skuulan

Första gången på vääääääääldigt länge som jag såg fram imot att åka till skolan när jag vakna imorse. =)
otrooligt skönt att träffa klassen igen, och konstigt nog hade jag inte så himla mkt och ta igen som jag trodde. ngn hemuppgift men inte så mkt mer. sooft' . det var inte direkt en händelserik dag , förutom att några hade haft kul och tänt eld i en papperskorg så brandlarmet gick, vääldigt roligt och kämpa sig ner för trapporna med kryckor. man får ju inte åka hiss när det kanske brinner juu. och självklart när min klass kommer ut på grusplanen (sist av alla klasser) så skulle vi direkt börja pallra oss in igen , för det var ju ingen fara. Är det så jävla kul att tända eld på papperkorgar ?
matten var inte direkt en lektion utan mer som en syjunta där vi satt och prata skvaller och annat skoj.  =)
var på stan en stund med söta stina åhlander och sen var det hemgång. "mysig" pluggarkväll va vad som väntade.
dadí gjorde vofflor när jag kom hem ( efterlängtade! )
jag bestämde mig för en grej igår, att nu ska jag bli duktig i skolan. tog tillochme med mig ett block till skolan så jag kunde skriva upp alla saker som jag låg efter i , så jag kunde ta igen de nu på kvällarna när jag inte kan göra så mkt annat än vila. var så stolt över mig själv när jag tog fram blocket till första lektionen, självklart nu när jag bestämt mig för detta så hade inte alls mkt att ta igen. så den duktiga maria får visa sig ngn annan gång.
har redan gjort det mesta av det jag låg efter med (helt otroligt, var borta i 1½ vecka och hade ändå inte alls mkt att ta igen), så har bara en uppgift kvar, men så duktig som jag är glömde jag antekningarna i skolan så jag kan inte göra det ikväll. får ta hem det imorn helt enkelt.
iaf så förändrades min pluggarkväll till en myysig filmkväll istället. inte för att jag ngt imot det direkt =)
Byee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0