men ringrostig var man.. Har ju inte spelat på veckor! Senare kom en gnällspik som man fick kämpa för att få på bättre humör.
Upp och jobba imorse var ingen hit.. Pratade lite med chifen och det blir jobb minst 5 dar i veckan fram tills skolan börjar.. Nice? MONEY. Fick sluta två timmar tidigare, så har städat och dammsugit här hemma. Ska snart börja packa inför helgens bravader. Tjoflöjt!

Måndag.

Köpte 6 par skor igår, ojoj. Jag gick loss!
Jag och Fillan åkte med Jesper och några grabbs till Sunnersta och badade och hade oss. Skönt med lite glädje. Alle kom sen, lyste upp tillvaron ännu mer. Hängt med världens bästa tjejer nu på kvällen. Alle ramlar väl inte snart från dörren bredvid, då blire sömn. Fjällis imorgon. NICE.
Puss
kussens låt

You make my dream

Det är skönt att ha ngt varmt bredvid sig när man försöker sova om nätterna nu, tråkigare bara när det blir kallt på morgonen när jobbet väntar. Jag har fått ledigt idag och imorgon, behövs kan man säga. Ska strax träffa Fillan och Anna, andra gången på två dar. Nu börjar det likna de gamla tiderna. Ryktas om bad, får la se!

kom hem dååååå


Fredag

Jobbig dag, feber. Wiho. Alle har åkt till landet så ingen syn av honom ikväll, hade behövt det med tanke på hur jag mår.. menmen!
jag saknar min bäste vän som röjer i Arvika

DÖD

Död efter att ha varit vaken i cirkus 18 timmar och längre blire. Spelat golf med Adde, Jonas och Filip och snart kommer dom och då ska vi äta middag innan det blir birger. Mickan kommer också!
PUSS

SOMMAR

Sommardagarna bara rullar fram. Men nu har jobbet börjat igen och därmed verkligheten.
Fredags: Kom jag 2:a på golfen av 6 st, wiho för mig.
Lördags: Fjällnora och bada, minigolf och mys på Ågatan på kvällen.
Söndag: Degade i sängen till typ 13, gick ner till ån och mös, märkte att det var tropisk värme och ingen vind, så vi åkte till Fjällnora. VM-final på kvällen och mitt älskade Spanien vann! Skickade hem folket och försökte sova.
Måndag (Idag): Klockan ringde 03:45. Började jobba 05:00. Kul? MJA... Mötte upp Alle och käkade lunch på lingon när jag slutade och sen tog vi en glass i stadsparken och sov en stund. Nu ska jag dega och laga pannkakor!
Tjohej


Min sommarvecka

Vad har jag gjort denna vecka? Jo vart ledig, UNDERBART rent ut sagt!
Måndag: Var jag och solade och badade i Länna hela dagen och spelade golf och hängde med Frida, Mange och Adde på kvällen.
Tisdag: Sol och bad igen, fotbollstittande och häng med Frida, Adde och Linn på kvällen.
Onsdag: Sol och bad i Fjällnora, middag med tjejerna och Spanien tog sig till final och utgång birger. Riktigt bra utgång!
Torsdag: Upp tidigt och bakis som aldrig förr. Fjällnora var det som gällde och där låg vi och stekte hela dagen innan det blev middag på landet med kusinerna och sedan filmkväll. Riktigt mysigt.
Fredag (Idag): Åkte med bror till Arlanda för han åker till Nice med grabbarna. Har sedan hängt med Jesper hela dagen och invigd vårt gym nere vid ån. Snart blire golf och sedan fest ikväll.
ÄLSKA SOMMAR, brännan har bättrats på och nu har jag två dagar ledigt innan arbetslivet börjar igen.

SOMMAR

Jag solar, festar, spelar golf och njuter av livet! Hörs snart!


Förra sommaren

LEDIG

Igår efter jobbet sprang jag till ett tak och hade överraskningsfest för Emelie som fyller 21 imorgon! Men mina trötta ögon sa ifrån så jag drog tidigt och åkte motorcykel för första gången i mitt liv, och oj vad rädd jag var! Idag så har jag bara legat i solen och badat i Fjällnora med fina vänner, Tove och jag drog ett friscomål var innan jag anlände hemma för att se Argentina-Tyskland! Tyskland leder för tillfället, men den riktiga matchen är ikv. DÅ spelar Spanien!
Det blir att kika på den med vänner nere i solen.
Puss

WILD LIFE

Mötte upp Joffisen efter jobbet igår och tog en middag i kvällsolen på min balkong. Sen drog vi ner till Skeppet och mötte lite vänner. Efterfest hos mig som slutade alldeles för sent. Ingen rolig start på denna dag, men koffeintabbletter rädda mig. Snart kmr Alle och då blir det film.
BBYE

RSS 2.0